Ahoj, byl jsem pred par mesici u Kristyn. Vek, vaha i fotky na webu odpovidaji. Byt je popsany o par prispevku vyse, vse muzu potvrdit. Bohuzel cas straveny na pokoji s Kristyn nemuzu ohodnotit nijak kladne. Zadny vylozene pruser to nebyl, byla mila od zacatku do konce, ale byla takova nijaka a bez zajmu - konverzace nic moc (chapu, ze kvuli tomu tam lidi nechodi, ale od Kristyn byl celou dobu citit nezajem a ze uz to chce mit hlavne brzy za sebou...). Na zacatku jsem ji rikal, ze me laka takova masaz, jaka je popsana na webu a ze bych rad hodne B2B a na to mi rekla, ze kazda holka masiruje jinak, a proto nemam ocekavat, co je na webu... Uvodni sprchu jsem dal sam (spolecnou mi nenabidla a ja se o ni sam nehlasil, nevadilo mi to, pouze konstatuji. Navic v koupelne bych stejne nemel pocit soukromi, koupelna je pro cely byt spolecna a v jejich spolecnem pokoji nekdo byl, byla slyset televize a konverzace...). Prubeh masaze ani nebudu popisovat, opravdu to nebylo nic moc. Snad polovinu masirovaneho casu mi masirovala jedno lytko, kdyz jsem lezel na brise (kvuli tomu tam opravdu lidi nechodi). Jakoby duchem nepritomna mechanicky hladila... Zadna slibovana 69 ani doteky (vetsinu casu zamerne byla tak, abych na ni nedosahnul a mel jsem pocit, ze ji moje doteky nejsou nijak zvlast prijemne, proto jsem se ani nesnazil kamkoliv sahat nebo hladit). Na konci mi zbylo skoro 30 min. (mel jsem zaplacenych 90 min.) a Kristyn si vedle me sedla a zeptala se, co dal a znelo mi to, jako bych se mel zvednout a vypadnout. U sluzby za 3 tis. bych cekal trosku jiny pristup, bohuzel (treba se pritulit, pokracovat s masirovanim, vybidnout k masazi maserky,...). Na jeji obranu, kdyz jsem rekl, ze uz teda pujdu do sprchy, tak se me zeptala, jestli ma jit se mnou...
Prosim, nemate nekdo zkusenosti s tou blondynkou Nelou, ktera se tam pred casem objevila? Ma profil i na amaterech jako Nela22ano. Fotky ma hodne vyretusovane, ale vypada dobre. Chtel jsem zajit na masaz, ale po pravde me odrazuje velke mnozstvi gramatickych chyb v jejim profilu
nejdu tam sice debatovat o cestine, ale bojim se pruseru... Podelte se nekdo se zkusenosti s Nelou
https://www.amateri.com/cs/lide/3107671/Nela22ano