Tak jsem si říkal, že se nechám překvapit, co to bude
Dal jsem objednávku na erotickou masáž. Domašov není zase tak daleko... Prostředí ze 60tých a 70tých let minulého století, paní už taky lecos pamatuje, ale kladné recenze tady rozhodly, že to zkousnu a vyzkouším... kdysi jsem byl na masáži + masáži penisu v Brně na Václavské, ale nic moc, tak jsem zadal jasnou objednávku, věnovat se jen penisu a udržovat ho stále těsně před výstřikem. Platba 800, odložení oděvu, koupelna a na postel. A už jen samá pozitiva
žádné honění, jen stlačování a povolování prsty, Lenka má zavřené oči, soustřeďuje se jako fakír
, hned na začátku byl pokyn žádný orálek, jen masáž, už tady bylo řečeno, že si Lenka cokoliv ze sexu neskutečně užívá, je vidět, že by stačil posunek a už by ho měla v puse...
hodina uběhla jako nic aspoň pětkrát už se blížilo vyvrcholení a bylo zažehnáno, po hodině se Lenka zeptala jestli dokončit nebo semeno nechat pro přítelkyni?
tak pokyn dokončit....
No nemůžu říct, jestli je to někde lepší, protože v masážích jsem zelenáč
jako já jsem byl spokojen, ale v rámci doplnění znalostí musím vyzkoušet aspoň dvě tu vychvalované masérky....abych měl v tomhle aspoň základní přehled