Kapitola pátá (Radka) Původně jsem měl v plánu zajít za slečnou Miou, ale z důvodu celkové rekonstrukce

mi to nevyšlo. A vzhledem k tomu, že si o dívkách na sex předem zjišťuju docela dost informaci, nechtělo se mi jít nikam na namátkovou kontrolu. V telefonu jsem však měl již uložené číslo na masérku Radku (původně to byla náhradnice za masérku Gabrielu). Řekl jsem si proč né, a zavolal.
Pro recenzi mé čtvrté návštěvy privátu (masérka Gabriella, Merhautova) pokračujte
>>ZDE<<Proč je mé hodnocení takové jaké je
>>ZDE<<Domluva Domluva tedy proběhla přes telefon. Zda je za hodinku volná a kde je přesné umístění privátu. Během chvíle jsem měl potřebné informace, s tím, že před domem mám prozvonit a budu vpuštěn dovnitř. Vše proběhlo v poklidu a těšil jsem se na schůzku.
Umístění privátu Umístění privátu je na ulici Merhautova, kousek od linky 84 a mnoha parkovacími místy. Samotný privát se poté nachází v přízemí domu.
Ceny a příplatky950,- hodina, 1 450,- hodina a půl, příplatky nejsou
Průběh Na smluveném místě jsem byl o patnáct minut dříve a rozhlížel se po okolí. Blízko domu je malý parčík s několika lavičkami, kde jsem strávil zbývající čas. Těsně před termínem jsem se přesunul k domu a prozvonil. Docela mě znervóznilo, že to celou minutu nikdo nebral. Přešlapoval jsem tedy před domem 3 minuty a zkusil to znovu. Naštěstí to za 10s položila a rozezněl se bzučák u dveří. Pln úlevy jsem vzal za kliku a nic. Prozváním znovu, opět položení a sms ,,Pojďte,,. Dveře však odolávali mému nátlaku a pomalu jsem začal vypadat jak potulný lupič. Po chvíli se přišla Radka podívat co děje a pustila mě dovnitř. Takže pro budoucí návštěvníky drobná rada a to nebát se do dveří kopnout

. Radka mě zaujala už při prvním pohledu. Věk i foto odpovídá tomu, co má napsáno a uvedeno na svých stránkách.
S jejím doprovodem jsme sešli asi 8 schodů do přízemí, kde má Radka svoje prostory. Jedná se o předsíň, převlékací místnost, kde jsem nechal věci, čistou koupelnu a místo s masážním stolem. Zde ještě jedno doporučení a to, že ručník je nutno vzít si už v převlékací místnosti a nečekat na něj v koupelně.
Po koupeli a ručníkem kolem pasu jsem vyrazil k masážnímu stolu. Zde mi bylo řečeno, ať si zatím lehnu a počkám, než se připraví. Přikryt ručníkem jsem čekal na masážním stole. Radka se zatím převlékla do upnutého síťovaného modrého vršku, který více odhaloval, než zakrýval. A tang, které byli vepředu prostříhnuté, takže bylo vše vidět. O sundání jsme v průběhu ani na konci nepožádal, tak nějak mě to její oblečení dráždilo víc, než kdyby byla celá nahá.
Masáž začala sundáním mého ručníku a masáží zad. Jednalo se o docela poctivou masáž, které však podle mého něco chybělo. Na masírování používá rozehřátý olej, bez vůně. Následovala masáž nohou. Takhle to probíhalo asi 30 minut. Z rádia hrála docela pohodová hudba, co se týče konverzace, tak ta se nekonala, snaha byla, ale vyšla na prázdno. Poté následovalo něco, co sice bylo docela příjemný, ale erotickou masáž jsem si tak nepředstavoval. Jednalo se přejíždění bříšek prstů přes záda, zadek a vnitřní stranu stehen. Ze začátku to bylo fajn, ale 5 minutách, mě to přestávalo bavit. Po dalších 5 minutách byla otočka a přešlo se rovnou na penis. Zde se ani nejednalo o masáž, ale spíše o pomalé, sice pěkné, ale pořád jen vyhonění. Po masáži jsem ještě chvíli poležel, pak sprcha, zaplatit, rozloučení a návrat do reality.
Shrnutí Abych to shrnul, tak vlastně nevím, co sem za tu hodinu stráveného času dostal. Prvních 30 minut byla sice příjemná masáž, ale vzhledem k tomu, že po otočce se zabývala pouze penisem a nikoli přední částí těla, se z mého pohledu nejedná o masáž nebo pouze o částečnou. A co se týče erotiky, tak pokus zde byl formou hlazení, ale tím to skončilo. Další erotická aktivita s pěknou babou s výborným tělem, která však krom pohledu na něj a ruční práce nic jiného nenabídne je docela problém.
I když popis výše vyznívá docela pesimisticky, tak se přece jednalo o příjemně strávenou hodinku s pěknou holkou a možná jsem měl jen smůlu, ale pro mě to na opakování není.
Shrnutí (klady a zápory)+ klidná lokalita
+ příjemný a pohodový chování
+ jednoduchá domluva a dodržení času
+ pěkná postava
+ masážní stůl
- něco napůl mezi erotikou a masáží (od každého trochu, a u každého část chybí, viz. výše)
- nedostatečná erotičnost a využití těla, které k erotické masáži patří
- cena
Pro recenzi mé šesté návštěvy privátu (tantra masáž, Timea) pokračujte
>>ZDE<<