Hledat  

Anissa eroticka masaz 776 783 992

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Anissa eroticka masaz 776 783 992

Příspěvekod Andreale05 » pát 10. dub 2026, 9:51

Zdravim vsechny fanousky erotickych masazi :D,

Protoze v CR neziji, jsem tu na dovolene a mel jsem vyjimecne cestu do Brna, zabrouzdal jsem jiz na ruzne stranky s recenzemi. Anissa z toho vysla nejlepe. Tak jsem si rezervoval termin na stredu. Komunikace probehla bez problemu v poradku. Sidli na zelnem trhu, po potvrzeni terminu jsem dostal presnou adresu. Vcas jsem byl u vchodovych dveri. Vpustila me dovnitr. Musel jsem jit po schodech, protoze v budove neni vytah :D

Anissiny sluzby nejsou z nejlevnejsich je to pravda, hodina stala 3500kc, ale zduvodnila to tim, ze sama nechce byt obtezovana muzi s pokrivenymi sexualnimi choutkami (Norniky) a proto nastavila cenu. Necham na kazdem, at si o tom mysli sve, ja si myslim, ze je to v poradku a je treba to respektovat.

Anissa uz na me cekala v cernem zupanu a usmevem a vrelym privitanim, je to normalni, komunikativni, sympaticka, usmevava zena, nebyla znechucena nebo tak. Po vzajemnem smalltalku jsem byl jsem odeslan do sprchy, pote jsem mel svoleni si ji rozbalit, lehl jsem si na bricho a zacala krasna masaz, Anissa pri masazi zapojuje cele sve vysportovane telo, hlavne ty jeji krasny prsa, musim rict, ze se mi to libilo, hlavne po otocce. Celou dobu vladla prijemna, nenucena atmosfera, po asi 30 min prisla otocka, prsa ma udelane, ale pusobi prirodne. Nejsou to zadne ztvrdle basketbalove mice. Anissa me dovolila tez ji namazat telo olejem, zadne zakazy jsem nedostal, asi ve me mela duveru, ktere si samozrejme vazim.

Ackoli v blizke dobe opakovat nebudu, hodnotim celkovy zazitek velmi kladne. Urcite doporucim muzum, co si chteji odpocinout, uzit si jeji nestrojenou masaz a konverzaci se sympatickou zenou, co se rada smeje.

Kdyby byly nejake extra dotazy, piste sem do zprav, rad zodpovim.

Ps: V puli cervna tu budu znovu, tak se teste na recenzi zase jine brnenske maserky, at je co srovnavat.

Diky a cau
Andreale05

Zpět na Dívky z Brna na masáže