Petr.OL píše:Dělá tam ta pokerovana bloncka, nebo jí mají na webu jen tak ? Kdyz jsem tam volal, tak pokaždé jen Paula.
Inzeruje již pěkně dlouho, ale stále tam asi nepracuje. Kdy bude k dispozici, to nikdo neví...
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Petr.OL píše:Dělá tam ta pokerovana bloncka, nebo jí mají na webu jen tak ? Kdyz jsem tam volal, tak pokaždé jen Paula.
jarjaroslav píše:Petr.OL píše:Dělá tam ta pokerovana bloncka, nebo jí mají na webu jen tak ? Kdyz jsem tam volal, tak pokaždé jen Paula.
Inzeruje již pěkně dlouho, ale stále tam asi nepracuje. Kdy bude k dispozici, to nikdo neví...
prog píše:To jsi napsal pěkně Maxime, je mi sice vzhledově o něco bližší...Máme to chápat tak, že jsi jí podobný? A nebo ona je podobná tobě ?:wink:
jarjaroslav píše:https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-seraphine-eroticke-masaze-2171/heli-9126/?noErase=1 Jako od Saudka.
Maxime píše:Denisa je zrejme zpet, dneska si vykurovala pred salonem.
Dejjna píše:Jee o me se tak moc pisefakt me tesite chlapi, copak se tu jeste dozvim? Jinak CR je pasé, zahranici top. Ahojky a pusinku :*
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: nomeless2, yggdrasil a 5 návštevníků