Hledat  

TOP Brno 08

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod vulcan » ned 28. zář 2008, 12:58

vulcan píše:
Ramon píše:A co takhle udělat seznam prověřených kurviček co mají pražáci na www.nornik.net, co? Co ty na to admine a moderátore?
Top 10 je fajn, ale každý může mít jiný vkus, že. .. Jako rodilý brňák musím bohužel konstatovat, že priváty v top kvalitě, diskrétnosti v Brně nemáme, nebo jsem je ještě nebojevil? Bohužel něco jako v Sabina Privat v Praze na Smíchově jsem zde v Brně nezažil. Je tedy Brno horší než Praha? Určitě ne, jen je třeba tímto způsobm donutit kurvičky zvyšovat kvalitu.

Ramone, jak to chceš prověřovat ( komise ? , ČOI ?) :lol: Vždyť je to vždy subjektivní.. každý najde své favoritky - .jak to chceš srovnávat ? Spíš je lepší psát podrobně recenze.

v Praze, na Smíchově myslíš snad privát Sabrina a ne Sabina...
- zrovna v Praze jsou určitě lepší dívky- příjemné, spolehlivé a nepředražené ( aspoň z mé zkušenosti.), které nejsou v Yankově seznamu... možná jsou lepší takové ty méně nápadné..

V Praze je ta konkurence opravdu veliká, + občasné brigádnice, tak obvykle, pokud člověk trochu hledá a má všech 5pohromadě - tak najde.
v Brně určitě také :lol:

Jen k tomu dodávám, že Yankův seznam byl stažen - na Norniku.net :(

Neosvědčilo se to, nikdo nechtěl přispívat, stále ubývaly dívky na seznamu.., tak to stáhli.

Myslím, že fakt nejlepší způsob jsou kvalitní recenze. A od více norníků.
vulcan

Ještě k TOP 10

Příspěvekod Ramon » sob 4. říj 2008, 18:05

vulcan píše:
Ramon píše:A co takhle udělat seznam prověřených kurviček co mají pražáci na www.nornik.net, co? Co ty na to admine a moderátore?
Top 10 je fajn, ale každý může mít jiný vkus, že. .. Jako rodilý brňák musím bohužel konstatovat, že priváty v top kvalitě, diskrétnosti v Brně nemáme, nebo jsem je ještě nebojevil? Bohužel něco jako v Sabina Privat v Praze na Smíchově jsem zde v Brně nezažil. Je tedy Brno horší než Praha? Určitě ne, jen je třeba tímto způsobm donutit kurvičky zvyšovat kvalitu. Nicméně stokrát díky i za tuto diskuzi. Na závěr moje top 3 - Lenka na Jánské (lolitka a slovenka), Michelle na Merhautové (přes všechno co zde bylo napsáno), Sylvie na Klímové (pořád moc milé kotě). šuku zdar

Ramone, jak to chceš prověřovat ( komise ? , ČOI ?) :lol: Vždyť je to vždy subjektivní.. každý najde své favoritky - a je to asi dobře..
(někdo má rád blond, jiný brunet, někdo orál, jiný ne, někdo něžný sex, někdo perverzní..jak to chceš srovnávat ? Spíš je lepší psát podrobně recenze.

- zrovna v Praze jsou určitě lepší dívky- příjemné, spolehlivé a nepředražené ( aspoň z mé zkušenosti.), které nejsou v Yankově seznamu... možná jsou lepší takové ty méně nápadné..
(jinak proti Yankovi nemám absolutně nic- je to dobrej chlap..)

Zvyšovat kvalitu donutí jen konkurence, nepřeplácení služeb.... a také naše nornické chování.
V Praze je ta konkurence opravdu veliká, + občasné brigádnice, tak obvykle, pokud člověk trochu hledá a má všech 5pohromadě - tak najde.
v Brně určitě také :lol:

Skutečně by bylo asi lepší udělat TOP 10 seznam třeba pomocí nějaké hlasovací ankety. Co říkáš admine? Snad by to nebyl takový problém to nastavit, bylo by tam jméno s telefonem a pokud možno fotka (pravá).

Stran Prahy, právě že je tam tak velká nabíkda, je taky velmi snadné se napálit, takže jsem vždy vzal zavděk doporučením na nornik.net nebo přímo z Yankova seznamu, z kterého jsem se mimochodem nikdy neudělal špatnou zkušenost. Klobouk dolů, za jeho úsilí.

V privátu Sabrina je nová Monika, kterou mohu vřele oporučit. Tel., fotky, mail apod na jejich webu. Ostatně tam si vybere každý.

Jinak Vulcane do Prahy zas tak často nejezdím, takže pokud bys měl nějaké jiné horké tipy, budu Ti za ně vděčný na SZ nebo i zde.
Ramon
Ramon

Re: Ještě k TOP 10

Příspěvekod vulcan » ned 5. říj 2008, 12:53

Ramon píše:
vulcan píše:
Ramon píše:A co takhle udělat seznam prověřených kurviček co mají pražáci na www.nornik.net, co?
Top 10 je fajn, ale každý může mít jiný vkus, že. ..

Je tedy Brno horší než Praha? Určitě ne, jen je třeba tímto způsobm donutit kurvičky zvyšovat kvalitu. Nicméně stokrát díky i za tuto diskuzi.

Vždyť je to vždy subjektivní.. každý najde své favoritky - a je to asi dobře..(někdo má rád blond, jiný brunet, někdo orál, jiný ne, někdo něžný sex, někdo perverzní..jak to chceš srovnávat ? Spíš je lepší psát podrobně recenze.
Zvyšovat kvalitu donutí jen konkurence, nepřeplácení služeb.... a také naše nornické chování.
V Praze je ta konkurence opravdu veliká, + občasné brigádnice, tak obvykle, pokud člověk trochu hledá a má všech 5pohromadě - tak najde. v Brně určitě také :lol:

..udělat TOP 10 seznam třeba pomocí nějaké hlasovací ankety. ..
... přímo z Yankova seznamu, z kterého jsem se mimochodem nikdy neudělal špatnou zkušenost. Klobouk dolů, za jeho úsilí.
V privátu Sabrina je nová Monika, kterou mohu vřele oporučit. Tel., fotky, mail apod na jejich webu. Ostatně tam si vybere každý.

Jinak Vulcane do Prahy zas tak často nejezdím, takže pokud bys měl nějaké jiné horké tipy, budu Ti za ně vděčný na SZ nebo i zde.

Ramone,
1/ TOP 10 seznam - klidně může být, nic proti tomu, ale myslím si, že vůbec nepomůže. Už tu na této diskuzi byl, pokud si pamatuji, a postupně odumřel..
2/ skutečně nejlepší jsou dobré recenze a pokud možno od hodně různých norníků , bohužel je jich - těch recenzí velmi málo.
3/ Yankův seznam, pokud sis četl Nornik.net byl stažen, pro neshody různých účastníků, pro názory, že si Yanek dělá reklamu na Sabrinu..
4/ Dobré typy na priváty v Praze, asi nenapíšu nic nového: Naomi, Sabrina, Bohdalec, Lola , SeN, - ty jsoiu obvykle uváděny. Vůbec není špatný Showpark, žádný fake fotky, přímá domluva, hodně pěkných mladých holek.
Zásádní je to, co jsem už psal, žáleží na individuálním vkusu.
Pokud pojedeš do Plzně, doporučuji studentku Vanessu nebo Lucku.
Vůbec bych to nenazval - horké tipy, jen osobní názor.
vulcan

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma