Hledat  

Romantic Love Studio / 702 989 609 / 702989609

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Romantic Love Studio / 702 989 609 / 702989609

Příspěvekod nucleoner » ned 3. bře 2024, 17:13

Na salon občas zavítá masérka

Natálie, uvádí 26 let (podle me tak 35), 162/49. Černý vlasy, trojky silikony, napichana drzka ala kacer donald. Aktuálně https://www.ceskeholky.cz/inzerat/detail/natalie-4265/

Holka je nekde z Ostravska, silnej prizvuk, hodne hubena, a docela mila. Neprijde mi jako kofola ale je sneda. Mlela cosi o Italii ale to zname.. Pokazdy kdyz prijede tak nahodi inzerat a kdyz odjede tak ho smazou a meni fotky, ale vsechny jsou jeji. Byl jsem na hodku b2b, footjob, libala se. Byl jsem posledni tak mi nejak udelala cenu 1400,- (za puvodni 2k bych tam ani nesel). Pruser to neni, holka je fakt mila a dalo se s ni pokecat. Ale na opacko ne. Vyzkousel jsem si navonenou hubenou babu z plastu, ale bylo to klasicky patlani olejem. Tak kdyby nekdo chtel zkusit :). Ale za plnou cenu to nestoji. Jen kdyby ju nekdo ukecal na oral, coz se mi nepovedlo, tak s tou tlamou to muze byt zajimavy :).
nucleoner

Příspěvekod Televizor » úte 8. říj 2024, 15:30

Ahoj, byl jsem pred par mesici u Kristyn. Vek, vaha i fotky na webu odpovidaji. Byt je popsany o par prispevku vyse, vse muzu potvrdit. Bohuzel cas straveny na pokoji s Kristyn nemuzu ohodnotit nijak kladne. Zadny vylozene pruser to nebyl, byla mila od zacatku do konce, ale byla takova nijaka a bez zajmu - konverzace nic moc (chapu, ze kvuli tomu tam lidi nechodi, ale od Kristyn byl celou dobu citit nezajem a ze uz to chce mit hlavne brzy za sebou...). Na zacatku jsem ji rikal, ze me laka takova masaz, jaka je popsana na webu a ze bych rad hodne B2B a na to mi rekla, ze kazda holka masiruje jinak, a proto nemam ocekavat, co je na webu... Uvodni sprchu jsem dal sam (spolecnou mi nenabidla a ja se o ni sam nehlasil, nevadilo mi to, pouze konstatuji. Navic v koupelne bych stejne nemel pocit soukromi, koupelna je pro cely byt spolecna a v jejich spolecnem pokoji nekdo byl, byla slyset televize a konverzace...). Prubeh masaze ani nebudu popisovat, opravdu to nebylo nic moc. Snad polovinu masirovaneho casu mi masirovala jedno lytko, kdyz jsem lezel na brise (kvuli tomu tam opravdu lidi nechodi). Jakoby duchem nepritomna mechanicky hladila... Zadna slibovana 69 ani doteky (vetsinu casu zamerne byla tak, abych na ni nedosahnul a mel jsem pocit, ze ji moje doteky nejsou nijak zvlast prijemne, proto jsem se ani nesnazil kamkoliv sahat nebo hladit). Na konci mi zbylo skoro 30 min. (mel jsem zaplacenych 90 min.) a Kristyn si vedle me sedla a zeptala se, co dal a znelo mi to, jako bych se mel zvednout a vypadnout. U sluzby za 3 tis. bych cekal trosku jiny pristup, bohuzel (treba se pritulit, pokracovat s masirovanim, vybidnout k masazi maserky,...). Na jeji obranu, kdyz jsem rekl, ze uz teda pujdu do sprchy, tak se me zeptala, jestli ma jit se mnou...

Prosim, nemate nekdo zkusenosti s tou blondynkou Nelou, ktera se tam pred casem objevila? Ma profil i na amaterech jako Nela22ano. Fotky ma hodne vyretusovane, ale vypada dobre. Chtel jsem zajit na masaz, ale po pravde me odrazuje velke mnozstvi gramatickych chyb v jejim profilu :D nejdu tam sice debatovat o cestine, ale bojim se pruseru... Podelte se nekdo se zkusenosti s Nelou :)

https://www.amateri.com/cs/lide/3107671/Nela22ano
Televizor

Příspěvekod Lumpík » čtv 10. říj 2024, 14:32

Ja jsem v tomto podniku byl poprve a naposled. Objednaval jsem se pres amiky u profilu Barca112233
https://www.amateri.com/cs/lide/2883511/Barca112233
Stejnej profil:
https://www.amateri.com/cs/lide/2854150/Mel12345

Napisete si s operatorkou a ta vam domluvi schuzku u vybrane holky.
Koupelna prostorna, temna, nic moc cisteho.
Rucnik vlhly nasakly olejem.

Byl jsem nejspis u te prvni zminovane (sneda, ostravsko a okoli)
Holka absolutne bez zajmu, b2b minimalne.
Hrebicek do rakve po otocce kdy jsem pozadal o 69 abych se lepe vzrusil.

Odpoved klidne, ale nelekni se, ze mam tampon.
Neni to kvuli kramum, ale ze mi tam vsichni strkaj prsty tak jako ochrana.

To me jako fakt odrovnalo.
Rychle jsem se vysipal bez spetky vzruseni, rychle sprcha a pryc.
Tenhle podnik nikdy vice ani za 1000.
Lumpík

Příspěvekod vulcan » ned 13. říj 2024, 8:19

Lumpík píše: Ja jsem v tomto podniku byl poprve a naposled. Objednaval jsem se pres amiky u profilu Barca112233
.....Holka absolutne bez zajmu, ..
,,,... nelekni se, ze mam tampon. ... ze mi tam vsichni strkaj prsty tak jako ochrana.

Jak romantické studio. :D

Lumpík píše: Rychle jsem se vysipal bez spetky vzruseni, .

Lumpíku, ty jsi z toho začal sípat ?
(Sípání je pískavý zvuk, který se nejčastěji objevuje při výdechu a jeho příčinou je zúžení kteréhokoli úseku dolních cest dýchacích)

Nedivím se, to máš z toho, že navštěvuješ honírny.
A ještě k tomu romantické. :evil:
vulcan

Příspěvekod Lumpík » ned 20. říj 2024, 23:00

vulcan píše:
Lumpík píše: Ja jsem v tomto podniku byl poprve a naposled. Objednaval jsem se pres amiky u profilu Barca112233
.....Holka absolutne bez zajmu, ..
,,,... nelekni se, ze mam tampon. ... ze mi tam vsichni strkaj prsty tak jako ochrana.

Jak romantické studio. :D

Lumpík píše: Rychle jsem se vysipal bez spetky vzruseni, .

Lumpíku, ty jsi z toho začal sípat ?
(Sípání je pískavý zvuk, který se nejčastěji objevuje při výdechu a jeho příčinou je zúžení kteréhokoli úseku dolních cest dýchacích)

Nedivím se, to máš z toho, že navštěvuješ honírny.
A ještě k tomu romantické. :evil:

No vidis, co jsem to vyplodil. Faktem je, ze az na moji gramatickou mezeru, je muj popis presny. Mimochodem masaze mam rad a bavi me, ale tenhle podnik uz nikdy.
Lumpík

Předchozí

Zpět na Dívky z Brna na masáže