|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Angelus píše:Zdravím tojejedno v telefonu byla moc příjemná tak nevím no asi mám jinej přístup k holkám jak ty.Víš proč měla radost? Protože jsi se brzo udělal.
Angelus píše:Prosím acx napiš mi kdo je na mě naštvaný z holek. Moc mě to zajímá.Aspoň budu vědět kam nemám chodit.
acx píše:Angelus píše:Prosím acx napiš mi kdo je na mě naštvaný z holek. Moc mě to zajímá.Aspoň budu vědět kam nemám chodit.
Komiku, vždyť nikam nechodíš
Fuckingshit píše:acx píše:Angelus píše:Prosím acx napiš mi kdo je na mě naštvaný z holek. Moc mě to zajímá.Aspoň budu vědět kam nemám chodit.
Komiku, vždyť nikam nechodíš
Nereaguj na něho, už tady někdo psal, že je to nějaký vyšinutý blázen, který jenom otravuje lidi na fórech...
Angelus píše:Hi acx!!! You do not know me at all!!! So please do not offend me!!! P.S. I am still waiting for your review!!!
Angelus píše:Děkuji Fuckingshit za info.Je to holka acx už to tady někdo zmiňoval ve fóru a když jsem mu řekl ať tam jde tak to otočil a řekl proč bych tam chodil!!! A už mi bylo jasné že je to holka.
Angelus píše:Mohlo mě to dojít že jsi to ty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků