|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
broukpytlík píše:Pár holek co vím, tak si dají delší pauzu, než se situace uklidní, já se přidávám, nestojí to za to, především kvůli mému okolí...
Erikborovicka píše:Ono si nevybereš, já musím jezdit do práce MHD přes celé Brno, to taky úplně bezpečné neníHome office nám i přes aktuální situaci nepovolili.
Dobrý den pánové(Z DŮVODU KORONA VIRU VÁS ŽÁDÁM ABY PÁNOVÉ KTEŘÍ MAJÍ RÝMU, KAŠEL ČI NĚJAKÉ PŘÍZNAKY U MĚ NÁVŠTĚVU VYNECHALI.DĚKUJI)zvu vás k sobě do soukromého bytečku. Zavolej mi a domluvíme se, těším se na tvoji návštěvu Nicolka
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11644959
Vážení, také musíme reagovat na nová nařízení. Proto máme od dnešního dne zavřený bar. Můžete ale jít hned na pokoj s dívkou, která je u nás ubytována. Na pokoji Vám náš recepční přinese občerstvení bez omezení.. Nyní máme otevřeno od 14 hod
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/11645240
Vladan píše: Jezdit MHD bych se zase tak moc nebál, teda pokud máš roušku či šálu a rukavice.
Vladan píše: Na Taiwanu si s koronavirem poradili, ale to předpokládá mít kompetentní státní orgány a vládu. Udělali opatření proti šíření viru, přitom nemuseli nic zavírat. Stačila jen povinná rouška pro kterou nastavili max cenu na cca 5 Kč, karanténa pro lidi z ciziny, hromadné testování a pravidelná dezinfekce všude, kde to šlo, hlavně v dopravních prostředcích.
c) využívat z hygienických důvodů přednostně bezhotovostní platební styk,
stahnito píše:Tak doufejme, že nejen naše vláda, ale i celá Evropa se z toho dostatečně poučí.
Stále mě ale připadá, že to některé státy podceňují viz. Némecko!
pantucek píše:Ouuu.. bojim se, že sem potencialne nakazenej pomoci mobilního operatora, jak pise Kure :/
Kure píše:pantucek píše:Ouuu.. bojim se, že sem potencialne nakazenej pomoci mobilního operatora, jak pise Kure :/
Hm, nechtěl jsem reagovat, ale musím.
Ty asi musíš mít hodně nízký IQ, když nevíš, o co jde, že?Takže speciálně pro Tebe vysvětlení: Jde o to, že u toho, u něhož byl prokázán Covid a nepamatuje si, s kým byl v přímém kontaktu (ne tělesném, i když taky ano), tak mobilní operátor na základě žádosti KHS (Krajská hygienická stanice) či jiného orgánu, např. policie, zjistí jeho trasu a všechny osoby, které byly v jeho blízkosti, a to i samozřejmě zpětně. Takže i Ty, i když nebudeš mít v sobě Covid, budeš v případě toho, že jsi s nakaženým přišel do kontaktu(a nemusíš o tom ani vědět), kontaktován KHS a testován. I když uvede, s kým byl v kontaktu, stejně se provede pro každý případ ,,sledovačka"!!!
Snad to už chápeš![]()
Pokud jsi svobodný, tak si s tím hlavu nelámej. Ženatí (a nejen tito) se však můžou dostat do svízelné situace
acx píše:
Vzhledem k tomu, že chyba zaměření ve městě je cca 100-150 metrů, tak neprokáže, se kterou slečnou v té době byl v posteli nebo že vůbec byl na privátě. Ovšem vysvětlit, že 30 minut stál téměř na místě nebude už tak jednoduché.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků