přidám recenzi na Olinku z Neonu z Prahy.
Olinka, 37 let, kozy pevný trojky
Odkaz: https://www.neonclub.cz/cs/nase-spolecnice/olinka/
Olinka byla jasná volba při projíždění webovek, telefonátem jsem se ujistil, že tam v čas mýho příchodu bude a defakto byla ruka v nohávě

Na pokoji jsme se dali spolu sprchu a po zavelení k mrdání jsem ji několik minut lízal. Mám pocit, že takový to sténání malilinko přehrávala, ale nebylo to vůbec nepříjemný, naopak. Samotnej sex byl s kondomem pochopitelně a kouř probíhal taky s kondomem. Olinka se snažila, brala ho do huby pěkně poctivě až po kořen, tak jak to má bejt.
Suma sumárum: Sex byl fajn, spíš nadprůměr z toho, na co jsem zvyklej. Kouřit taky umí a kundičku měla voňavou a hezkou. Ta hygiena je fakt základ, neznám horší věc, než když to prostě nevoní. Během sexu jsme dali klasickýho misionáře, zezadu a ve stoje opřená o zeď. Zadeček krásně špulila, myslím, že by nebylo od věci ji občas naplácat

Měl jsem zaplacenou hodinku za 1900,-. Za mě to byly peníze, který za to dám moc rád. Po celou dobu byla fajn atmosféra, s Olinkou se dá normálně bavit, není to ta zprofanovaná prolezlá šlapka, která svoji práci dělá z povinnosti pro peníze. Měl jsem pocit, že ji to baví. Osobně si dokážu představit, že bych s ní dělal i něco tvrdšího, ale na to dojde třeba při opáčku.
Žádnej ojeb mě nepotkal, na fotkách si je hodně podobná a ve výsledku dávám takovejch 8 bodů z 10. A určitě doporučuju!