Hledat  

Dášenka z Krkoškové

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Dášenka z Krkoškové

Příspěvekod Kugos » sob 4. úno 2012, 14:40

:D a to jsem ji chtěl po letech zkusit, protože se mi fakt tenkrát líbila.Ale čtu že své neduhy (1číslo, nic jiného nedělej jenom ho tam strč), které měla, rozvinula do bláznivých rozměrů. Taky je zajímavé, že holka si asi ani neuvědomuje že je kurva a dělá ze sebee dámu.

Po komentech NEJDU ANI KDYBY BYLA ZA 1000/HOD :!: :!:
Kugos

Příspěvekod shrek_85 » sob 4. úno 2012, 15:21

Udělá i druhé za 500 Kč příplatek, ale čas se tím neposouvá (vypečený obchodní trik, který jsem si nějak neuvědomil). Takže jsem měl dvě čísla za 1500 Kč, ale s timeoutem 30 minut dohromady a druhé číslo jsme stejně nestihli. Budík zvonil přesně a zvonil tak dlouho, dokud ho ručně nevypnula. Pak mi jenom řekla "Tak a půjdeme do koupelny...". Ten 500 Kč příplatek za druhé číslo má prý napsaný na webu a dívala se na mě jak na debila, že si to neumím ani přečíst.
shrek_85

Příspěvekod Kugos » sob 4. úno 2012, 19:50

Na to se prostě říká, nasrat a rozmazat.
Kugos

Příspěvekod gogo123 » pon 6. úno 2012, 18:35

Dášenka to tentokrát už přehnala.......bohužel si škodí sama. :oops:

dasenka.jpg
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod esuba » pon 6. úno 2012, 19:23

gogo123 píše:Dášenka to tentokrát už přehnala.......bohužel si škodí sama. :oops:

dasenka.jpg

Je to už dost trapný jí schválně zavolám řeknu jí kolik mi je a že jí klidně vylepím dvojku a uvidíme jestly bude tak zasadova :mrgreen:
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod esuba » pon 6. úno 2012, 19:29

už si to zmenila

Miláčku - jsem normální kočka která si na nic nehraje, jsem pohodová, štastná, veselá a příjemná - sex mám ráda. + hlazení ,mazlení, líbání po celém mém těle. Přijd mě navštívit a uvidíš sám....u mě je klídek a pohoda. Těším se na Tebe =o)
Vzkaz pro mladého blbě vypadajícího (shrek_85) s tel. číslem 776 žýí 209 Tvůj arogantní přístup se mi nelíbíl .... Já tu jsem pro spestření ženatého muže !!! Né aby si na mě někdo léčil své mindráky. Nechápu proč ty chodíš na priváty a nenajdeš si nějakou holku? Ale podle toho jak ses předvedl atd. se ani nedívím že tě žádná nechce =o)

já nesme ten dotyčný ale připadne mi to celé jakésy čudné....
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod shrek_85 » pon 6. úno 2012, 20:25

Odmítnout svobodného a/nebo "blbě vypadajícího" norníka je legitimní přístup. Když už ale někoho pozve dál a vytáhne z něj peníze, tak by měla taky poskytnout domluvené služby v odpovídající kvalitě. Je vidět, že to tady Dáša pilně čte. Udělala by asi líp, kdyby to vzala jako zpětnou vazbu a možnost zkvalitnit svoje služby, než se snižovat k vyřizování si osobních sporů. Nezbývá než popřát mnoho ženatých hezky vypadajících spokojených zákazníků :-)
shrek_85

Příspěvekod gogo123 » pon 6. úno 2012, 20:44

Dášenka a Simona jsou Brněnské stálice zhruba stejně staré. Obě měly našlápnuto velmi dobře....docela pohledné, uměly sex .....bohužel v určitou dobu šly každá jiným směrem. Simona zůstala hvězda.....bohužel Dáša se neustále sama znemožňuje....což je docela škoda. :( Snad se to dá zachránit....stačí si vzít z té druhé příklad.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod esuba » pon 6. úno 2012, 21:50

to mi jako chcete nekdo naznačit že tam nekdo soudný jěšte pujde?
jen at si kasiruje ty svoje ženáče, kdo ví kolik já vubec je. Jenom jednou asi před 2 roky sem jí volal, a ten dojem z telefonu mi stačil a nepotřeboval sem to overovat si osobni schuzkou.
Se Simčou bych to ani nesrovnaval... vždyt je to nebe a dudy.
esuba

Příspěvekod esuba » pon 6. úno 2012, 21:55

a hlavně oslovení Miláčku mi v tomto případě připadne přinejmenším směšné. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
esuba

Příspěvekod Kugos » úte 7. úno 2012, 15:25

Hoši, tady už nejde o to, jestli nabízí to nebo to a jestli to dodržuje. To že se v životě už na nic nezmůže víme a že je vyšinutá, to taky. Ovšem ZVEŘEJNĚNÍ KONTAKTU ZÁKAZNÍKA za čistou a zcela odpovídající kritiku, to je na zmlácení :!: Takže to vidím na dvě možnosti, buď ani nevolat, nebo vymrdat a zmlátit jak žito.
Kugos

Příspěvekod vulcan » úte 7. úno 2012, 20:44

Kugos píše: .... To že se v životě už na nic nezmůže víme a že je vyšinutá, to taky. Ovšem ZVEŘEJNĚNÍ KONTAKTU ZÁKAZNÍKA za čistou a zcela odpovídající kritiku, to je na zmlácení :!: ...

to mi jako chcete nekdo naznačit že tam nekdo soudný jěšte pujde?
esuba píše:.... Jenom jednou asi před 2 roky sem jí volal, a ten dojem z telefonu mi stačil a nepotřeboval sem to overovat si osobni schuzkou.
Se Simčou bych to ani nesrovnaval... vždyt je to nebe a dudy....

:evil: je to smutné počtení, máte ve všem pravdu Kugos, esuba.
nemá asi smysl pro nějakou míru - v chování, a asi v ťapinkování.
Před x lety byla ještě v normě, taková lehce "nekomformní" abych to popsal eufemisticky.. :D

asi za ní občas ještě někdo zabloudí, každý nečte tady..
vulcan

Příspěvekod PeterR3 » stř 8. úno 2012, 23:34

Ja se jen smeji nad tim vekem. Byl jsem u ni cca pred 4-5 roky, to psala ze ma tusim 31, ale rikala neco o 33. Takze ted to bude neco mezi 37-40? Me osobne by to nevadilo, ale bavi me, jak vidim, jak nektere holky mladnou:oD
PeterR3

Příspěvekod petr.2004 » čtv 9. úno 2012, 10:41

emanuela1 píše:Co takle tuhle slecnu hledat i jinde? napada me namatkou http://www.sexprivatebook.cz

a proč? co bychom se dozvěděli nového ?? tento server není příliš aktualizovaný ...

za Dášenkou jsem byl před 3 lety a to tehdy měla min. 35 let. Mohu se mýlit, letokruhy jsem jí nepřepočítával, ale určité indicie jsem si všiml ...

ale spíše mi vadí sušící se ručníky na pokoji ... :mrgreen: .
petr.2004

Příspěvekod merkur » čtv 9. úno 2012, 18:21

Mě se vždycky líbili* ty její rukou naškrábaný lístečku,umyj si šulina a tak :roll: .Pakárna hadr :?
merkur

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže