Hledat  

Dášenka z Krkoškové

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Dášenka z Krkoškové

Příspěvekod Dagmar » úte 3. úno 2015, 14:25

:D Tak to jste chlapci (tady) na omylu ! Nehodlám se prodávat za pakatel aby za mnou chodil samej somrák a idiot. By mě zajímalo jaké vy tady kritici máte partnerky ?? A jak se k nim chováte?? A neříkejte že nejsou to žádné kurvy :D Na halenku jim taky dáváte, večeře a šperky. A proč vlastně chodíte na priváty?? Ten kdo se pěkně chová k partnerce doma tak i jinde a slovo čubka kurva aj. nepoužívá !
Tady ze sebe děláte jaký jste namakaní frajírci ale ve skutečnosti by vás nikdo nechtěl ! Jaký vy máte pohled na ženu je dost smutný.
Pište o mě že jsem arogantní namyšlená atd. ale já se mám ráda !!!
Jjo moje čeština sorry taky nejsem dokonalá já dělám chyby v psaní ale u vás se debilita napravit nedá. pá
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod turistabrno » úte 3. úno 2015, 15:32

Pánové a dámo, bavíte mne. Skoro až mám pocit, že je to dobrá reklama, protože co je takového co vybočuje, to mě vždycky lákalo.
Boží :D :lol: :lol: :lol:
turistabrno

Příspěvekod Dagmar » úte 3. úno 2015, 18:53

turistabrno píše:Pánové a dámo, bavíte mne. Skoro až mám pocit, že je to dobrá reklama, protože co je takového co vybočuje, to mě vždycky lákalo.

Asi bych tě zklamala mám jiné ceny než si zvyklý a ano je to reklama :D :D :D
Já se ráda líbám asi to nějak patří k sexu (není to o lásce) proto to mám i v ceně.
Pak ten sex i pro mě je jiný - lepší.
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod acx » úte 10. úno 2015, 12:48

Pokud by měl někdo zájem o lepší sex :?:

http://www.seznamka69.cz/inzerat/brno-sos/86237/

Brno SOS
Kategorie:Ona hledá Jeho

Přidán: 10. února 2015
Lokalita:Jihomoravský kraj

Telefon:773 675 313

mazliváDagmar

Text inzerátu:
Hledám hodného muže který mi půjčí nebo daruje 50.000, - Nabízím mazlení, líbání, lízání mé štěrbinky, 69, orálek + sexík s kondomem, relax. masáž. Jiné věci nedělám a nikdy nebudu. Mám diskrétní byteček a jsem tu sama. Zavolej mi
acx

Příspěvekod email » úte 10. úno 2015, 17:20

Leda tak kopnout do prdele :)
email

Příspěvekod Dagmar » úte 10. úno 2015, 18:06

:D :D :D mám supr sledovanost :D :D :D
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » úte 10. úno 2015, 18:44

Dáši co je? špatný časy nastaly? :lol: Dosloužil bojler? Přestalo jet auto? není rezerva? :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dagmar » pon 16. úno 2015, 14:42

Ne ne kdyby si byl takový frajer tak to víš a nepíšeš tu nesmysly. :D :D :D
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dagmar » pon 16. úno 2015, 14:45

email píše:Leda tak kopnout do prdele :)

se nedím že ti dá jen holka na privátu :D
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod yukon » úte 17. úno 2015, 10:44

Dagmar píše::D :D :D mám supr sledovanost :D :D :D

Jedeš ty žebrácká holoto ...jestli ti praskly silikony tak si tam nastříkej stavební pěnu, pussynko !
yukon

Příspěvekod Chris Redfield » stř 18. úno 2015, 19:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no beztak jí praskly žebračce za zenitem prej půjčí nebo daruje.. už vidím tu frontu slintajících dědků a každej v prkenici pade pro dámu :lol: :lol: :lol:
Chris Redfield

Příspěvekod turistabrno » pát 20. úno 2015, 22:36

Dagmar píše:
turistabrno píše:Pánové a dámo, bavíte mne. Skoro až mám pocit, že je to dobrá reklama, protože co je takového co vybočuje, to mě vždycky lákalo.

Asi bych tě zklamala mám jiné ceny než si zvyklý a ano je to reklama :D :D :D
Já se ráda líbám asi to nějak patří k sexu (není to o lásce) proto to mám i v ceně.
Pak ten sex i pro mě je jiný - lepší.

Opět se bavím :D Kolik si bereš za partnerský vztah? :D :D :D Možná rozbiju prasátko.
turistabrno

Příspěvekod prog » pon 23. úno 2015, 11:04

Dáša, je naprosto ideální příklad člověka, který si s*** do vlastního hnízda. Kdyby totiž svůj celkem přitažlivý vzhled, který jí byl dán, narozdíl od některých její konkurentek, podpořila sympatickým přístupem a reálnou cenou, mohla celkem slušně prosperovat i v dnešní době, kdy si kdekdo radši párkrát obrátí korunu a rozmyslí jestli zajit na privát či nezajít... Jenže na to nemá Dáša ani inteligenci ani schopného rádce k ruce... Ona se radši bude tetelit blahem, jak to svou reakcí k příspěvkům všem nandala, ale že tím tratí nejvic ona, protože toto fórum čte i mnoho dalších potencionalnich zákazníků, které si velmi efektivním způsobem zahání, jí už nenapadne... :roll:

I negativní reklama je také reklama, ale jen blázen by zašel k ženské, která je vnímána jako největší psychopat v Brně...
prog

Příspěvekod Dagmar » pon 23. úno 2015, 12:56

prog píše:Dáša, je naprosto ideální příklad člověka, který si s*** do vlastního hnízda. Kdyby totiž svůj celkem přitažlivý vzhled, který jí byl dán, narozdíl od některých její konkurentek, podpořila sympatickým přístupem a reálnou cenou, mohla celkem slušně prosperovat i v dnešní době, kdy si kdekdo radši párkrát obrátí korunu a rozmyslí jestli zajit na privát či nezajít... Jenže na to nemá Dáša ani inteligenci ani schopného rádce k ruce... Ona se radši bude tetelit blahem, jak to svou reakcí k příspěvkům všem nandala, ale že tím tratí nejvic ona, protože toto fórum čte i mnoho dalších potencionalnich zákazníků, které si velmi efektivním způsobem zahání, jí už nenapadne... :roll:

I negativní reklama je také reklama, ale jen blázen by zašel k ženské, která je vnímána jako největší psychopat v Brně...

Tak to jsi hodně mimo mísu i když se chceš tady jevit jako inteligent !To co u vás je přijatelné je žena co za peníze udělá vše...a nejlépe za 500,- i s chlebíčky. Promiň ale já nikdy taková nebudu ! A ceny mám v pořádku, jiné mají skryté příplatky. Co se týče potencionálních klientu vědí že toto je špíra a jen opravdový blbec věří všemu a doporučuji jiné nabídka je široká. Nejsem robot. A sex si chci taky užít ale to tu nepochopíte.
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dagmar » pon 23. úno 2015, 13:05

Prosím potencionální klienty s těmito čísly že pracovní dobu mám všude uvedenou a to
od Po - Pá od 10 - 18 hod. a jinak mám vypnutý telefon :D :D :D
73648859mula (00:18) - 60132164osum (00:20) - +42190344411čtyři (02:17) - 77528930pět (04:56) - 60135666devět (04:21) - 77784901čtyři (03:25) - 73161596pět (04:37)
Dagmar
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže