Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod acx » úte 26. kvě 2020, 10:03

Na obrázku je chlap,
takže hloupý, kdo dává a hloupější kdo, nebere. :lol:
acx

Příspěvekod petras60 » čtv 28. kvě 2020, 9:28

Ceny jsou jak píšeš Ty on si hraje a myslí si,že je frajer když si zaplatil 30 minut a byl tam 55 minut akorat to všem posral Anni sem chodí takže už bude vědět a čas si už pohlídá je to totální blb takových víc a budeme chodit na privát ze stopkama.
petras60

Příspěvekod DALIMILADAL » čtv 28. kvě 2020, 9:49

petras60 píše:Ceny jsou jak píšeš Ty on si hraje a myslí si,že je frajer když si zaplatil 30 minut a byl tam 55 minut akorat to všem posral Anni sem chodí takže už bude vědět a čas si už pohlídá je to totální blb takových víc a budeme chodit na privát ze stopkama.

nedomlouval jsem se na čase ty vošouste.. :lol: :lol: :lol: :lol:
DALIMILADAL

Příspěvekod stahnito » čtv 28. kvě 2020, 12:41

Pravdu můžou mít oba. Ona opravdu má nebo měla dvě sazby. Já byl u ní kolem druhé hodiny v únoru tak jsem platil asi 1300. Pokud půjdeš večer tak zaplatíš víc jsem předpokládal, protože měla psanou výšší částku. Takhle to platilo na začátku roku nwm jak aktuálně.
stahnito

Příspěvekod tojejedno » pát 29. kvě 2020, 0:28

A jak se teda da tahle koc sehnat? Kolikrat jsem videl ze je na amaterech online na chatu, ale nikdy jsem tam od ni nevidel zadnou nabidku sluzeb. Nebo jsem jen byl v nespravnej moment?
tojejedno

Příspěvekod stahnito » pát 29. kvě 2020, 6:58

tojejedno píše:A jak se teda da tahle koc sehnat? Kolikrat jsem videl ze je na amaterech online na chatu, ale nikdy jsem tam od ni nevidel zadnou nabidku sluzeb. Nebo jsem jen byl v nespravnej moment?

Zavolat nebo poslat zprávu. Nevím jak jinak bys to chtěl :D
stahnito

Příspěvekod tojejedno » sob 30. kvě 2020, 11:26

stahnito píše:
tojejedno píše:A jak se teda da tahle koc sehnat? Kolikrat jsem videl ze je na amaterech online na chatu, ale nikdy jsem tam od ni nevidel zadnou nabidku sluzeb. Nebo jsem jen byl v nespravnej moment?

Hahaha nema na profilu zadnej telefon ty vtipalku. Kdyby ses podival o par stranek zpatky, tak tam uvidis, ze jistou dobu inzerovala pres chat, proto jsem otazku formuloval takto.
tojejedno

Příspěvekod Obelix » sob 30. kvě 2020, 11:49

tojejedno píše:
stahnito píše:

Hahaha nema na profilu zadnej telefon ty vtipalku. Kdyby ses podival o par stranek zpatky, tak tam uvidis, ze jistou dobu inzerovala pres chat, proto jsem otazku formuloval takto.

Má v profilu telefon... A navíc tam má napsané, že komunikuje výhradně přes mobil
Obelix

Příspěvekod Weedman23 » sob 30. kvě 2020, 17:16

No ja se sni domluvil i pres vzkazy
Weedman23

Příspěvekod hank.m » sob 30. kvě 2020, 17:19

Weedman23 píše:No ja se sni domluvil i pres vzkazy

A zážitek zcela pozitivní?
hank.m

Příspěvekod Weedman23 » sob 30. kvě 2020, 17:22

Vcelku jo jen by nemusela tak prehravat
Weedman23

Příspěvekod tojejedno » ned 31. kvě 2020, 14:13

Obelix píše:Má v profilu telefon... A navíc tam má napsané, že komunikuje výhradně přes mobil

Hej nevim kamo asi jsem slepej ale na profilu nema vyplneny vubec nic, ma tam jenom album s fotkama...
https://www.amateri.com/cs/lide/2115286/AnnieAM Tohle je jeji profil ne?
tojejedno

Příspěvekod Weedman23 » ned 31. kvě 2020, 14:22

tojejedno píše:
Obelix píše:Má v profilu telefon... A navíc tam má napsané, že komunikuje výhradně přes mobil

Hej nevim kamo asi jsem slepej ale na profilu nema vyplneny vubec nic, ma tam jenom album s fotkama...
https://www.amateri.com/cs/lide/2115286/AnnieAM Tohle je jeji profil ne?

Musis byt prihlaseny
Weedman23

Příspěvekod Erikborovicka » pon 1. čer 2020, 13:30

I když je na amíkách, tak telefon nemá zapnutý... psal jsem ji vzkaz, že je telefon furt vypnutý, na to mi odepsala ,,Ahoj, zřejmě proto že jsem celou dobu co ses snažil dovolat v Brně nebyla :)" ... Ale když jsem na to reagoval otázkou, kdy bude v Brně, tak se mi nedostalo odpovědi... Hlavně, že je online na tom profilu a na chatu erotické služby, nechápu k čemu... Někdo s takovým přístupem si nezaslouží naše peníze
Erikborovicka

Příspěvekod Lukes19 » úte 2. čer 2020, 21:11

Erikborovicka píše:I když je na amíkách, tak telefon nemá zapnutý... psal jsem ji vzkaz, že je telefon furt vypnutý, na to mi odepsala ,,Ahoj, zřejmě proto že jsem celou dobu co ses snažil dovolat v Brně nebyla :)" ... Ale když jsem na to reagoval otázkou, kdy bude v Brně, tak se mi nedostalo odpovědi... Hlavně, že je online na tom profilu a na chatu erotické služby, nechápu k čemu... Někdo s takovým přístupem si nezaslouží naše peníze

Mně odepsala, že má být v Brně tento pátek, takže můžeš zkusit zavolat, já ji nemám v plánu navštěvovat :)
Lukes19

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma