|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jarjaroslav píše:Pokud slečna pokračuje v "řemeslu" (a ví o fotkách), asi se smířila s "rizikem", někdo jiný by toho na jejím místě nechal, aspoň na čas. .
Paulie88 píše:Hlavně tady brečíte jak jí někdo zničil život,
mireck píše:A kdo tu fotku vlastně viděl? Pár norníku. Já bych ji jen podle té fotky na ulici asi nepoznal. A i kdyby ji někdo poznal, tak to může popřít a kdo jí to dokáže, stačí říct, že se jí někdo mstí.
jarjaroslav píše:Dobermann píše:Jardo ty si protiřečíš v každé větě. Vadí ti, že sem dal někdo její fotku, ale vlastně ti to nevadí. Prostitutky jsou "zvrhlejší", ale nechceš tvrdit, že my klienti jsme lepší.
Možná to tak vypadá nebo svádím určitý "vnitřní boj" a zachytil jsem myšlenkové pochody před vydáním závěrečného stanoviska. Myslel jsem to následovně: Neschvaluji, že sem někdo dal její fotku, něco podobného bych sám neudělal, nepovažuji to za správné. Ale slečnu nelituji, netrápí mě to, nemám potřebu zastávat se jí, nadávat na dotyčného, vyhrožovat mu
... Pokud slečna pokračuje v "řemeslu" (a ví o fotkách), asi se smířila s "rizikem", někdo jiný by toho na jejím místě nechal, aspoň na čas. Že by si až moc zvykla na nadstandardní příjmy
![]()
Ano, prostitutky považuji obecně za "zvrhlejší". Nepotřebuješ tolik překonávat morálku a svědomí, aby sis zašel do clubu/na "organizovaný" nebo "soukromý" privát (ještě snazší to mají nezadaní a bezdětní), než kdybys tam "pracoval". Vysvětlím zdánlivý rozpor - ony jsou "zvrhlejší", ale nás klienty nepovažuji za lepší. Např. protože jsou "zvrhlejší" kvůli nám, kdyby neexistovala poptávka...
Springceleb píše:Pánové, řada z vás velmi rychle a ráda upozorňuje přispěvatele na tomto webu, že vkládají své příspěvky do nesprávné kategorie. Je to ale docela pokrytecké, když soukromou diskusí plníte recenze. Máte na to soukromé zprávy. Tak prosím, my ostatní budeme rádi, když je budete využívat.
Dobermann píše:Pokud mas partnerku a chodíš za prostitucí - to nemusíš překonávat svědomí a morálku? Zajímavé vysvětleníTo mi opravdu nevysvetlis...
Nepotřebuješ tolik překonávat morálku a svědomí, aby sis zašel do clubu/na "organizovaný" nebo "soukromý" privát (ještě snazší to mají nezadaní a bezdětní), než kdybys tam "pracoval".
Springceleb píše:Pánové, řada z vás velmi rychle a ráda upozorňuje přispěvatele na tomto webu, že vkládají své příspěvky do nesprávné kategorie. Je to ale docela pokrytecké, když soukromou diskusí plníte recenze. Máte na to soukromé zprávy. Tak prosím, my ostatní budeme rádi, když je budete využívat.
jarjaroslav píše:Springceleb píše:Pánové, řada z vás velmi rychle a ráda upozorňuje přispěvatele na tomto webu, že vkládají své příspěvky do nesprávné kategorie. Je to ale docela pokrytecké, když soukromou diskusí plníte recenze. Máte na to soukromé zprávy. Tak prosím, my ostatní budeme rádi, když je budete využívat.
Ale pořád se aspoň trošku držíme tématu - slečna A. a zveřejněné foto, jen se diskuze možná posunula do obecnější roviny.
Ano, upozorňuji obzvláště ty, které bych "přispěvateli" ani nenazval. Často jsou zde registrováni celkem dlouho, aniž by sami něčím přispěli a když už po ostatních něco žádají, mohli by dodržet aspoň nějaká pravidla.
Mám rozpracovaných několik recenzí, tak se zkusím věnovat jejich dokončení.
P. S. Neodpustím si jen doplnění:
Dobermann píše:Pokud mas partnerku a chodíš za prostitucí - to nemusíš překonávat svědomí a morálku? Zajímavé vysvětleníTo mi opravdu nevysvetlis...
Napsal jsem:Nepotřebuješ tolik překonávat morálku a svědomí, aby sis zašel do clubu/na "organizovaný" nebo "soukromý" privát (ještě snazší to mají nezadaní a bezdětní), než kdybys tam "pracoval".
Co z toho vyplývá? Určitě jsem netvrdil, že by zadaní nemuseli překonávat svědomí a morálku.
Uživatelé procházející toto fórum: danielgroza a 3 návštevníků