Věk: 25 let
Barva vlasů: Blond
Výška: 165 cm
Váha: 70 kg
Prsa číslo: 5
Objednávám se telefonicky.
Lucia se mě nejprve ptá, zda jsem ji někdy navštívil, a poté se ujišťuje, jestli vím, že se jedná pouze o masáž. Následně ještě sděluje cenu (1 600 Kč) a prosí mě, abych si nachystal přesnou částku, protože nemá na vrácení. Věřím, že řada slečen by se naopak snažila situaci využít s očekáváním, že klient jim „drobné“ nechá
.
Na místo dorážím s třicetiminutovou rezervou, ale nevnucuji se dříve. Lucia mě po zavolání naviguje dovnitř. Chodba nepůsobí zrovna reprezentativním dojmem, možná probíhá rekonstrukce nebo by aspoň byla potřeba.
Salon Suki však představuje odlišný svět. Po krátkém přivítání míjíme přijímací místnost s barovým pultem do připraveného pokoje (jako orientační bod může sloužit SM kříž na stěně).
Lucia mi ukazuje koupelnu a dostávám ručník. Koupelna čistá, sprchový kout s dvoukřídlými dveřmi, zvenku praktický háček na ručník (záměrně zdůrazňuji maličkost, kterou řada erotických podniků postrádá
). Vracím se na pokoj, kde stále hraje hudba z malého reproduktoru. Malý, ale výkonný. Nejsem zvyklý doma poslouchat hlasitější hudbu, ale po delším pobytu v pokoji si zvykám.
Jakmile se Lucia vrátí, vysvětluje mi koncept své masáže. Nevím, zda se mi to nyní podaří přesně popsat. Masíruje prý jinak než ostatní masérky. Masáž se skládá z dvou bloků - body to body a tantry (20 a 30 minut?). Posledních 10 minut se nemasíruje, klient leží, aby se mu neklepaly nohy a mohl se poté postavit. Skoro začínám mít strach z masáže, která dovede člověka do podobného stavu
...
Zpět k masáži - při body to body (já na břiše) jsem ocenil Luciino velké poprsí. Po obrácení na záda jsem jí měl dát ruce na nohy a klepnout ji, až se bude blížit vyvrcholení. Sahat možno všude kromě rozkroku, moc jsem ale na Luciu nedosáhl, takže jsem dotyků příliš nevyužil. Jak už jsem naznačil, Lucia patří mezi baculky a vůbec se tím v inzerci netají. Neřadil bych ji však ke kategorii nechutných hrochů a vorvaňů
. Zejm. musím vyzdvihnout její (dle mého názoru) velmi hezký obličej
. Ač foto obličeje přiložila k dalším fotkám v inzerci, myslím, že v reálu vypadá ještě lépe. Po vyvrcholení otření žínkou a mám prý ještě zůstat ležet. Lucia se mezitím osprchuje. Když vstávám z postele, stará se, jestli se mi netočí hlava a zda je vše v pořádku. Musím ocenit dostatečný prostor pro osprchování po masáži, např. ve
WR často dívky přicházejí na pokoj dříve.
Po návratu Lucii rozloučení a opuštění budovy. Lucia - velmi příjemná, usměvavá, pozitivní a energická bytost. Jako člověk mi sedla více než ostatní masérky. K masáži nemám nějaké větší výhrady, snad jen - u Lucii bych očekával, zejm. s přihlédnutím k jejím přednostem, intenzivnější body to body v okamžiku, kdy klient leží na zádech. Myslím, že si Lucia sama škodí cenou 1 600 Kč
, protože klienti budou (min. podvědomě) hledat za stovku navíc super „přidanou hodnotu“ a kritizovat tak přísněji
.
Opakování nevylučuji.
Úpravy vyhrazeny.