Hledat  

Martina Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Martina Brno

Příspěvekod david_vycital_ifbb » sob 27. črc 2019, 10:53

Ahoj, nekdo uz zkusil tuto novou slecnu?
Naposledy upravil david_vycital_ifbb dne sob 3. srp 2019, 19:25, celkově upraveno 2
david_vycital_ifbb

Re: Katarina Soho

Příspěvekod xiring » sob 27. črc 2019, 11:02

I don't speak Czech, but I want to advise to run away from this girl.
Pictures are original and the body is ok, but her behavior... I paid for 1 hour, after the first fuck (20 minutes after I was entered in the room) she was already asking me to go, then I asked for a second round and she accepted then again she was dressing and asking me to go.
The worst thing is that, both of the times, she runned away while I was coming and so for 2 times I wasn't even able to have a proper orgasm..
Don't waste your money with her
Sorry for the comment in english, but this forum helped me to save a lot of money so I want to give back some help.
xiring

Martina Brno

Příspěvekod david_vycital_ifbb » sob 27. črc 2019, 11:17

ok
Naposledy upravil david_vycital_ifbb dne sob 3. srp 2019, 19:26, celkově upraveno 2
david_vycital_ifbb

Re: Katarina Soho

Příspěvekod honovo » ned 28. črc 2019, 9:48

Ja byl kratce pote, co prijela do Brna. Profi pristup z ni citit byl, ale i tak jsem si to uzil. V obliceji se mne vylozene libi, postavu ma dobrou, hlavne dobrej zenskej zadek a uzkej pas, kozy po detech - mohly by byt vetsi.

Pri sexu se mi divala pekne do oci, nechala do sebe celkem busit, par poloh vystridano a finale zezadu do kondomu. Cas byl urcite zkracen, coz odpovida snaze o rychle odbaveni, ale i tak hodnotim pozitivne, proste celkem solidni privatnickej pich. Opacko snad nekdy, i kdyz to neni uplne ta prvni linie divek, co rad opakuji.

Cili jediny vhodny tarif, kdyz vezmu v potaz koment anglicky mluviciho kolegy, je zrejme 30 min/1000 Kc. Opichat hezkou zenskou, udelat se jednou a alou domu nebo zpet do prace.
honovo

Re: Martina Brno

Příspěvekod luky.fx » sob 10. srp 2019, 4:46

Byl by nějaký odkaz nebo tel cislo?
luky.fx

Katarina (SOHO) 739 787 570

Příspěvekod jarjaroslav » pát 31. črc 2020, 22:12

Věk: 26 let
Výška: 169 cm
Váha: 50 kg
Prsa číslo: 2

Jedna stará recenze ze šuplíku, září 2019.

Zkouším zavolat Katarině ze SOHA. Domlouváme se na XX:15. Volám o minutu dříve před domem (ul. Vodova). Otevírá mi někdo, komu mohlo být 26 let před... více lety :shock: . Strhaný obličej. Na sobě šedý svetřík a bílé kraťásky (napadá mě - bombarďáky po babičce). Opravdu sexy :roll: ... Vcházím dovnitř, blbec :oops: . Boty dolů a nahoru po schodech do zadního pokoje s trámy. Vyhazuji oknem tisícovku :roll: , pardon, předávám Katarině.

Katarina mi ukazuje koupelnu a představuje jednotlivé vybavení včetně záchodu. Nepřijel jsem z pralesa :shock: ! Za chvíli klepání na dveře, zda jsem hotov. Katarině je to prý sice jedno, platím za to tisícovku. Ale není tam sama (později přiznává, že žádný jiný klient se na privátě nenachází, čemuž také odpovídá počet bot na rohožce při příchodu i odchodu).

Návrat na pokoj v XX:18. Jak dlouho jsem se tedy „loudal“ v koupelně? Dvě minuty :evil: ? Svetřík si Katarina ponechává. Někdo psal, že hezkými prsy se příliš pyšnit nemůže, takže se neodvažuji požádat o svléknutí. Zůstávám u orálu, Katarina působí nějak zmateně. To si ale nemusela sundávat kalhotky, odvětí. Mám si stoupnout, to se jí prý kouří lépe. Z Katariny silně cítím cigarety, až se bojím, aby mi přes kondom nenačichl. Nebo se nevyudil :lol: . Za chvíli se Katarina ptá, zda to stihneme, prý je takový unavený. Myslím na někoho jiného :roll: , takže se kondom dočká aspoň nějaké náplně v XX:24, 6 minut po návratu z koupelny.

Katarina se obléká, sundává prostěradlo, já ji následuji. Mlčím. „Stalo se něco?“ Já: „Ne.“ Asi čekala medaili za nejlepší orál na světě :roll: ... Kontrolní otázka: „A ukážeš se ještě?“ Já: „Jo.“ Odchází. Dolů trefím prý sám. Doobléknu se a v hale se obouvám. Katarina mě pohání a netrpělivě mačká kliku. V XX:28 stojím venku, tzn. 14 minut od zavolání :evil: .

SOHO i Karolína zanedlouho mizí, takže recenze bude považována za neaktuální za 2 týdny, 2 měsíce nebo stejně tak i za rok. Kdo mi to předhodí jako první :roll: ?

Úpravy vyhrazeny.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Zpět na Dotazy na dívky