http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... bici-35601
Jestli je to ona, ale nevím, neznám ji osobně.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Romana Brno píše:Milí pánové, abych vám to usnadnila, tak oznamuji, že jsem to já:-) . Budu se těšit!Romča
jan žižka píše:jako, že, klamavá reklama , fake fotky, je věc lhářek běhen, no to snad ne , to je jednoznačný podvod, jasně, že živnost na sexuální služby neexistuje, tudíž se tím těžko bude ČOI, ŽÚ atd. budou zabývat , ale je to na pár přes hubu tý šlapce
A nejvíc mě baví, když se kurva rozhorlí a začne norníky pomlouvat také, takže :
1. zákazník , klient ,je platící a šlapka se nabízí, klient nemusí mít ideální míry , ani váhy a vizáž Belmonda za mlada, pokud to kurva vidí jinak , tak to má napsat do rekkamy , beru jen ty chudáky , co si neumí najít přítelkyní od 20-35 let, do 75 kg a hezouny, neberu eskymáky, pidlovoký a sociální demokraty
2. ano , jednoznačně ťapina může dmitnout , kdy někdo smrdí , musí se rozhodnout buď "milého kasanovu z brna" umyje , systémem kartáč a mýdlo a zkontroluje si ho, nebo odmítne prachy .
3. pokud jsou prachy , které nesmrdí, milejší , než odér chlapa , tak je to jen a jen problém šlapek
já, tedy to mám tak ,že se osprchuju pořádně doma , navoním Hugo Bossem, ale u ťapiny se osprchuji ještě jednou , páč chápu , že z psychologického hlediska je to tak lepší a na cestě se můžu taky lehce zapotit a navoním se před sexem znovu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků