Na Intrinis jsem narazil docela náhodou, https://www.amateri.com/cs/lide/2936768/ , moc neinzeruje, ale napsali jsme si pár zpráv, přišla mi docela fajn, a za pár dnů jsme se domluvili na setkání.
Začnu pro sebe netradičně nejprve negativy, protože to může být pro mnohé zásadní a nemusí se zdržovat čtením zbytku.
Intrinis masíruje v starším domku, cca 10 km S od Brna, který by už před dost lety potřeboval rekonstrukci a je to na něm znát, nečekejte tedy komfortní vilku, ale spíš útulnou chaloupku v odlehlé části, do které musíte nejdřív vystoupat tak 100 schodů. Sice se prý snaží postupně renovovat, ale to ještě nějakou dobu potrvá, takže potřeba s tím počítat. Při mé návštěvě byl v domku takový ten klasický domácí mírný nepořádek, ale celkem čisto. Dále musíte počítat s kočkami, které miluje (a má minimálně 4), na to mě dopředu upozornila, jestli je to pro mě ok, jestli nejsem třeba alergický.
Pro mě bylo prostředí ok, takže mě přivítala celkem nevýrazná(až na červené vlasy), ale docela sympatická drobná dívka ( míry 158/48/34 bych jí určitě věřil, věk bych na první pohled tipl klidně pod 30, spousta dívek v branži by určitě s její postavou napsala klidně 25 profilovka je taky nečekaně opravdu její), s drobnými dvojkami. Nabídla mi čaj, chvilku jsme pokecali a probrali moje představy, dostal jsem sarong, ona se šla ještě osprchovat a odebrali jsme se do zadní temné masážní místnosti osvětlené svíčkami.
Začala klasickým tantrickým uvítacím rituálem, trošku si mě prozkoumávala ve stoje, a já už v ten moment cítil, že masážím a všemu tomu okolo je opravdu naprosto odevzdaná. Lehl jsem si na záda a začala příjemnou masáží hlavy, krku, hrudníku. Pak jsem se otočil a za chvíli už jsem nevěděl, co se vlastně děje. Jakoby se mysl odpojila od těla, sice vše vnímala, ale nic si nepamatovala. Pamatuji si jen útržky. Rozhodně to nebylo žádné jemné tantrické hlazení pírky a šátečky. Ale jakmile moje tělo pokryla horkým olejem začalo se odehrávat něco nepopsatelně úžasného. Masírovala opravdu celým tělem, cítil jsem ji všude, a celou, občas jsem nechápal, jak toho můžu tolik vlastně cítit a jak to sakra dělá. Jako by jí bylo mnohem víc, než těch drobných pár kilo jejího těla. Prostě opravdu velmi intenzivní b2b masáž, která vytvořila neuvěřitelně vzrušující erotickou atmosféru. V podobném totálně erotickém napětí to pokračovalo i po otočce na záda, až se nakonec věnovala jemu, sedla si na mě a dlouho se stoupající intenzitou si s ním hrála. Znovu jsem nechápal, co to vlastně všechno cítím, každopádně to bylo skvělé i se skvělým zakončením . Pak oddych. Nechala mi prostor vše vstřebat, žádný spěch nikam, ještě jsme si chvilku popovídali, pomazlil jsem se s kočkami a rozloučil se.
Uvědomuji si, že to co píšu zní strašně zvláštně. Ale opravdu to nedokážu popsat, co jsem vlastně prožíval, bylo to úžasné po fyzické stránce, ale to odpojení do jiného světa mě prostě dostalo. Nebo možná její napojení na mě? Nevím, co za tím stálo, ale bylo to tam a bylo to úžasné. Už jsem vyzkoušel několik erotických, b2b i tantrických masáží, ale toto jsem nikde ani z daleka nezažil (ale třeba jsem jen neměl to štěstí).
Intrinis je svá osobnost, která ne každému musí sednout. Mně naštěstí sedla skvěle, skoro jako by mě masírovala kamarádka, která toho o mě hodně ví (a to jsem introvert, takže jsem jí nic moc vlastně neřekl). Myslím, že umí být i docela přísná, třeba na ni rozhodně nezkoušejte, jestli vám poskytne i něco navíc, je na to dost alergická. Škoda toho prostředí, které ne každému musí sednout, jinak by nebylo za mě co vytknout. Mně to nevadilo, takže jsme se snad neviděli naposledy. V Brně zas tak moc asi nebývá, ale doporučuji minimálně napsat a uvidíte, jestli třeba sedne i vám...