Hledat  

Sisi25

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Sisi25

Příspěvekod Laxl51 » pát 5. pro 2025, 2:46

https://www.amateri.com/cs/lide/1982106/Sisi25
Domluva přes amatéry, nahlášeno telefonní číslo a pak přes Whats up adresa kousek od Olympie za Brnem do rodinného domu. Domluvena klasická erotická masáž 2000,- za hodinu. Při příjezdu zavolání a vypuštění dovnitř, masérka je velmi milá a můj typ postava tak akorát, v reálu vypadá ještě líp,něž na fotkách, jdeme po schodech do patra kde je vícero pokojů, po vplutí do jednoho z nich podán ručník a zaveden do sprchy na patře, u masáže se nebojí přitlačit a jde vidět i cítit, že jí to baví, umí si dát záležet a je radost se s ní bavit o čemkoliv. Pro zakončení při otočce nabízí několik variant/ ruční, ústy a při evidentně oboustranné sypatii nabídnut i sex s ochranou s příplatkem[orál +sex 1000,-], měl jsem kombinaci zmíněných možností a za mě zatím nejlepší závěr co jsem kdy zažil ( obzvláště super squirt), bylo to super narazit na někoho, kdo to má jako zábavu a ne jen jako rutinní práci, budu určitě opakovat :)
Laxl51

Re: Sisi25

Příspěvekod Pablo7 » pát 5. pro 2025, 22:11

masáž tak super, že jsi se kvůli ní musel registrovat a podělit se o to... :mrgreen:
i když to vlastně možná byl spíš pokec a sex za 3tis...
Pablo7

Zpět na Dívky z Brna na masáže