Hledat  

Amélie / Bonsaj

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Amélie / Bonsaj

Příspěvekod Adonis1 » ned 2. dub 2023, 8:39

Zdar všem příznivcům masáží.
V minulém týdnu jsem absolvoval masáž v nově otevřeném prostoru Bonsaj kousek od centra, konkrétně u Lužánek na :D Antonínské. Zprvu nalákán novými fotkami masérek jsem vyrazil s plnými koulema a čekal pořádnou erotiku nebo při nejmenším relax. --:o Objednal jsem se ke slečně Amélii, jelikož preferuji bloncky.
Prostory krásné, vkusná nová bytovka, design patří k tomu lepšímu průměru v Brně. Tím ale asi pozitiva končí.
Hned ve dveřích jsem poznal, že s dotyčnou masérkou jsem už měl tu čest před nějakou dobou v konkurenčním studiu Amarylis (které je mimochodem vzhledově taky moc pěkné). :oral:
Ale extra služeb se nedočkáte. Nevím, jestli Amélie poznala mě, nicméně já jsem (opět) poznal zákaz za zákazem. Mezi nohy ne, bradavky jí bolely, odtahovala se, při nabídce na víc body to body otáčela oči v sloup a měla dost hrubé poznámky.
Proč, tam asi my, chlapi chodíme? Jinak masáž zad celkem ušla, Amélie je velká a má docela sílu. Proto si ale velké peníze neplatíme, že? :D Na normální masáž můžu jít za 600,- a ještě mi pomůže od bolesti. Celkové hodnocení - dvacet už jí není a ikdyž tělo není nejhorší, krásný pohled si představují jinak, chování od rány, chladné, sama nedává iniciativu ke konverzaci a tu hodinu jsem tam spíš přetrpěl. Za mě vyhozené peníze. A že nenabídla, následně i odmítla společnou sprchu už komentovat nebudu vůbec. :roll:
Doporučení: vyhnout se obloukem, salon pěkný, nicméně možná zkusit s masérkou s přívětivějším přístupem.
Adonis1

Re: Amélie / Bonsaj

Příspěvekod Adam1233 » ned 2. dub 2023, 10:21

Adonis1 píše:Zdar všem příznivcům masáží.
V minulém týdnu jsem absolvoval masáž v nově otevřeném prostoru Bonsaj kousek od centra, konkrétně u Lužánek na :D Antonínské. Zprvu nalákán novými fotkami masérek jsem vyrazil s plnými koulema a čekal pořádnou erotiku nebo při nejmenším relax. --:o Objednal jsem se ke slečně Amélii, jelikož preferuji bloncky.
Prostory krásné, vkusná nová bytovka, design patří k tomu lepšímu průměru v Brně. Tím ale asi pozitiva končí.
Hned ve dveřích jsem poznal, že s dotyčnou masérkou jsem už měl tu čest před nějakou dobou v konkurenčním studiu Amarylis (které je mimochodem vzhledově taky moc pěkné). :oral:
Ale extra služeb se nedočkáte. Nevím, jestli Amélie poznala mě, nicméně já jsem (opět) poznal zákaz za zákazem. Mezi nohy ne, bradavky jí bolely, odtahovala se, při nabídce na víc body to body otáčela oči v sloup a měla dost hrubé poznámky.
Proč, tam asi my, chlapi chodíme? Jinak masáž zad celkem ušla, Amélie je velká a má docela sílu. Proto si ale velké peníze neplatíme, že? :D Na normální masáž můžu jít za 600,- a ještě mi pomůže od bolesti. Celkové hodnocení - dvacet už jí není a ikdyž tělo není nejhorší, krásný pohled si představují jinak, chování od rány, chladné, sama nedává iniciativu ke konverzaci a tu hodinu jsem tam spíš přetrpěl. Za mě vyhozené peníze. A že nenabídla, následně i odmítla společnou sprchu už komentovat nebudu vůbec. :roll:
Doporučení: vyhnout se obloukem, salon pěkný, nicméně možná zkusit s masérkou s přívětivějším přístupem.

Tak pokud chápu tak třeba já na masáž chodím za relaxem a vypnout... jestli někomu chci strkat prsty mezi nohy, a tahat nebo cucat bradavky tak navštívím jinej podnik. :/ Z recenze na mě slečna působila spíš jen že si nenechá dělat všechno a vůbec ne chladně... za mě neobjektivní recenze. Děkuji za typ ;-) vyzkouším. Třeba jen slečna má náladu na lidi co jdou vypnout a ne na ty kteří jdou zkoušet co vše můžou...a
Ps: a její pasak fakt nejsem a salon neznám. Jen aby tady nevznikaly zase konspirační teorie....
Adam1233

Příspěvekod acx » ned 2. dub 2023, 12:40

Adam1233 píše:Tak pokud chápu tak třeba já na masáž chodím za relaxem a vypnout... jestli někomu chci strkat prsty mezi nohy, a tahat nebo cucat bradavky tak navštívím jinej podnik. :/ Z recenze na mě slečna působila spíš jen že si nenechá dělat všechno a vůbec ne chladně... za mě neobjektivní recenze. Děkuji za typ ;-) vyzkouším. Třeba jen slečna má náladu na lidi co jdou vypnout a ne na ty kteří jdou zkoušet co vše můžou...a
Ps: a její pasak fakt nejsem a salon neznám. Jen aby tady nevznikaly zase konspirační teorie....

Tvoje reakce je minimálně stejně neobjektivní. Pokud jsi si nevšiml, tak nabízejí EROTIKU ne jen Tantru a erotika není o tom, že si lehneš jako pytel brambor, budou tě šudlat peříčky, šátky, hladit a nakonec stupidně vyhoní, což si uděláš líp sám. :wink:

Pochopitelně Adonis1 udělal zásadní chybu, že se po telefonu nezeptal na b2b, dotyky a pokud odmítnou, nechodit. Vlastně je nepochopitelné, že pokud slečnu už znal, neudělal bleskovou otočku. :shock:

Osobně nejsem příznivcem neklasických masáží, zkusil jsem a závěrem tantra nikdy, erotickou snad ještě někdy, ale jen pokud bude b2b a vzájemné doteky, ovšem tohle se nedá v salůnech očekávat, je třeba hledat sólo masérky.
acx

Příspěvekod Adonis1 » ned 2. dub 2023, 15:31

acx píše:
Adam1233 píše:Tak pokud chápu tak třeba já na masáž chodím za relaxem a vypnout... jestli někomu chci strkat prsty mezi nohy, a tahat nebo cucat bradavky tak navštívím jinej podnik. :/ Z recenze na mě slečna působila spíš jen že si nenechá dělat všechno a vůbec ne chladně... za mě neobjektivní recenze. Děkuji za typ ;-) vyzkouším. Třeba jen slečna má náladu na lidi co jdou vypnout a ne na ty kteří jdou zkoušet co vše můžou...a

Tvoje reakce je minimálně stejně neobjektivní. Pokud jsi si nevšiml, tak nabízejí EROTIKU ne jen Tantru a erotika není o tom, že si lehneš jako pytel brambor, budou tě šudlat peříčky, šátky, hladit a nakonec stupidně vyhoní, což si uděláš líp sám. :wink:

Pochopitelně Adonis1 udělal zásadní chybu, že se po telefonu nezeptal na b2b, dotyky a pokud odmítnou, nechodit. Vlastně je nepochopitelné, že pokud slečnu už znal, neudělal bleskovou otočku. :shock:

Čau, nemůžu nereagovat, ano, udělal jsem chybu, že jsem nedal otočku vzhledem k předchozím zkušenostem. Byl jsem tak nějak naivní, že se polepšila, a hlavně ta chuť, však to znáte chlapi… někdy je to potřeba vyprázdnit, ať už jakkoliv, ale uznávám, že jsem naletěl a pochybil.

Osobně nejsem příznivcem neklasických masáží, zkusil jsem a závěrem tantra nikdy, erotickou snad ještě někdy, ale jen pokud bude b2b a vzájemné doteky, ovšem tohle se nedá v salůnech očekávat, je třeba hledat sólo masérky.
Adonis1

Příspěvekod Undrvasrman » pon 3. dub 2023, 9:00

Díky za recenzi. Pro mě užitečná, masáže mám z mnoha důvodů hodně rád a nad Amélií jsem přemýšlel. Mám zkušenost, že pokud se jedna z dívek k masáži staví nějakým způsobem, pak je na tom dost podobně celý salón. Zkusil jsem nedávno v Bonsaji Ellie. Příjemné, milé, pěkné děvče. Ale erotiky či B2B bylo v její masáži podprůměrně. Škoda.
Undrvasrman

Příspěvekod Mr.TTTom » pát 14. dub 2023, 19:11

Nedávno jsem rovněž navštívil. Studio sídlí v opraveném rohovém domě na Antonínské. Telefon zvedla příjemná operátorka, po domluvě na času návštěvy sdělí číslo zvonku a patro, po ukončení hovoru pošle tyto údaje ještě v SMS. Tento přístup chválím, odpadá tím kolikrát trapné telefonování před vchodem.

Amélie je příjemná blondýna, odhaduju kolem třicítky. Hodnocení masáže bych rozdělil na dvě části. První část na břiše začala lehkým hlazením, pak použila olej a začala masírovat. Masáž byla poctivá, nápaditá, s občasným zapojením celého těla. Masíruje vše - ramena, ruce, záda, hýždě, nohy. Na závěr lehoučké škrábání nehty (které má pěkně pěstěné). Tuto část si dovolím ohodnotit 10/10, příliš mě nenapadá, v čem by mohla být výrazně lepší.

Navnaděn tímto začátkem následovala otočka na záda, ale zde už byl výkon bohužel slabší. Zaujme jednu polohu v sedě z boku, ve které zůstává celou dobu. Začala lehkým hlazením po břiše a stehnech. Pak lehké tření penisu následované v podstatě mechanickým honěním, jakoby se snažila mě co nejdříve udělat. Statické, bez nápadu.

Celkově jsem měl z návštěvy rozporuplný pocit. Úžasná první část, následovaná bohužel podprůměrným zakončením. Ale tím nechci dotyčnou nějak hanit, za mě za zkoušku stojí. Pokud by vylepšila finále, byla by super.

K uvedeným poznatkům - společnou sprchu nenabídla, mně to nijak zvlášť nevadí. Během masáže opravdu vůbec nemluví, což mi ale právě vyhovovalo. Přišel jsem kvůli relaxu, ne se vykecávat. Během masáže jsem si jí nedotýkal ani jsem se na tuto možnost neptal. Chovala se mile, žádné otrávené obličeje jsem nepozoroval. Placení proběhlo až na konci. Záleží, co od toho kdo očekává. Služba je inzerovaná jako masáž. Pokud má někdo potřebu masérku důkladně prohmatávat, je pochopitelné, že jí to nemusí být po chuti.
Naposledy upravil Mr.TTTom dne úte 23. kvě 2023, 22:17, celkově upraveno 2
Mr.TTTom

Zpět na Dívky z Brna na masáže