Hledat  

Masérka Gabriela 731 079 839 (Hybešova)

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Masérka Gabriela 731 079 839 (Černá Pole)

Příspěvekod honovo » pon 4. úno 2013, 23:40

omar píše:Taky přispěju se svojí troškou do mlýna. Gábina pěkná, mladá, krásný tělo to je všechno pravda, ale masáž už jsem zažil o mnoho lepší. Chybělo mi tam takové to kouzlo masáže co masérka získá až s léty praxe, nebo na to musí mít opravdu talent. Jasně že je to příjemný se nechat hýčkat od hezké mladé holky, ale ještě tomu něco chybí. Jinak holčina fakt milá a příjemná. Opakovat ale nebudu, jedině že by začla nabízet něco víc, to bych vyzkoušel :D

Naprosty souhlas s vyse uvedenym. Drive treba masirovala Andy na Generala Piky, tusim cislo 9 nebo 11, a to byla jizda. Gabina ma co dohanet. Divka je to ale hezka, prijemna, da se s ni povykladat. Jeji kozy jsou nadhera. Chce to jen trosku zapracovat na vlastni masazi.
honovo

Příspěvekod scarywarrior » sob 7. zář 2013, 4:26

Představení

Hned z kraje bych rád poděkoval všem normíkům, kteří píší na toto fórum. Jarjaroslavovi za jeho podrobné postřehy a prožitky, Vulcanovi za trefné připomínky, gogo123 za někdy až sarkastické poznámky, petr.2004 za ověřování fotek svlečen, felixovi za popisy masáží a i všem ostatním, kteří se podílejí na rozrůstání tohoto fóra.

Jako 21letý bažant a student vysoké školy jsem zhruba před rokem začal číst toto fórum.
Prve jako nezávislý pozorovatel a čtenář, později i jako návštěvník „zábavních“ zařízení. Na začátku jsem hodnocení a dojmy z privátů veřejně psát nechtěl. Vedl jsem si jen něco jako osobní deník Normíka :). Nepřišlo mi, ale férový jen informace brát a nepřispívat. Snad teda i já někomu pomůžu s výběrem s(v)lečen, popřípadě upozorním na jejich nedostatky :) .

Doposud jsem navštívil pět privátů a napsal na ně recenze a svoje pocity, zážitky. Vzal jsem to jako takovou cestu po Brně :) . Na začátku a na konci každé kapitoly je odkaz na předchozí návštěvu a pokračování, tak jak šli návštěvy po sobě.

Předem se omlouvám těm, kterým přijdou moje poznatky a recenze dlouhé a nudné. Snažil jsem se, co nejlépe popsat svůj zážitek a jak jsem se cítil, pro lidi, co s priváty začínají nebo chtějí začít. Většina mých zážitků je kladná a návštěvu privátů doporučuji. Nejedná se o promo, ani snahu pasáka :) či nějaké slečny. Je to spíš pečlivým výběrem zde na fóru a na základě vašich doporučení.
Kdoví, třeba se jednou taky odhodlám prozkoumat neprobádané vody, ale teď už k první návštěvě.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapitola první (Gabriela)
Při své první návštěvě jsem si netroufal jít rovnou na „sex“, ale začít zlehka erotickou masáží. Po přečtení několika kladných příspěvků a ucházejících fotek (odpovídajících realitě) jsem se rozhodl zavolat.

Domluva
Domluva proběhla klasicky po telefonu s tím, že jsem prve poslal sms, zda můžu zavolat. Hovor trval jen chvíli (47 sec), kdy se upřesnilo místo privátu, cena a čas návštěvy. Hned v telefonu působila příjemně, takže jsme se domluvili.

Umístění privátu
Privát se nachází poblíž zastávky Merhautova (linka 84) a v okolí se nachází i několik parkovišť. Jedná se o poklidnou lokalitu s minimálním pohybem obyvatelstva.

Ceny a příplatky
600,- půlhodina, 900,-hodina, 1600,- dvě hodiny, příplatky nejsou

Průběh
Před domem jsem Gabi prozvonil a hned přišla dolů otevřít dveře. Už na první pohled působila uvolněným dojmem. Na sobě měla zlatá baleríny, tygrované tričko a elasťáky. Už při cestě do schodů, když jsem šel za Gábi, to na otočku nevypadalo. Byt nachází v poschodí, s několika místnostmi, na chodbě jsme na nikoho nenarazili. Po vstupu do pokoje se Gábi svlékla, a jestli jsem spokojený, můžu do sprchy.
Oblečení jsem nechal v pokoji (vím, že spousta lidi si bere věci s sebou do sprchy, ale přišlo mi divný tam jít v kalhotách :D ) a v trenclích jsem vyrazil do koupelny. Koupelna je prostorná, čistá s několika šampóny a velkými ručníky. S ručníkem omotaným okolo pasu jsem vyrazil zpět do pokoje.
Tam jsem byl ihned ručníku zbaven, položen na břicho a následovala masáž zad. S profesionální masáží se to sice srovnávat nedá, ale i tak se jedná o příjemný zážitek. Většina masáže je prováděna rukama a neparfémovaným olejem, který se vstřebá a zbytek lze v pohodě smýt. Zbylá část poté technikou Body-to-body (masírování celým tělem). S Gábinýma pěknýma prsama to byl zajímavý zážitek. Po zhruba 40 minutách následovalo otočení a masáž předku těla, prsa, břicho a vnitřní strany stehen s občasným dotekem na intimních místech. Poté následovala už kompletní starání o „generála“. Ruční prací a taky technika Body-to-body až do finále.
Skorou celou masáž provázela pohodová hudba z rádia a nenucený pokec. Po masáži jsme ještě chvíli poleželi, pak sprcha a zaplacení služeb. Nakonec pusa a rozloučení.

Shrnutí (klady a zápory)
+ klidná lokalita
+ jednoduchá domluva a dodržení času
+ příjemný a pohodový chování
+ příjemná masáž intimních míst

- nejedná se sice pouze o „hlazení“, ale nenahradí klasickou masáž
- jedna kosmetická vada (každý, kdo zajde, pochopí, ale to jen opravdu bezvýznamné mínus )

Pro recenzi mé druhé návštěvy privátu (Daniellka, Černá pole) pokračujte >>ZDE<<
Naposledy upravil scarywarrior dne sob 7. zář 2013, 4:30, celkově upraveno 1
scarywarrior

Příspěvekod scarywarrior » sob 7. zář 2013, 4:29

Kapitola čtvrtá (Gabriela)
Od poslední návštěvy Míši na privátu Bella uplynula nějaká doba a vzhledem k tomu, že jsem se nacházel v Brně s trochou peněz v kapse. Rozhodl jsem se pro návštěvu privátu, venku bylo dusno a na „sexování“ sem neměl moc náladu. Tak jsem se rozhodl, že navštívím starou známu masérku Gábi (od poslední návštěvy uplynuly 4 měsíce).

Pro recenzi mé třetí návštěvy privátu (privát BELLA, Míša) pokračujte >>ZDE<<
Proč je mé hodnocení takové jaké je >>ZDE<<

Domluva, Umístění privátu, Ceny a příplatky
Ani jedno se od minula nezměnilo. Domluva v pohodě, umístění pořád stejné, a to samé platí o cenách.

Průběh
Co se však změnilo byl průběh masáže. Gábi prošla několika kurzy masáží a bylo to znát. Prvních 40 minut byla dobře odvedená relaxační masáž s častou technikou Body-to-Body. Zbývajících 20 minut poté nebylo ani tak věnováno „honění“ jak tomu bylo minule, ale spíš poctivou masáží penisu a technikou Body-to-Body, kdy si Gábi přisedla skoro intimními místy na penis a masírovala ho pohybem tam a zpět, vše přesně tak, aby byla masírována celá délka penisu a přitom se nestalo, že by se dostal dovnitř. Zatím co se takhle Gábi starala o „generála“ nechala si hladit prsa, který měl člověk přímo před očima. Tahle to vždy po určitém intervalu střídala s ruční masáží a masáží penisu mezi prsy. A to až do vyvrcholení.

Shrnutí
Ikdyž se minule jednalo o poměrně slušnou erotickou masáž, tak vylepšení techniky Body-to-Body a masáž mezi prsy, to posunulo ještě o jednu úroveň výše.

Pro recenzi mé páté návštěvy privátu (masérka Radka, Merhautova) pokračujte >>ZDE<<
scarywarrior

Příspěvekod esuba » sob 7. zář 2013, 20:58

hm ... v brně zdá se samá masérka..
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Dobermann » úte 10. zář 2013, 10:26

student a chodí se nechat masírovat. kam ten svět spěje :roll:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Ludvik » čtv 12. zář 2013, 13:32

Zatoužil jsem po změně. Volba padla na masáž a na Gabrielu.
Otevřít mi přišla v minišatech, hezká holka. Zkušební půlhodinka byla fajn. Myslím, že budu opakovat.
L
Ludvik
Ludvik

Příspěvekod normalnikluk1 » čtv 12. zář 2013, 17:14

Ludvik píše:Zatoužil jsem po změně. Volba padla na masáž a na Gabrielu.
Otevřít mi přišla v minišatech, hezká holka. Zkušební půlhodinka byla fajn. Myslím, že budu opakovat.
L

Byla fajn tak jako popsal scarywarrior nebo trochu míň fajn - myslím jen subjektivní posouzení jestli půlhodinu nějak "nešidí" :lol:

Co se týká ceny (na netu má psaný někde to někde tamto) - aktuálně má půlhodinu (hodinu) za kolik? Chystám se tam, tak spíš abych vědět a nebyl překvapen. Díky
normalnikluk1

Příspěvekod gogo123 » čtv 12. zář 2013, 19:28

Dobermann píše:student a chodí se nechat masírovat. kam ten svět spěje :roll:

studenti jezdí do školy autem, ozařujou se mobilama, koule si ohřívaj notesama, žerou hamburgery a kuřata .... díky bohu. Když si budou chtít holky pořádně zašukat, udělat děcka, hold budou muset oslovit nás ....ještě ty nezdegenerovaný. :lol: Čest výjimkám :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Ludvik » pát 13. zář 2013, 10:25

Omlouvám se za málo informací:
dal jsem půlhodinku za 600,-. Asi už po mně nikoho nečekala, takže čas netlačila. Celou dobu se mi věnovala, bez braní mobilu nebo řečnění.
Jak tak o tom uvažuju, zkusím to znovu a na delší dobu.
Jel jsem tramvají, ale asi by se dalo dobře parkovat i u domu.
Mluvila o stěhování směrem na Hybešovu, tuším od října.
L.
Ludvik
Ludvik

Příspěvekod scarywarrior » pát 13. zář 2013, 11:45

gogo123 píše:

studenti jezdí do školy autem, ozařujou se mobilama, koule si ohřívaj notesama, žerou hamburgery a kuřata .... díky bohu. Když si budou chtít holky pořádně zašukat, udělat děcka, hold budou muset oslovit nás ....ještě ty nezdegenerovaný. :lol: Čest výjimkám :wink:

Původně jsem nechtěl reagovat (přece jen by vlákno k dané dívce mělo obsahovat pouze informace o ní samotné a nerozebírat sociální situaci návštěvníka privátu :roll: ), ale nedalo mi to.
To, že člověk začne chodit občas na privát přece neznamená, že by styky s ostatními slečnami ukončil. U mě třeba záleželo na situaci ve které jsme se nacházel. I když jsem věděl, že vztahy které navazuji obvykle netrvají déle jak 2 měsíce :) , neměl jsem potřebu si jít na privát si zašukat. Proto jsem volil masáž.
No a v období sucha jsem zase zašel za Danielkou nebo Míšou, abych zjistil jaké to je s ,,profesionální,, slečnou. :)

Celkově nemám potřebu na priváty chodit, holek je všude habaděj a sex s nima je i levnější než 1200,- za hodinu, mě spíš dostal ten pocit a adrenalin. Když člověk stál a čekal před dveřmi na svlečnu, co mu přijde otevřít. Ten mezičas při cestě do pokoje a v koupelně, kdy se jen domýšlel, jak to bude probíhat. A následná akce s neznámou holkou. Prostě ten zvláštní zážitek, že to je jen na hodinu. (Hold nejsem ten typ, co sbalí holku v klubu a ojede ji na záchodovém prkýnku :lol: )

PS: To ohřívání koulí notebookem není zas tak špatný, jen to nesmí moc pálit :wink:, zbytek nepraktikuji
scarywarrior

Příspěvekod senior » pát 13. zář 2013, 12:38

scarywarrior píše:
gogo123 píše:

PS: To ohřívání koulí notebookem není zas tak špatný, jen to nesmí moc pálit :wink:, zbytek nepraktikuji

Zas jeden co nepochopil.:lol: Samci u savců (tedy i člověk) mají koule v pytlíku, protože spermie potřebují pro svůj správný vývoj teplotu nižší, než je teplota tělesná. Proto bychom neměli správně mimo výše uvedených nectností ani nosit slipy nebo boxerky. Jinak spermie zdegenerují a zbude to, jak správně píše gogo123, na nás. :lol: A scarywarrior si koule ještě připaluje notebookem :roll:
senior

Příspěvekod vulcan » pát 13. zář 2013, 13:38

senior píše:
scarywarrior píše:
gogo123 píše:
studenti jezdí do školy autem, ozařujou se mobilama, koule si ohřívaj notesama, žerou hamburgery a kuřata ....

ohřívání koulí notebookem není zas tak špatný, jen to nesmí moc pálit ..

Zas jeden co nepochopil.:lol: Samci u savců (tedy i člověk) mají koule v pytlíku, protože spermie potřebují pro svůj správný vývoj teplotu nižší, než je teplota tělesná.

Já myslím, že scarywarrior , strašidelný bojovník, pochopil, a nejen pochopil, ale vše dobře popsal, systematicky, na úrovni.. včetně svých pohnutek, motivace mladého studenta.
Chápu i jeho nadsázku v komentáři k notebooku.
scarywarrior píše: ...nerozebírat sociální situaci návštěvníka privátu
To, že člověk začne chodit občas na privát přece neznamená, že by styky s ostatními slečnami ukončil...

Naprostý souhlas.

Na druhé straně se taky kroutím hlavou :shock: nad tou náhlou popularitou "erotických masáží" :shock: , ale jsem tolerantní k názoru jiných.
Osobně, když vidím pěknou holku, která nabízí "jen masáže", tak je to proti přírodě, dle mého názoru.
A viděl jsem to i jako student a vidím to tak i nyní.
V tom asi nějaká ta degenerace některých chlapů (nejen asi mladé generace) asi je. Nebo taky pohodlnost. :oo:
vulcan

Příspěvekod nokid » sob 14. zář 2013, 19:38

Sám zvažuji návštěvu. Už je načase abych zdegeneroval (držím basu s ostatními), ale taky to pro mě bude něco nového... :)
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod montecinto » ned 15. zář 2013, 1:42

nokid píše:Sám zvažuji návštěvu. Už je načase abych zdegeneroval (držím basu s ostatními), ale taky to pro mě bude něco nového... :)

Pokud se budu chtít nechat namasírovat pořádně a kvalitně, tak si zajdu za sportovním masérem nebo masérkou - je jich celkem dost, a je to zhruba za 3 kila necelá hodina.
(chápu, že na ně nebude tam pěkný pohled jako na třeba Gabrielu)

Ale pokud budu chtít si zašukat o:-o , tak zajdu na privát, s normálními cenami, které jsou v podstatě stejné jako inzerují ty "erotické masérky", co nešukaj :shock: .
montecinto

Příspěvekod Bramborak » čtv 3. říj 2013, 9:49

Tak jsem po přečtení spousty pochvalných příspěvků zašel na hodinovou masáž ke Gabriele a byl jsem tuze spokojen. Prostředí bylo čisté, při masáži se věnovala doslova celému tělu. Holka je to pěkná a hlavně šikovná. Nemám co bych vytknul.
Bramborak

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže