Hledat  

Neznáte - 739887121 - Radka/masérka

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Neznáte - 739887121 - Radka/masérka

Příspěvekod Penetrus » pon 21. pro 2015, 11:10

Býl jsem v u ní v listopadu. Je to na Merhautové, kousek od parku, v suterénu, prostory OK.
Pěkná holka, pěkný tělo, pěkný kozy.
Masáž normálka, pak vyhonění rukou.
Cena za 30 min 950 Kč.

Závěr:
Radku jsem navštívil ryze ze studijních důvodů, abych pochopil, proč v poslední době spousta dívek dělá jen masáže, ačkoliv nedávno ještě normálně šukaly.
Z celkové situace v Brně mi vyplývá, že kurvy se asi mají příliš dobře.
Jsou líný, drzý a už se jim nechce šukat. Rukou si ho honit můžu doma sám, zadarmo, ušetřím čas, nemusím se trmácet přes celé město a pokaždé si můžu pustit na internetu jiné děvče.
Tak už bysme se měli všichni tady probrat a vysrat se na ty masérky, což není nic jiného, než vychcaný bývalý kurvy, který se maj moc dobře a nechce se jim šukat. Já už rozhodně na žádnou masáž nikdy nepůjdu a doufám, že ostatní už taky ne. Pěkný holky, co za něco stály dělají sračkový masáže a výsledkem je, že v Brně si není s kým pořádně zašukat.
Všem vřele doporučuji jezdit do Ostravy, pěkný holky, neskutečný ceny a příjemný přístup.
Penetrus
Penetrus

Příspěvekod partyzan+ » čtv 4. úno 2016, 9:12

Máš pravdu, jsou moc rozmlsaný, i díky nám, namyšlený a místo pořádnýho šuku jen leští za stejnou cenu brčko. Hygiena viz teplé prkénko, mělo by se dělat víc otoček a naučit brněnský Ťapiny chování. Ale dá se najít i
něco dobrýho a pozitivního - na amících se najdou dobré kousky. Nač deset tel čísel a desítky inzerátů, to vždy stojí za hovno, velká reklama - malý užitek a brak, máš pravdu brachu úroveň v Brně klesá krpolák :P
ps. mám teď bývalou ostravačku a je v Brně , je skvělá, milá a ceny jupí, čas dobý
partyzan+

Příspěvekod strik » čtv 4. úno 2016, 23:56

Penetrus píše:Býl jsem v u ní v listopadu. Je to na Merhautové, kousek od parku, v suterénu, prostory OK.
Pěkná holka, pěkný tělo, pěkný kozy.
Masáž normálka, pak vyhonění rukou.
Cena za 30 min 950 Kč.

Závěr:
Radku jsem navštívil ryze ze studijních důvodů, abych pochopil, proč v poslední době spousta dívek dělá jen masáže, ačkoliv nedávno ještě normálně šukaly.
Z celkové situace v Brně mi vyplývá, že kurvy se asi mají příliš dobře.
Jsou líný, drzý a už se jim nechce šukat. Rukou si ho honit můžu doma sám, zadarmo, ušetřím čas, nemusím se trmácet přes celé město a pokaždé si můžu pustit na internetu jiné děvče.
Tak už bysme se měli všichni tady probrat a vysrat se na ty masérky, což není nic jiného, než vychcaný bývalý kurvy, který se maj moc dobře a nechce se jim šukat. Já už rozhodně na žádnou masáž nikdy nepůjdu a doufám, že ostatní už taky ne. Pěkný holky, co za něco stály dělají sračkový masáže a výsledkem je, že v Brně si není s kým pořádně zašukat.
Všem vřele doporučuji jezdit do Ostravy, pěkný holky, neskutečný ceny a příjemný přístup.

Ma pravdu ten chlapec a proto taky za zadnyma rádoby maserkama nechodím --:o
strik

Příspěvekod partyzan+ » sob 6. úno 2016, 21:09

950 za půl hodiny, to spadla z višně naznak, já mám na hodinu 320,- a jsem rád, to je neskutečné, je na up nebo socce, popřípadně opíchá doktora a je čid nebo plně id a ještě má takové kapesné ? Hmmm a co příspěvek na bydlení v privátu ? he krpolák --:o
partyzan+

Příspěvekod nizkovice » čtv 16. bře 2017, 0:30

...kde je jí teď konec...? ví někdo?
nizkovice

Příspěvekod carl8848 » pon 10. dub 2017, 14:14

nizkovice píše:...kde je jí teď konec...? ví někdo?

Tak cca před půl rokem skončila... Pokud si dobře pamatuji tak jela do zahraničí...
carl8848

Příspěvekod krtek01 » stř 19. dub 2017, 12:13

Nemáte tip ještě na někoho co dělá dobré masáže v Brně a okolí ?
krtek01

Předchozí

Zpět na Dívky z Brna na masáže