Hledat  

0810 přítel má asi kapavku podle jejich slov

Diskuse o těchto stránkách, Vaše nápady, zlepšováky, pochvaly, kritika

0810 přítel má asi kapavku podle jejich slov

Příspěvekod GARGAMEL79 » ned 19. led 2025, 10:30

Ahoj tato slečna která mě ujistila že má doma kondom mě při setkání chtěla říct že měla poslední a tak bez gumy já jsem si povídal s ní ana mi řekla že pokud nechci šuk bez tak alespoň vykouřit a když jsem se jí zeptal jestli má přítele tak mi řekla že ano ale spí s ním jen z gumou že se už půl roku léčí s kapavkou a že do ni bez gumy nechce . V tu chvíli jsem udělal otočku a šel jsem pryč. Amatéři kamarád ji napsal že chce čtyřku a ona že není problém s přítelem ale on musí mít gumu že se opět mechce nakazit něčím
GARGAMEL79

Re: 0810 přítel má asi kapavku podle jejich slov

Příspěvekod bleha » sob 15. úno 2025, 22:57

GARGAMEL79 píše:Ahoj tato slečna která mě ujistila že má doma kondom mě při setkání chtěla říct že měla poslední a tak bez gumy já jsem si povídal s ní ana mi řekla že pokud nechci šuk bez tak alespoň vykouřit a když jsem se jí zeptal jestli má přítele tak mi řekla že ano ale spí s ním jen z gumou že se už půl roku léčí s kapavkou a že do ni bez gumy nechce . V tu chvíli jsem udělal otočku a šel jsem pryč. Amatéři kamarád ji napsal že chce čtyřku a ona že není problém s přítelem ale on musí mít gumu že se opět mechce nakazit něčím

Mohl bys být konkrétní s odkazem která slečna? Nejspíš tuším tu starou firmu, která teď všude inzeruje a opravdu je nakažená dlouhodobě. Uhnala si děcko, dřív začínala v Brně na Purkyňově, před tím byla jedničkou v repre ve skocích na lyžích, kde ji zkurvil trenér... :wink:
bleha

Zpět na SexPrivat4you.cz