Ahoj, zdravím všechny, velice by mě zajímaly tantra masáže od Hanky z Tantra masáže Joli.
Podle stránek to vypadá na úrovni. Byl jste někdo?
http://www.tantrabrno-joli.cz
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ReichMont píše:Ahoj, zdravím všechny, velice by mě zajímaly tantra masáže od Hanky z Tantra masáže Joli.
Podle stránek to vypadá na úrovni. Byl jste někdo?
http://www.tantrabrno-joli.cz
ReichMont píše:Mě zajímá kvalita, pokud masáže i masérka budou velmi dobré, tak jsem ochoten to dát. Snad tam už někdo byl
Dobermann píše:toto je fórum o drbačce!
ReichMont píše:Mě zajímá kvalita, pokud masáže i masérka budou velmi dobré, tak jsem ochoten to dát. Snad tam už někdo byl
Dobermann píše:ReichMont píše:Mě zajímá kvalita, pokud masáže i masérka budou velmi dobré, tak jsem ochoten to dát. Snad tam už někdo byl
toto je fórum o drbačce!
lojza201 píše:U Hanky jsem byl v lete tusim:
Domluva dobra, parkovani ok, trochu ciganov (Vranovska,Husovice), byt pekny,ale v lete nema klimatizaci, teplo (ma tam vetrak ale docela huci).Hanka mila, povida si i pred i po, caj/dzus. Sportuje, hezky zadek a bricho, prsa bohuzel mala a hoodne povisla (takrka prazdna -nic pekneho).2h masaz je zbytecna, staci 1.5h.Necha do sebe sahnout i si nasedne na ruku.Muzes ji prstit jak chces. Ma povisle pysky. Je hodne opalena, pokozka vypada trochu stare.(35/38?). olej ma detsky,cena 1800/90min,2000/120min! celkove 6/10
Tulamor píše:lojza201 píše:U Hanky jsem byl v lete tusim:
Domluva dobra, parkovani ok, trochu ciganov (Vranovska,Husovice), byt pekny,ale v lete nema klimatizaci, teplo (ma tam vetrak ale docela huci).Hanka mila, povida si i pred i po, caj/dzus. Sportuje, hezky zadek a bricho, prsa bohuzel mala a hoodne povisla (takrka prazdna -nic pekneho).2h masaz je zbytecna, staci 1.5h.Necha do sebe sahnout i si nasedne na ruku.Muzes ji prstit jak chces. Ma povisle pysky. Je hodne opalena, pokozka vypada trochu stare.(35/38?). olej ma detsky,cena 1800/90min,2000/120min! celkove 6/10
Hmm a je to vůbec tantra masáž? Nebo je to jen masáž kdy namasíruje prostě všechno? Na fotce na jejím webu vypadá dobře. Sedí fotka?
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků