|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Angelus píše:Asi v Brně nějaká hra s klienty.V Praze se tohle neděje.
jarjaroslav píše:Angelus píše:Asi v Brně nějaká hra s klienty.V Praze se tohle neděje.
Znalec Prahy opět promluvil...
acx píše:jaidon.haygen píše:Neděle 15.12. - po zhruba 50 pokusech jsem se dovolal. Domluva na 16.00. Dorážím na místo 15.50 a akorát dostávám smsku, že schůzku ruší kvuli střídání s jinou slečnou.
Středa 18.12. - domluva na pátou hodinu. Dorážím na místo, volám. Ema říká, že mám otevřít bránu a otevře mi u dveří. U brány se potkávám s jiným norníkem, který dostal stejné pokyny a byl domluvený na stejný čas. Následuje otočka.
Za mě těžce neseriozní přístup - nepodporovat.
Co nechápu, že jim lezete do řiti.Podrazí, tak k ní nejdu, minimálně čtvrt roku.
Proč by se takhle nechovala, když si to může dovolit. Pošle chudáka do ... a on za 3 dny přileze znovu?![]()
To už nemáte chlapi ani špetku hrdosti ?
jaidon.haygen píše: ...
Nejsem z česka a .... Stálo by za úvahu zdejší recenze periodicky sumarizovat, aby ti, co nejsou z Brna, nemuseli takto zbytečně tápat.
..... jestli přecejen ta cena 7k/hod. za to nestojí již kvůli času ušetřeném na podobných pokusech.
Uživatelé procházející toto fórum: bingo68 a 2 návštevníků