Hezkých dívek bylo, je a bude.. a nejen v placeném sexu.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
zatoichi píše:Nový poznatek je zvýšení ceny na 1000/1500 kč
freddy píše:zatoichi píše:Nový poznatek je zvýšení ceny na 1000/1500 kč
Co bys chtěl za ty peníze, cos platil 10 let bez zdražení, kdy průměrná mzda stoupla za tu dobu skoro na dvojnásobek? Navíc soudě podle posledních komentářů stále jen ta nejvyšší úchvala. Navíc můžeš dostat i vyšší přidanou hodnotu, masáž perfektní certifikovanou masérkou ve zbývajícím čase bez odrbání. Vyšší kvalita by se tedy měla i zaplatit né?
acx píše:Aj aj, zase ta kvalita, nejvyšší kvalita ....Místo aby si šukala do konce, tak ojebeš masáží ve skutečném masážním salonu max za 700,-/h .
Springceleb píše: ....Vzrušila mě nějakou záhadou během pár vteřin a následně provedla tu nejlepší masáž penisu, co jsem kdy zažil. Šlo o opravdu důkladnou masáž, žádné obyčejná hoňka. Vzrušení dokázala vystupňovat tak, že jsem se třepal jak ratlík...
freddy píše:acx píše:Aj aj, zase ta kvalita, nejvyšší kvalita ....Místo aby si šukala do konce, tak ojebeš masáží ve skutečném masážním salonu max za 700,-/h .
Springceleb píše: ....Vzrušila mě nějakou záhadou během pár vteřin a následně provedla tu nejlepší masáž penisu, co jsem kdy zažil. Šlo o opravdu důkladnou masáž, žádné obyčejná hoňka. Vzrušení dokázala vystupňovat tak, že jsem se třepal jak ratlík...
Hmm, ale u ní ti nic nebrání šukat až do konce, když se chceš udělat třeba 3x, žádná omezení nemá, záleží jen na tobě kolikrát se u ní uděláš, tedy jestli na to ovšem máš!![]()
Můžeš si vybrat a chodit jinam, když se ti to nezdá, myslíš že ve skutečném masážním salonu ti budou v nejvyšší kvalitě za 700 Kč hodinu dlachnit třeba jen to péro?
freddy píše:Co bys chtěl za ty peníze, cos platil 10 let bez zdražení, kdy průměrná mzda stoupla za tu dobu skoro na dvojnásobek?
Lukin02 píše:freddy píše:Co bys chtěl za ty peníze, cos platil 10 let bez zdražení, kdy průměrná mzda stoupla za tu dobu skoro na dvojnásobek?
Pánové spočítejte si kolik ty holky berou, než vypustíte takový neuvěřitelný blábol, kterým jdete navíc sami proti sobě.
Pokud bere někdo 1300 za hodinu a má v průměru 3 klienty denně, tak je to 85800 (1300x3x22) nezdaněných za 66 hodin měsíčně s klientem. Průměrný plat je přitom 34000 hrubého.
Jaké mají důvody pro zvyšování cen?
1) Dámy jen využívají jako záminku současnou ekonomickou situaci, aby si mohly shrábnout víc peněz. Pamatujte ale, že většinou se lehce zdražuje a těžko zlevňuje.
2) O vydělané peníze se musí s někým dělit anebo mají enormní náklady.
3) Mají méně klientů než jsem počítal a tak musí ty co přijdou víc podojit.
Jistě, každý si může účtovat za své služby kolik chce a je pak na každém, jestli je ochoten jim ty peníze dávat.
acx píše:Aby to bylo fér, tak si nepleť plat hrubý s výnosy a výdaji. Musíš odečíst, co odvede bordelmama čí bordelpapa za prostory a jiné výdaje.
Lukin02 píše:2) O vydělané peníze se musí s někým dělit anebo mají enormní náklady.
acx píše:Ale pokud je rozumná, tak je to cca 1/3 příjmu.
Lukin02 píše:acx píše:Aby to bylo fér, tak si nepleť plat hrubý s výnosy a výdaji. Musíš odečíst, co odvede bordelmama čí bordelpapa za prostory a jiné výdaje.Lukin02 píše:2) O vydělané peníze se musí s někým dělit anebo mají enormní náklady.
To si nepletu, jen nevím kolik z nich má bordelmamá nebo bordelpapá.acx píše:Ale pokud je rozumná, tak je to cca 1/3 příjmu.
Pokud si odečte 1/3 z příjmu, tak jí zbude 57200, pokud má v průměru 3 klienty denně. To je ale asi pro dámy málo anebo mají málo klientů, tak musí zdražovat, tak to chápu já.
Pokud bere někdo 1300 za hodinu a má v průměru 3 klienty denně, tak je to 85800 (1300x3x22) nezdaněných za 66 hodin měsíčně s klientem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků