Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: AnnieAM (Amateri)

Příspěvekod Paulie88 » úte 28. črc 2020, 11:01

Hlavně tady brečíte jak jí někdo zničil život, že kvůli němu zase skončila atd... ale dyť normálně dál inzeruje, tak o co vám jde? :D
Paulie88

Příspěvekod mireck » úte 28. črc 2020, 12:19

jarjaroslav píše:Pokud slečna pokračuje v "řemeslu" (a ví o fotkách), asi se smířila s "rizikem", někdo jiný by toho na jejím místě nechal, aspoň na čas. .

Paulie88 píše:Hlavně tady brečíte jak jí někdo zničil život,

A kdo tu fotku vlastně viděl? Pár norníku. Já bych ji jen podle té fotky na ulici asi nepoznal. A i kdyby ji někdo poznal, tak to může popřít a kdo jí to dokáže, stačí říct, že se jí někdo mstí.
mireck

Příspěvekod Jirka_Ovčáček » úte 28. črc 2020, 22:32

mireck píše:A kdo tu fotku vlastně viděl? Pár norníku. Já bych ji jen podle té fotky na ulici asi nepoznal. A i kdyby ji někdo poznal, tak to může popřít a kdo jí to dokáže, stačí říct, že se jí někdo mstí.

Já třeba ty fotky nestihl, netrávím na tomhle fóru mládí. On to borec docela brzo smáznul, když od vás dostal sodu. Jak říkáš, vidělo to maximálne tak pár desítek norníků. Vím, že sem Annie chodí a určitě ji to sere, ale na druhou stranu, čistě hypoteticky... I kdybych byl třeba její známý, kolega z práce, nebo strejda, či bratránek a z těch fotek bych ji poznal, zřejmě bych držel hubu, páč by se to zcela jistě obrátilo proti mně. "A co jako děláš na foru pro hodnocení šlapek?" :lol:
Jirka_Ovčáček

Příspěvekod Kracmar » stř 29. črc 2020, 0:03

jarjaroslav píše:
Dobermann píše:Jardo ty si protiřečíš v každé větě. Vadí ti, že sem dal někdo její fotku, ale vlastně ti to nevadí. Prostitutky jsou "zvrhlejší", ale nechceš tvrdit, že my klienti jsme lepší.

Možná to tak vypadá nebo svádím určitý "vnitřní boj" a zachytil jsem myšlenkové pochody před vydáním závěrečného stanoviska :lol: . Myslel jsem to následovně: Neschvaluji, že sem někdo dal její fotku, něco podobného bych sám neudělal, nepovažuji to za správné. Ale slečnu nelituji, netrápí mě to, nemám potřebu zastávat se jí, nadávat na dotyčného, vyhrožovat mu :roll: ... Pokud slečna pokračuje v "řemeslu" (a ví o fotkách), asi se smířila s "rizikem", někdo jiný by toho na jejím místě nechal, aspoň na čas. Že by si až moc zvykla na nadstandardní příjmy :?:

Ano, prostitutky považuji obecně za "zvrhlejší". Nepotřebuješ tolik překonávat morálku a svědomí, aby sis zašel do clubu/na "organizovaný" nebo "soukromý" privát (ještě snazší to mají nezadaní a bezdětní), než kdybys tam "pracoval". Vysvětlím zdánlivý rozpor - ony jsou "zvrhlejší", ale nás klienty nepovažuji za lepší. Např. protože jsou "zvrhlejší" kvůli nám, kdyby neexistovala poptávka :idea: ...

Nemá smysl jardo donekonečna vysvětlovat co jsi myslel. Píšeš dostatečně srozumitelně. A některým stejně nevysvětlíš nic.
Kracmar

Příspěvekod Dobermann » stř 29. črc 2020, 4:19

Pokud mas partnerku a chodíš za prostitucí - to nemusíš překonávat svědomí a morálku? Zajímavé vysvětlení :lol:
To mi opravdu nevysvetlis...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod antonio22 » stř 29. črc 2020, 7:35

Ty vaše egoisticke morální průjmy nikoho nezajímají. Na co jiné jsou zprávy než na toto.
Teď mě pobavila představa jak Jaroslav 35x kontroluje svůj předlouhy text a ještě zamění to poslední slovíčko a řekne si Teď je to dokonale uderne a vystihujíci. Jenže on pan dobermann to stejně jen přeleti očima a zase ti odpoví po svém. Jednou prozřete že to fakt nikoho nezajímá.
antonio22

Příspěvekod Dobermann » stř 29. črc 2020, 16:16

Nezlob se na me, ale zpovídat se má z čeho panu faráři nevěstka i cizoložník.
A že si jeden i druhý říká, ze on je ten bohu milejsi - to je farizejství...
Dobermann

Příspěvekod Springceleb » stř 29. črc 2020, 21:48

Pánové, řada z vás velmi rychle a ráda upozorňuje přispěvatele na tomto webu, že vkládají své příspěvky do nesprávné kategorie. Je to ale docela pokrytecké, když soukromou diskusí plníte recenze. Máte na to soukromé zprávy. Tak prosím, my ostatní budeme rádi, když je budete využívat.
Springceleb

Příspěvekod jarjaroslav » čtv 30. črc 2020, 7:45

Springceleb píše:Pánové, řada z vás velmi rychle a ráda upozorňuje přispěvatele na tomto webu, že vkládají své příspěvky do nesprávné kategorie. Je to ale docela pokrytecké, když soukromou diskusí plníte recenze. Máte na to soukromé zprávy. Tak prosím, my ostatní budeme rádi, když je budete využívat.

Ale pořád se aspoň trošku držíme tématu - slečna A. a zveřejněné foto, jen se diskuze možná posunula do obecnější roviny :idea: .

Ano, upozorňuji obzvláště ty, které bych "přispěvateli" ani nenazval. Často jsou zde registrováni celkem dlouho, aniž by sami něčím přispěli a když už po ostatních něco žádají, mohli by dodržet aspoň nějaká pravidla :idea: .

Mám rozpracovaných několik recenzí, tak se zkusím věnovat jejich dokončení :wink: .

P. S. Neodpustím si jen doplnění :D :

Dobermann píše:Pokud mas partnerku a chodíš za prostitucí - to nemusíš překonávat svědomí a morálku? Zajímavé vysvětlení :lol: To mi opravdu nevysvetlis...

Napsal jsem:
Nepotřebuješ tolik překonávat morálku a svědomí, aby sis zašel do clubu/na "organizovaný" nebo "soukromý" privát (ještě snazší to mají nezadaní a bezdětní), než kdybys tam "pracoval".

Co z toho vyplývá? Určitě jsem netvrdil, že by zadaní nemuseli překonávat svědomí a morálku.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Dobermann » čtv 30. črc 2020, 8:08

Springceleb píše:Pánové, řada z vás velmi rychle a ráda upozorňuje přispěvatele na tomto webu, že vkládají své příspěvky do nesprávné kategorie. Je to ale docela pokrytecké, když soukromou diskusí plníte recenze. Máte na to soukromé zprávy. Tak prosím, my ostatní budeme rádi, když je budete využívat.

Mně přijde, že ještě pořád píšeme o prostituci a prostitutkách a tudíž i věcech, které s tímto tématem souvisí.
Ale jak je libo...
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » čtv 30. črc 2020, 8:10

jarjaroslav píše:

Ale pořád se aspoň trošku držíme tématu - slečna A. a zveřejněné foto, jen se diskuze možná posunula do obecnější roviny :idea: .

Ano, upozorňuji obzvláště ty, které bych "přispěvateli" ani nenazval. Často jsou zde registrováni celkem dlouho, aniž by sami něčím přispěli a když už po ostatních něco žádají, mohli by dodržet aspoň nějaká pravidla :idea: .

Mám rozpracovaných několik recenzí, tak se zkusím věnovat jejich dokončení :wink: .

P. S. Neodpustím si jen doplnění :D :

Dobermann píše:Pokud mas partnerku a chodíš za prostitucí - to nemusíš překonávat svědomí a morálku? Zajímavé vysvětlení :lol: To mi opravdu nevysvetlis...

Napsal jsem:
Nepotřebuješ tolik překonávat morálku a svědomí, aby sis zašel do clubu/na "organizovaný" nebo "soukromý" privát (ještě snazší to mají nezadaní a bezdětní), než kdybys tam "pracoval".

Co z toho vyplývá? Určitě jsem netvrdil, že by zadaní nemuseli překonávat svědomí a morálku.

Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet. Clint Eastwood v Nesmiřitelných k tématu řekl "Nekupuju lidské maso. Mojí nebohé manželce by se to nelíbilo." :lol:
Dobermann

Re: Ema 728 650 773

Příspěvekod Rafael » sob 1. srp 2020, 20:09

Nechápu, proč za ní pořád dolézáte :shock: , vždyť už x-krát někdo si stěžoval.
Jo, ku..vy jsou dost často nespolehlivé, ale jsou i výjimky.
Rafael

Re: Prettywoman1

Příspěvekod Weedman23 » ned 2. srp 2020, 5:56

Takze za matro si zasuka ?
Weedman23

Re: Ema 728 650 773

Příspěvekod nokid » ned 2. srp 2020, 9:44

Víte, když chodím nořit, mám seznam cca 20 čísel. A jestli se mi 5x a více v několikatýdenním horizontu nedaří na některé konkrétní dovolat, jednoduše jej vyškrtnu pro nespolehlivost a nahradím dvěma jinými. Smůlu má dotyčná holka, nikoli já. Svoje peníze totiž utratím u jiné.
Ovšem tahle Ema je jiný případ. Jakmile se tu začaly množit negativní recenze na ni, vyškrtnul jsem ji už preventivně. Ono pro jedno kvítí čurák nestojí...

Sečteno, zváženo podtrženo (Mene tekel ufarsin).
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Re: Prettywoman1

Příspěvekod jarjaroslav » ned 2. srp 2020, 10:20

Třeba se letos urodilo někomu více a neví, co dělat s přebytky :lol: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma