|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
icypol píše:Erikborovicka: vůbec nechápu, co je s tebou špatně, proč by si si měl dlouhodobě platit šukání?! Nechceš se rozvádět a žena s tebou nešuká?! Ne fakt bych rád věděl, co tě k tomuhle řešení vede?
jarjaroslav píše:icypol píše:Erikborovicka: vůbec nechápu, co je s tebou špatně, proč by si si měl dlouhodobě platit šukání?! Nechceš se rozvádět a žena s tebou nešuká?! Ne fakt bych rád věděl, co tě k tomuhle řešení vede?
K životnímu příběhu může ještě přiložit foto, ne? icypol nás asi přišel zachránit a přivést na správnou cestu
...
icypol píše:jarjaroslav píše:icypol píše:Erikborovicka: vůbec nechápu, co je s tebou špatně, proč by si si měl dlouhodobě platit šukání?! Nechceš se rozvádět a žena s tebou nešuká?! Ne fakt bych rád věděl, co tě k tomuhle řešení vede?
K životnímu příběhu může ještě přiložit foto, ne? icypol nás asi přišel zachránit a přivést na správnou cestu
...
Erikborovicka: Ty tady vystupujes navic pod vice nicky? Tak duvod by me taky zajimal!)
jarjaroslav: A jestli ne, tak tebe se vůbec nikdo na nic neptal "trubko"!)
Erikborovicka píše:Nevystupuji. Ano máš pravdu jsem rád když mám doma sex jednou za měsíc. A přeci jenom sex s mladou holkou s pevným krásným tělem.
stahnito píše:Pánové mám dotaz. Když si zvyknete mít sex s mladou holkou co má pevné tělo, nemáte potom z toho problém doma s manželkou (pokud takové tělo nemá) při vzrušení či dokonce úspěšném konci?
jarjaroslav píše:Nástěnka na studijním...
qpwoei píše: A zavola mi nejaka stara baba ze studijniho, ne?
jemný01 píše:Mimochodem Vulcane, moc ti nevěřím, že s tebou jdou jen za 1200,-. Za takové prachy by se ani neobtěžovaly otvírat mail.
jemný01 píše:To je zajímavý nápad - dát na nástěnku VŠ kolejí inzerát ve znění "nabízím zajímavou a dobře placenou brigádu..."Jen se tam nějak nenápadně dostat, přišpendlit jej, a pak doufat, že tam aspoň chvíli vydrží
![]()
Mimochodem Vulcane, moc ti nevěřím, že s tebou jdou jen za 1200,-. Za takové prachy by se ani neobtěžovaly otvírat mail.
jemný01 píše:Vulcane, lovím (pokud se to dá nazvat lovem) v úplně stejných vodách jako všichni ostatní. Nechodím do speciálního rybníčku s předraženými holčinami. Pokud používáš nějaké skvělé triky a vychází ti to, pak gratuluji. Je taky otázka, jaké jsou tvé typy a jaké jsou ochotny takhle jít. Holka když je kvalitní (víme, o co se jedná), o své kvalitě samozřejmě ví, a rozhodně ji nedává pod cenou. Tou ale určitě není 1200,- za 4 hodiny, jak tady zmiňuješ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků