Sice tu už o ní byla v různých tématech zmínka , ale myslím si že nebude na škodu jí založit vlastní téma.
Vyzkoušel jsem a zde, předem upozorňuju, že i s odstupem hodně pozitivní recenze :
Sídlí na Palackého na tom privátě v baráku vedle herny. Domluva bez problému.
Vzhled: v obličeji hezká holka, výraznější rysy řekl bych to asi tak, že je to typ spíš "čertice" než "princezna".
Tělo - je taková akorát , žádná vyzáblina , ale ani ne tlustá. Co je ale mazec - ty kozy , přírodní trojky , ale musím říct že takovýhle jsem ještě neviděl .... nádherný.
Přístup: opravdu bezprostřední, povídavá , ráda se směje, okamžitě navodila pohodovou atmosféru. S úplnou samozřejmostí společná sprcha před i po akci, čas moc nehlídá.
No a teď to nejlepší : Sex s ní to je prostě PALBA ... slova HODNĚ DIVOKÁ to vystihujou jen částečně... neskutečný , buď jsme si maximálně sedli, nevím, ale tohle už jsem hodně dlouho nezažil.
Úplně mě fascinovalo že se celou dobu (samozřejmě pokud to pozice umožňuje ) dívá do očí (ne jak spousta holek pohled jinam nebo zavřený oči) a šíleně u toho řve .. evidentně ji to baví a maximálně to prožívá (tohle se snad ani nedá zahrát ). Dokonce se se mnou sama při sexu začala vášnivě líbat... prostě sex jako s šílenou milenkou ....
Ceny jsou vyšší jak je na tomhle privátě zvykem 1000/1500, ale pánové TOHLE ZA TY PRACHY ROZHODNĚ STOJÍ
Jedna z TOP v Brně a rozhodně doporučuju.