Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod Jirka_Ovčáček » pát 14. úno 2020, 16:22

DOBRABRIGADA píše:I s cenami se dá zahýbat

No vidíte, už máte i Happy hours :D
Jirka_Ovčáček

Re: Ema 728 650 773

Příspěvekod jaidon.haygen » sob 15. úno 2020, 23:36

Liephos píše:
broukpytlík píše:Nemůžu slouhlasit, dá se s ní domluvit úplně v pohodě kdykoliv zapne telefon. :wink:

EmaBrno
...které bych mohla označit za “stálé” klienty nebo proste fajn chlapi, ti vědí, jak se se mnou přednostně spojit...

Já se s ní domlouval na svou tehdejší druhou schůzku tou "přednostní komunikací", třetí mi zatím doposud nevyšla. :)

Nezlob se na mě, ale ty budeš nejspíš pěkný zoufalec. Pokud je schůzka domluvená a neproběhne, pak to není ok. Ema ale není na privátu, tak si samozřejmě může a bude vybírat, s kým se sejde. Pokud ani po dvou proběhlých schůzkách nejsi schopný se s ní domluvit, možná bys místo brečení tady na fóru měl začít hledat zbytky své důstojnosti...

Proč nechodíš raději za někým, kdo o tvou návštěvu stojí? Tím, že budeš za holkama lozit jak zpráskaný pes, svou situaci těžko zlepšíš... :roll:
jaidon.haygen

Příspěvekod broukpytlík » ned 16. úno 2020, 0:07

jaidon.haygen píše:
Liephos píše:
broukpytlík píše:Nemůžu slouhlasit, dá se s ní domluvit úplně v pohodě kdykoliv zapne telefon. :wink:

EmaBrno
...které bych mohla označit za “stálé” klienty nebo proste fajn chlapi, ti vědí, jak se se mnou přednostně spojit...

Já se s ní domlouval na svou tehdejší druhou schůzku tou "přednostní komunikací", třetí mi zatím doposud nevyšla. :)

Nezlob se na mě, ale ty budeš nejspíš pěkný zoufalec. Pokud je schůzka domluvená a neproběhne, pak to není ok. Ema ale není na privátu, tak si samozřejmě může a bude vybírat, s kým se sejde. Pokud ani po dvou proběhlých schůzkách nejsi schopný se s ní domluvit, možná bys místo brečení tady na fóru měl začít hledat zbytky své důstojnosti...

Proč nechodíš raději za někým, kdo o tvou návštěvu stojí? Tím, že budeš za holkama lozit jak zpráskaný pes, svou situaci těžko zlepšíš... :roll:

Každý ať si dělá co chce a co sám uzná za vhodné. Je to forum o hodnocení kurev, nic vic, nic míň. :wink:
broukpytlík

Příspěvekod jarjaroslav » ned 16. úno 2020, 11:33

broukpytlík píše:Každý ať si dělá co chce a co sám uzná za vhodné. Je to forum o hodnocení kurev, nic vic, nic míň. :wink:

Musíme se také smířit s tím, že ťapiny jsou často nespolehlivá stvoření, žijící ze dne na den, rozhodující se na poslední chvíli. Tudíž si některá jejich jednání nemůžeme brát osobně :idea: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod ADR » ned 16. úno 2020, 13:32

jarjaroslav píše:
broukpytlík píše:Každý ať si dělá co chce a co sám uzná za vhodné. Je to forum o hodnocení kurev, nic vic, nic míň. :wink:

Musíme se také smířit s tím, že ťapiny jsou často nespolehlivá stvoření, žijící ze dne na den, rozhodující se na poslední chvíli. Tudíž si některá jejich jednání nemůžeme brát osobně :idea: .

Tak s tímhle naprosto souhlasím.A když k tomu občas přidají alkohol nebo něco tvrdšího + jejich ne vždy valná přirozená inteligence tak je vymalováno.Kurvy no :lol: .
ADR

Příspěvekod barons » čtv 20. úno 2020, 17:34

.
Naposledy upravil barons dne úte 10. bře 2020, 20:52, celkově upraveno 1
barons

Příspěvekod luky.fx » čtv 20. úno 2020, 22:08

No myslel jsem si že to bude dívka dříve jako - Misabrno...
Mě osobně říkala / tvrdila že pracuje jako realitní makléřka a odpoledne se občas s někým sejde za FO že má sex ráda...
Samozřejmě chápu že tyhle holky povídají pohádky ... a realita je jinde...
Škoda že už objednává tak že se návštěvníci potkávají u dveři....
luky.fx

Příspěvekod vulcan » pát 21. úno 2020, 1:27

luky.fx píše:No myslel jsem si že to bude dívka dříve jako - Misabrno...
Mě osobně říkala / tvrdila že pracuje jako realitní makléřka a odpoledne se občas s někým sejde za FO že má sex ráda...
..

Tak.. může si dát na vizitku: "realitní a sexuální makléřka" :idea:
Kdo to má ? :D
vulcan

Příspěvekod suposupak1 » pát 21. úno 2020, 4:09

... nechte toho pac tohle hoodne neni diskretni !!!
suposupak1

Příspěvekod luky.fx » pát 21. úno 2020, 7:16

vulcan píše:
luky.fx píše:No myslel jsem si že to bude dívka dříve jako - Misabrno...
..

Tak.. může si dát na vizitku: "realitní a sexuální makléřka" :idea:
Kdo to má ? :D

To by bylo zajimavé když bypři prohlidce nemovitost neprodala ... mohu Vám nabidnout svoji druhou službu v tomto bytě :D --:o
luky.fx

Příspěvekod gumak » pát 21. úno 2020, 10:29

fotoer píše:Nevim co si o Emicce myslet. Vzdy uvede kdy bude v Brne. Rezervace jen po telefonu. Zkousim den predem telefon vypnuty. V den X stale vypnuty. Mrknu na web den zmeneny tzn na tomto cisle vubec nebyla.
Zkouska 2. Opet den predem nic. V den X rano v 6 zvoni ale nikdo nezveda. Zkousim opakovane ale nic.
Zkouska 3. Zase v den X zvoni ale nezveda. Zvoni tipne to. Tak doprdele co to je?
Toto je jednani ze by jeden liskal z prava z leva. Zas takovej zazrak ona neni.
Kdo jste u ni byl, prosim o info jak se.sni da domluvit?

Rada zní, vykašlat se na ni a jít jinam.
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .
gumak

Příspěvekod bkel » pát 21. úno 2020, 17:39

Veškeré info z jejího profilu už zmizelo. Přiznejte se, co jste jí provedli?
bkel

Příspěvekod acx » pát 21. úno 2020, 22:34

bkel píše:Veškeré info z jejího profilu už zmizelo. Přiznejte se, co jste jí provedli?

Proč udělali, pravděpodobně Norník123, ten je těžce zatížený :wink:
acx

Příspěvekod doov » sob 22. úno 2020, 14:50

No spíš děvče má ostudu jako Brnoo nebo Praha
doov

Příspěvekod 3Gf » sob 22. úno 2020, 17:59

Proc ma ostudu?
3Gf

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma