Hledat  

Brno - Moskalykova

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Brno - Moskalykova

Příspěvekod klaset » sob 27. čer 2026, 6:34

Johnny7 píše:Chlapci platit 50 letym kundam 3000 za to že vám vyhoní péro je ostuda. Stydím se za vás

S tím nelze než souhlasit -taky to ukazuje na to jak jsou lidi zasraný prachama
klaset

Příspěvekod Fuckingshit » sob 27. čer 2026, 8:25

Taky se musím smát. Zoufalec je ten kdo dá 3000 za masáž a není to o žádném asociálství. Někteří z vás asi máte bohužel po letech noření zatemněné mozky a nedovedete pochopit že masáž je méně než klasika. Z ekonomického hlediska kupuješ věc, která má menší hodnotu, tak proč za ní platit stejně nebo více? Za druhé, pokud tedy někdo vyznává jenom masáže, neumí se chránit, nebo říct holce, že nechce orál bez (narážka na jinou debatu v jiném vlákně) apod. pokud jsou na trhu levnější masáže, mladší hezčí holky, tak proč podporujete nějaké koště s cenou 3t ? Myslím si, že není problém najít něco v cenové relaci 2-2.5t
Fuckingshit

Příspěvekod Brnak123 » pon 6. črc 2026, 16:36

Musím se tady ozvat, přijde mi že tady masérky špiní, pomlouvají ti kteří masáž u nich nezažili,tato masáž není jen o vyhojení, takže je spíše ubohé tady holky pomlouvat a špinit,holky masíruji celé tělo,ví kde sáhnout,jsou certifikované masérky, celá masáž uvolní tělo,mysl,je masáž velmi vzrušující a zakončení je jen třešničkou na dortu,a pokud je jim 50 let bravo holkám!! vypadají skvěle,líp jak některé 20 leté,jsou udržované, vždy v pěkném spodním prádle, upravené s úsměvem, slušným chováním a za mě holky co nabízejí sex také něco svědčí!rád se vracím a 3000 rád dám za kvalitní masáž,v krásném příjemném čistém prostředí, takže si platím za kvalitu,ne kvantitu.
Byl jsem i u mladších masérek a za mě to bylo spíš patlani olejem a navíc se mi stalo že na dané adrese ani nebyla holka z fotek,nebo vypadala úplně jinak,a prostředí také někdy o ničem,tomu říkám vyhozené peníze, holky mají fotky reálné a přiměřeně věku co mají na profilu, takže nemohu soudit jestli jim je 50sat,navíc fotky obměňují a jsou reálné.
Pak už je rozhodnutí na každém co si vybere jestli kvalitu nebo kvantitu a ne tady špinit a nazývat tady lidi ubožakami a holky starými kundami, ať si najdou co jim samotným vyhovuje a neponižuji ostatní!!!je to každého volba!!co si vybere a ke komu chce jít.take hnusné recenze píší zahořkli, ubožáci co mají potřebu špinit druhé.za mě holky bravo!!rád se opět zastavím
Brnak123

Příspěvekod Brnak123 » pon 6. črc 2026, 17:28

V čem tě holky nastávaly že nenabízí sex? Nebo že zdrazili a teď na to nemáš?
Brnak123

Příspěvekod Mara170 » pon 6. črc 2026, 18:24

Ten blábol výše musel napsat někdo zainteresovaný v honírenství. --:o
Když chci sexuální službu, tak si to přece chci pořádně užít. Pokud potřebuji napravit záda, tak k tomu nemusí být vyhonění v ceně právních služeb. :roll:

Ceny masáží od 500 KČ :arrow: https://www.slevomat.cz/brno/krasa-zdra ... rce=google
Mara170

Příspěvekod Fuckingshit » úte 7. črc 2026, 8:56

Brnak123 píše:V čem tě holky nastávaly že nenabízí sex? Nebo že zdrazili a teď na to nemáš?

Vždyť ty jejich služby jsou jak pro malé děti, náctileté parchanty. Vždyť si z vás ty masérky dělají prdel už víc jak 15 let... Odnaučili vás šukání, namažou vám zadá olejem, pak vás otočí, vyhoní brko a shrabnou za to stejné nebo větší love jako za šukačku. Tomu ty říkáš výkon? Vždyť ty ženské musí být dnes v sedmém nebi a smějí se vám doma za zády jak s váma hlupákama vyjebávají a vy jim tady ještě budete psát oslavné ódy, jak to bylo skvělé? Kurva soudruhu, prober se... :)
Fuckingshit

Příspěvekod Mara170 » úte 7. črc 2026, 19:53

Normální zdravý chlap stěží pochopí tyto lůzry. Mě jenom udivuje kolik jich musí být, když uživí tolik vychcaných fuchtlí. Toto prostoduché přeplácení honících studií se podepisuje na nízkých stavech klasických ťapinek. :x
Mara170

Příspěvekod Brnak123 » stř 8. črc 2026, 8:19

Tím jsem chtěl říct bež si třeba zaprcat za 500 na Cejl,a záměrně poškozovat,pomlouvat holky ,u kterých jsi nebyl ani neviděl , protože o tom to svědčí,je každého volba co chce,a na co má ,nazývat tu lidi ubožákami!!! když sám jsi ubohý.
Brnak123

Příspěvekod Fuckingshit » stř 8. črc 2026, 14:56

Brnak123 píše:Tím jsem chtěl říct bež si třeba zaprcat za 500 na Cejl,a záměrně poškozovat,pomlouvat holky ,u kterých jsi nebyl ani neviděl , protože o tom to svědčí,je každého volba co chce,a na co má ,nazývat tu lidi ubožákami!!! když sám jsi ubohý.

Bro ty jsi úplně mimo :roll: Co žvaníš, že jsem tam nebyl, nepřečetl jsis ani recenze a blekotáš tady něco... Já si na Cejl rozhodně zaprcat nepůjdu za 500, protože mám na víc. Ty si běž nechat namazat záda třeba za 5000, když ti to vyhovuje, ať jsi kabrňák a máte si o čem povídat v domově důchodců... Plať si za ty služby pro děti a buď zase šťastnej. Papá.
P.S. Komu není rady, tomu není pomoci
Fuckingshit

Příspěvekod Mara170 » stř 8. črc 2026, 18:39

Submisivní nedomazlení chudáčci, kteří připlácí i za vzájemné doteky, líbání na tělo, společnou sprchu se štětkou, atd. Tohohle je schopný jedině loser, který si nikdy neužil nejobyčejnější sexuální kontakt s hezkou holkou. Má toto zapotřebí sebevědomý chlap? :? Platit 3k za šudlání a olejohoňku není ubožáctví a důkaz fyzické nebo mentální slabosti? :roll:
Mara170

Příspěvekod bkel » stř 8. črc 2026, 23:27

Fuckingshit píše:
Brnak123 píše:Tím jsem chtěl říct bež si třeba zaprcat za 500 na Cejl,a záměrně poškozovat,pomlouvat holky ,u kterých jsi nebyl ani neviděl , protože o tom to svědčí,je každého volba co chce,a na co má ,nazývat tu lidi ubožákami!!! když sám jsi ubohý.

Bro ty jsi úplně mimo :roll: Co žvaníš, že jsem tam nebyl, nepřečetl jsis ani recenze a blekotáš tady něco... Já si na Cejl rozhodně zaprcat nepůjdu za 500, protože mám na víc. Ty si běž nechat namazat záda třeba za 5000, když ti to vyhovuje, ať jsi kabrňák a máte si o čem povídat v domově důchodců... Plať si za ty služby pro děti a buď zase šťastnej. Papá.
P.S. Komu není rady, tomu není pomoci

Obávám se, že to není bro, ale jedna z těch paní. Nebo jejich "manager". Zbytečná diskuze.
bkel

Příspěvekod david19123 » ned 12. črc 2026, 21:56

Moc nechápu některé ty zdejší příspěvky, které špiňí erotické masáže a masérky. Erotická masáž fakt není nějaké namazání zad. Pokud člověk najde tu správnou masérku, tak z mé zkušenosti jsou erotické masáže výrazně lepší zážitek než sex s prostitutkou. U erotických masáží má člověk daleko větší šanci, že se setká s krásnou mladou svěží slečnou než u klasického placeného sexu. Správná a skvělá erotická masáž je vlastně takový sex bez sexu, navíc za mě je velká výhoda, že se člověk nemusí otravovat s kondomem a tak. Ti co erotické masáže kritizují, tak evidentně ještě nezažili, jak má vypadat správná erotická masáž.
david19123

Příspěvekod Undrvasrman » pon 13. črc 2026, 8:22

Zbytečná diskuze. Po všech stránkách.
Každej ať si chodí kam chce a platí za co chce. Hádky starý báby si nechte až se budete tahat o mouku ve slevě v Kauflandu a do diskuzí na Novinkách.
Za mě platí – odhalovat vychcaný, pochválit šikovný a hlavně nepřeplácet!
Undrvasrman

Příspěvekod Mara170 » pon 13. črc 2026, 20:29

Vždyť celá tato sekce je o předražených vychcaných děvkách a pomatencích, kteří do nich cpou prachy, tak proč to těm pitomcům nevpálit do ksichtu. Sex s ťapkou může být mega dobrej, obzvlášť při kuřbě některé excelují. ::oral:: Nejlepší 69 pokouření jsem zažil s privátnicí.... :oral: Kdo napíše, že je lepší vyhonění s výstřikem na své břicho, tak ten musí být padlej na hlavu.
Mara170

Předchozí

Zpět na Dívky z Brna na masáže