Ahoj vsem,
jsem objednany do tohoto masazniho salonu ke slecne Charlote. Nemate nekdo zkusenosti jak s klubem tak pripadne s maserkou:
Charlota
Tel. 702383634
https://www.sex.cz/188338
Dekuji za info
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
hope píše:Ahoj Lumpíku,
nevím zda je informace správná, ale prý mají cenu 60 min - 2000,- 90min 2900,-
můžeš prosím potvrdit
Díky
Targamak píše:Kluci, co tu všichni řešíte ceny masáží. Já osobně také preferuji masaz před zásunem. Kvalitní hodinová masáž mi přijde o moc vzrušujícejší než 10 minutová prcačka. A když je někdo ochoten dát raději 2000 za hodinu masáže a může si to dovolit, tak je to snad jeho věc.
acx píše:Targamak píše:Kluci, co tu všichni řešíte ceny masáží. Já osobně také preferuji masaz před zásunem. Kvalitní hodinová masáž mi přijde o moc vzrušujícejší než 10 minutová prcačka. A když je někdo ochoten dát raději 2000 za hodinu masáže a může si to dovolit, tak je to snad jeho věc.
Proč řešit? Snad každý může říct svůj názor, ty taky.Kvalitní odborná profi masáž stojí 800,- a je zdaněná. Takže 1200,- čistá ruka je za ukázání prsa, možná 3x ti něma přejede po zádech a většinou neodborné vyhonění.
stahnito píše:Nechodím na tyto masáže, ale nemyslím si, že pravých tantrických masáží je víc než třetina.
Dva zákazníky denně? I kdyby měla cenu 1500 tak za den 3k musí stačit ne?
Neodsuzuji tyto masáže, ale prostě nerozumím tomu proč jsou dražší než klasický sex.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků