nemáte někdo zkušenosti nebo info...??
https://dobryprivat.cz/divka/23alex/
https://dobryprivat.cz/divka/nela-20/
nic jsem na netu nenašel ale je taky pravda že jsem to jen tak prolítnul, takže pokud tu něco je klidně ať to admin smázne
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
yggdrasil píše:Já teda mám jinou zkušenost.
Nedávno jsem Nelču navštívil a rozhodně né naposled.
Domluva naprosto suprová. Ano, cena je vyšší, ale konec světa to není a ve výsledku mi to ani nevadilo. Nehledě na to, že taková cena je skoro všude.
Nelča byla milá, bavila se uplně normálně, že by si na něco stěžovala nebo něco, rozhodně ne.
Masáž samotná, naprosto parádní, nic nefláká a opravdu aji masíruje a všude, není to jen rozpatlávání oleje. Zapojuje celé své tělo, takže to není jak jinde, že by zapojovala jen ruce. Ráda se aji přitulí a prožívá to též, prsa (i když umělé, tak hezky udělané) zapojit umí.
Jelikož je tam zrcadlo, tak se aji hezky špulí a nic neschovává, takže všechno lze hezky pozorovat, a aji dotýkat. Jak sama uvádí, tak dělá různé polohy, což je fakt a rozhodně to není vůbec k zahození.
Já osobně jsem si to užil a rozhodně opakovat budu.
edwimz píše:yggdrasil píše:Já teda mám jinou zkušenost.
Nedávno jsem Nelču navštívil a rozhodně né naposled.
Domluva naprosto suprová. Ano, cena je vyšší, ale konec světa to není a ve výsledku mi to ani nevadilo. Nehledě na to, že taková cena je skoro všude.
Nelča byla milá, bavila se uplně normálně, že by si na něco stěžovala nebo něco, rozhodně ne.
Masáž samotná, naprosto parádní, nic nefláká a opravdu aji masíruje a všude, není to jen rozpatlávání oleje. Zapojuje celé své tělo, takže to není jak jinde, že by zapojovala jen ruce. Ráda se aji přitulí a prožívá to též, prsa (i když umělé, tak hezky udělané) zapojit umí.
Jelikož je tam zrcadlo, tak se aji hezky špulí a nic neschovává, takže všechno lze hezky pozorovat, a aji dotýkat. Jak sama uvádí, tak dělá různé polohy, což je fakt a rozhodně to není vůbec k zahození.
Já osobně jsem si to užil a rozhodně opakovat budu.
Možná je tvoje recenze upřímná, kdo ví. Neber si to osobně, jen tě používám jako příklad. Ale proč nadšené recenze, které jsou v rozporu s ostatními negativními, vždy pocházejí z nových účtů, které sem doslova právě napsaly svůj první příspěvek?![]()
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků