PředstaveníHned z kraje bych rád poděkoval všem normíkům, kteří píší na toto fórum. Jarjaroslavovi za jeho podrobné postřehy a prožitky, Vulcanovi za trefné připomínky, gogo123 za někdy až sarkastické poznámky, petr.2004 za ověřování fotek svlečen, felixovi za popisy masáží a i všem ostatním, kteří se podílejí na rozrůstání tohoto fóra.
Jako 21letý bažant a student vysoké školy jsem zhruba před rokem začal číst toto fórum.
Prve jako nezávislý pozorovatel a čtenář, později i jako návštěvník „zábavních“ zařízení. Na začátku jsem hodnocení a dojmy z privátů veřejně psát nechtěl. Vedl jsem si jen něco jako osobní deník Normíka

. Nepřišlo mi, ale férový jen informace brát a nepřispívat. Snad teda i já někomu pomůžu s výběrem s(v)lečen, popřípadě upozorním na jejich nedostatky

.
Doposud jsem navštívil pět privátů a napsal na ně recenze a svoje pocity, zážitky. Vzal jsem to jako takovou cestu po Brně

. Na začátku a na konci každé kapitoly je odkaz na předchozí návštěvu a pokračování, tak jak šli návštěvy po sobě.
Předem se omlouvám těm, kterým přijdou moje poznatky a recenze dlouhé a nudné. Snažil jsem se, co nejlépe popsat svůj zážitek a jak jsem se cítil, pro lidi, co s priváty začínají nebo chtějí začít. Většina mých zážitků je kladná a návštěvu privátů doporučuji. Nejedná se o promo, ani snahu pasáka

či nějaké slečny. Je to spíš pečlivým výběrem zde na fóru a na základě vašich doporučení.
Kdoví, třeba se jednou taky odhodlám prozkoumat neprobádané vody, ale teď už k první návštěvě.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kapitola první (Gabriela) Při své první návštěvě jsem si netroufal jít rovnou na „sex“, ale začít zlehka erotickou masáží. Po přečtení několika kladných příspěvků a ucházejících fotek (odpovídajících realitě) jsem se rozhodl zavolat.
Domluva Domluva proběhla klasicky po telefonu s tím, že jsem prve poslal sms, zda můžu zavolat. Hovor trval jen chvíli (47 sec), kdy se upřesnilo místo privátu, cena a čas návštěvy. Hned v telefonu působila příjemně, takže jsme se domluvili.
Umístění privátu Privát se nachází poblíž zastávky Merhautova (linka 84) a v okolí se nachází i několik parkovišť. Jedná se o poklidnou lokalitu s minimálním pohybem obyvatelstva.
Ceny a příplatky600,- půlhodina, 900,-hodina, 1600,- dvě hodiny, příplatky nejsou
Průběh Před domem jsem Gabi prozvonil a hned přišla dolů otevřít dveře. Už na první pohled působila uvolněným dojmem. Na sobě měla zlatá baleríny, tygrované tričko a elasťáky. Už při cestě do schodů, když jsem šel za Gábi, to na otočku nevypadalo. Byt nachází v poschodí, s několika místnostmi, na chodbě jsme na nikoho nenarazili. Po vstupu do pokoje se Gábi svlékla, a jestli jsem spokojený, můžu do sprchy.
Oblečení jsem nechal v pokoji (vím, že spousta lidi si bere věci s sebou do sprchy, ale přišlo mi divný tam jít v kalhotách

) a v trenclích jsem vyrazil do koupelny. Koupelna je prostorná, čistá s několika šampóny a velkými ručníky. S ručníkem omotaným okolo pasu jsem vyrazil zpět do pokoje.
Tam jsem byl ihned ručníku zbaven, položen na břicho a následovala masáž zad. S profesionální masáží se to sice srovnávat nedá, ale i tak se jedná o příjemný zážitek. Většina masáže je prováděna rukama a neparfémovaným olejem, který se vstřebá a zbytek lze v pohodě smýt. Zbylá část poté technikou Body-to-body (masírování celým tělem). S Gábinýma pěknýma prsama to byl zajímavý zážitek. Po zhruba 40 minutách následovalo otočení a masáž předku těla, prsa, břicho a vnitřní strany stehen s občasným dotekem na intimních místech. Poté následovala už kompletní starání o „generála“. Ruční prací a taky technika Body-to-body až do finále.
Skorou celou masáž provázela pohodová hudba z rádia a nenucený pokec. Po masáži jsme ještě chvíli poleželi, pak sprcha a zaplacení služeb. Nakonec pusa a rozloučení.
Shrnutí (klady a zápory)+ klidná lokalita
+ jednoduchá domluva a dodržení času
+ příjemný a pohodový chování
+ příjemná masáž intimních míst
- nejedná se sice pouze o „hlazení“, ale nenahradí klasickou masáž
- jedna kosmetická vada (každý, kdo zajde, pochopí, ale to jen opravdu bezvýznamné mínus )
Pro recenzi mé druhé návštěvy privátu (Daniellka, Černá pole) pokračujte
>>ZDE<<