Věk: 28 let
Barva vlasů: Černé
Výška: 160 cm
Váha: 56 kg
Prsa číslo: 3
„Exotickou krásku“ (alespoň dle inzerce) Jasmine jsem zvažoval již nějaký čas. Z Hlinek se mezitím část masáží přemístila na Přadláckou (a odtud později zase jinam

Na dveřích bytu, kde se studio nachází, visí jmenovka, a navíc jsou pootevřené, což naznačuje, že jsem nezabloudil. Byt se skládá min. z předsíně, koupelny spojené s WC a jednoho pokoje, kde masáže probíhají. Po zaplacení tisícovky (za třicetiminutovou masáž) si chci odložit věci na gauči, ale Jasmine mě posílá do předsíně, ručník mám po použití nechat v koupelně a nenosit ho do pokoje. Koupelna moderní, velmi čistá, oceňuji neucpaný odtokový kanálek ve sprchovém koutě, který nelze vždy považovat za samozřejmost

Jasmine čeká svlečená v pokoji. Zalžu, že se jedná o moji první masáž. Možná doufám, že se bude více snažit. Jasmine má částečně exotický původ (Asie), mluví ale plynně česky bez přízvuku. Pro srovnání, třeba Linda se mi v obličeji líbí více. Ptám se na „pravidla“, dotýkat se mohu, ale ne intimních partií. Takže nesahat ani na prsa, jestli jsem to správně pochopil

Do koupelny mě Jasmine posílá po 28 minutách od příchodu do studia

Prostředí čisté, moderní, masérka příjemná. Ale - čas zkrácen a masáž na můj vkus málo intenzivní

Úpravy vyhrazeny.