takže hloupý, kdo dává a hloupější kdo, nebere.

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
petras60 píše:Ceny jsou jak píšeš Ty on si hraje a myslí si,že je frajer když si zaplatil 30 minut a byl tam 55 minut akorat to všem posral Anni sem chodí takže už bude vědět a čas si už pohlídá je to totální blb takových víc a budeme chodit na privát ze stopkama.
tojejedno píše:A jak se teda da tahle koc sehnat? Kolikrat jsem videl ze je na amaterech online na chatu, ale nikdy jsem tam od ni nevidel zadnou nabidku sluzeb. Nebo jsem jen byl v nespravnej moment?
stahnito píše:tojejedno píše:A jak se teda da tahle koc sehnat? Kolikrat jsem videl ze je na amaterech online na chatu, ale nikdy jsem tam od ni nevidel zadnou nabidku sluzeb. Nebo jsem jen byl v nespravnej moment?
Zavolat nebo poslat zprávu. Nevím jak jinak bys to chtěl
tojejedno píše:stahnito píše:tojejedno píše:A jak se teda da tahle koc sehnat? Kolikrat jsem videl ze je na amaterech online na chatu, ale nikdy jsem tam od ni nevidel zadnou nabidku sluzeb. Nebo jsem jen byl v nespravnej moment?
Zavolat nebo poslat zprávu. Nevím jak jinak bys to chtěl
Hahaha nema na profilu zadnej telefon ty vtipalku. Kdyby ses podival o par stranek zpatky, tak tam uvidis, ze jistou dobu inzerovala pres chat, proto jsem otazku formuloval takto.
Weedman23 píše:No ja se sni domluvil i pres vzkazy
Obelix píše:Má v profilu telefon... A navíc tam má napsané, že komunikuje výhradně přes mobil
tojejedno píše:Obelix píše:Má v profilu telefon... A navíc tam má napsané, že komunikuje výhradně přes mobil
Hej nevim kamo asi jsem slepej ale na profilu nema vyplneny vubec nic, ma tam jenom album s fotkama...
https://www.amateri.com/cs/lide/2115286/AnnieAM Tohle je jeji profil ne?
Erikborovicka píše:I když je na amíkách, tak telefon nemá zapnutý... psal jsem ji vzkaz, že je telefon furt vypnutý, na to mi odepsala ,,Ahoj, zřejmě proto že jsem celou dobu co ses snažil dovolat v Brně nebyla" ... Ale když jsem na to reagoval otázkou, kdy bude v Brně, tak se mi nedostalo odpovědi... Hlavně, že je online na tom profilu a na chatu erotické služby, nechápu k čemu... Někdo s takovým přístupem si nezaslouží naše peníze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků