|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
picardo píše:Slečnu Emu ještě neznám,ale pokud byla nějaká kurvička nejhezčí v Brně,tak to byla vždycky Bára.Kdepak je ji asi konec.To příslový na ní padlo Ze zadu za vlásky a na tvrdo bez Lásky
picardo píše:Slečnu Emu ještě neznám,ale pokud byla nějaká kurvička nejhezčí v Brně,tak to byla vždycky Bára.Kdepak je ji asi konec.To příslový na ní padlo Ze zadu za vlásky a na tvrdo bez Lásky
krtek01 píše:picardo píše:Slečnu Emu ještě neznám,ale pokud byla nějaká kurvička nejhezčí v Brně,tak to byla vždycky Bára.Kdepak je ji asi konec.To příslový na ní padlo Ze zadu za vlásky a na tvrdo bez Lásky
Pokud vím tak byla nějakou dobu v Olomouci
vulcan píše:....
A další Bára.., Splněné Sny, Soukromí u Báry.., nyní Ssarule. Nemám pocit, že by byly některé z jich na ten razantnější sex.
A ještě jedna Bára byla u Alex, Jakubák.
A bylo jich ještě více.
borecek82 píše: Myslím, že tu hlášku používala v inzerátu Bára ze Splněných snů, teď Ssarule.
vulcan píše:borecek82 píše: Myslím, že tu hlášku používala v inzerátu Bára ze Splněných snů, teď Ssarule.
Však ano, vždyť to píšu, na jednom řádku.
borecek82 píše: Napsal jsi tam čtyři Báry, ani jedné jsi tu hlášku nepřiřadil. Tak jsem si vzpomněl, která z těch čtyř jí měla přímo v textu svého inzerátu.
borecek82 píše: Měl bys tady pro nás update, jak to vypadá s Masherem? Ostraváci už pomalu přechází na nenáviděného Nor**ka...
vulcan píše: ... Musíme čekat, až se probudí a zabrousí na Masher.
vulcan píše:borecek82 píše: Napsal jsi tam čtyři Báry, ani jedné jsi tu hlášku nepřiřadil. Tak jsem si vzpomněl, která z těch čtyř jí měla přímo v textu svého inzerátu.
Myšlenka byla taková, že ty Báry se dají snadno zaměnit. Na každý řádek jsem dal jednu holku.
Nevím, co by na tom mělo být nepochopitelné. Nejde o hlášky, ale o jména privátů, psáno jen orientačně, příkladem.
1/ Bára, Barča co byla původně v Harmony, Skácelova, pak v SOHO, AFH je nyní na Palackého, ve Star, pro změnu jako Nikol
2/ Bára, Barunka v PB4, dříve Kačenka v Hustopečích, nyní Emma- zdejší vlákno.
3/ další Bára.., Splněné Sny, Soukromí u Báry.., nyní Ssarule.
4/ A ještě jedna Bára byla u Alex, Jakubák.borecek82 píše: Měl bys tady pro nás update, jak to vypadá s Masherem? Ostraváci už pomalu přechází na nenáviděného Nor**ka...
To mně mrzí, ale nemohu pro to t.č. nic udělat. Sql error nejspíš vyvolal nějaký útok, hacknutí.
Já jsem tam sice hlavní moderátor, ale nejsem Admin, to jest osoba, disponující hlavnímu přístupu do phpBB. Admin prý má ajtáka, který to vždy nahodí. Ale ten Admin je zkrátka pryč, nejde najít. Nechtěl dát mobil, jen mně dal email, na který jsem mu už x-krát psal. Na tuto situaci jsem jej opakovaně upozorňoval dříve. Ani naši společní známí nemají na něj kontakt. Musíme čekat, až se probudí a zabrousí na Masher. Doufám, že se mu nic nestalo.
Omlouvám se. Udělal jsem v danou dobu maximum.
vulcan píše:vulcan píše: ... Musíme čekat, až se probudí a zabrousí na Masher.
Tak vypadá to, že jsme to přivolali.
http://www.masher.cz/phpbb/index.php
Erikborovicka píše:Chlapi mohli byste ji přestat tak moc volat? Je furt nedostupná
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků