Masérka nabízející Nuru masáž... to znám jenom z internetu, tak jsem zavolal. Vzhledem k tomu, že občas nějaká nemá ráda sahání na sebe, jsem se zeptal, zda jsou doteky dovoleny. Zasmála se a řekla, že to ani jinak nejde.. Soukromý byt v Krpoli, posezení v pěkném obýváku, káva, na stole bonbony, další pokoj věnovaný jenom "práci". Masážní stůl, tam prý dělá erotické masáže, na zemi šedá nafukovačka kterou znám z videí. Lucyl není úplně nejmladší, má nějaké jizvičky, ale vcelku pěkná větší prsa pro tuto práci byla výhodou. Vzhledem k tomu, co jsem očekával jsem to moc neřešil. Začala mě polévat zvláštním mazlavým teplým gelem a třít se o mě celým tělem nejprve záda a po otočení zepředu. Opravdu to klouže a klouže, takže dotyků bylo kolik jsem chtěl a kde jsem chtěl. Při každém skluzu mi přistrčila klín k obličeji, takže jsem jazykem mohl kam jsem chtěl až mě zarazila, že to ženu zbytečně dopředu
. Ochotně se otočila a já začal polévat a klouzat po ní. Pro mě celkem paráda. Jenom, když jsem ji přivedl do konce, odtáhla se a překvapila mě větou - já když jsem, tak už dál nemusím, jsem jako chlap
Takže myšlenka na několik jejích orgasmů vzala za své, na druhou stranu to chápu, není tady od toho, aby si dělal dobře několikrát za den. Shrnutí - něco zajímavého, dosud nepoznaného - dalo se...