|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
drulda píše:Tak jsem byl po dlouhé době na služebce v Hodoníně, no a výsledek.Ještě jsem nebyl tak rychle doma jako tentokráte.Volal jsem na středně letou.165 cm 4 ky kozy.Bohužel telefon nemám.Ale inzeruje v novinách Slovácko.Bydlí na SLUNEČNÍ myslim 112 nebo tak nějak.DDĚĚSS.moje noční můra.Tak asi 50 let tlustá no a byla tam s ní nějaká 19-ka.Hrůza.Tak jsem jí řekl že je hnusná jak prd...a jestli se nestydí takhle lhát.No nadala mi do čer... zkur....kreté...atd.Byl jsem rád,že jsem nedostal přes držku.Myslím, že tam jezdí tágem.Pak jsem jel k nějaké blond 5-ky kozy.Hulila dobře akorát u toho psala SMS![]()
Na posteli jsme ani nemohli mrdat.Nevím proč.Tak jsme si to rozdali na gauči.Rval jsem to do ní zezadu a narval ji až na zeď.Řvala u toho jak blázen a že ju to prý bolí.Tak jsem jí řek, že to má za ty SMS.Pak jsem sundal gumu, votočil jsem si jí a napumpoval jí škraně.Ani nestačila protestovat.Nežli se vzpamatovala, tak já seděl v autě a cestou domů přemýšlel, že nejlepší je neustále zatloukat a lhát.Jen ne sobě.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
45 píše:INTIMNÍ!LEONA:605028945,HNĚDOVLÁSKA23:603387250,KARIN:731340182.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků