Vážně si myslíte, že množství "honíren" (jak vy rádi říkáte) v Brně je odvislé od existence kategorie Masérek na SP4Y?
Zas tak si nefanděte, určitě je to docela známé forum, ale nedostatek kvalitních ťapin na úkor "masérek" v Brně určitě nezpůsobuje... (edit: teď mě napadlo, jestli toto forum má takový vliv, jak si myslíte, nebylo by lepší zrušit kategorii "mimobrněnské", aby se všechny ťapiny stáhly do Brna?

)
Ono co si budeme, ani s těmi masérkami to není v Brně kdovíjak slavné. Právě proto by měla tato kategorie zde určitě zůstat.
Z mnoha důvodů někteří jen sex nevyhledávají, a jsou jim příjemnější takovéto služby, já třeba stále hledám svoji "dokonalou", za kterou bych pravidelně rád a bez výhrad chodil. Pro filtraci "masáží", kdy jen tupě patlá olej a nakonec nepřítomně vyhoní, je tato kategorie pro mě určitě potřeba...
Já to třeba vidím tak, že u ťapiny si kupuji hlavně její tělo, s kterým si (v ideálním případě) můžu dělat co chci, ale tak nějak to z větší části musím "oddřít" sám

u masérky si kupuji její péči o mě... prostě si lehnu a nemusím vůbec nic dělat, ona se o všechno postará a vše (mě) udělá sama... je to prostě jiná služba, pro kterou se najde dost klientů... A když už i klasická neerotická masáž stojí 1500 Kč na hodinu, tak vážně nemám problém dát dvojku za kvalitní erotickou... jasně, některé ceny a příplatky jsou nesmysl, ale od toho tu to forum snad je, abychom si pomohli tyto zlatokopky vyfiltrovat... To stejný máš u ťapin, kdy některé chtějí taky nesmyslné příplatky za OB, líbání, stříkání na kozy, atd. ...
Určitě by neměly být v kategorii "dotazy na dívky", ať je to vše v masérkách, to je jediné, s čím můžu souhlasit...