|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
vulcan píše:Je tady o ní dost, možná několik vláken,
SOHO, Třebíč, Slatina Carmen atd
https://sexprivat4you.cz/forum/viewtopi ... %2A#p54968
sokolzbrna píše:Byl jsem na tomto privátu u Hany a za mě dost dobry,akorát s diskretností si nic nedělá běžně jsem tam potkaval Danielu. Hana pro mě došla až dolů ke dveřím a spolu myslím do 4 patra nepočítal jsem to byl jsem do ní zakoukany. Vzal jsem hodinu a oral bez ten byl luxusní za 2000 a asi za 50 minut venku. Foto sedí je focené přímo v bytě a věk taky může. Má velmi dobry přístup donesla mě vodu jestli si dám a ptala jestli mě vše vyhovuje. Takže za mě určitě opakování. Jestě by jsem chtel vyzkoušet Terezu byl někdo nebo odkaz jestli tu byla někde?
carl8848 píše:Ikdyž jsem zde četl negativní recenze tak jsem neodolal a Nelu navštívil, za mě slečna tak za 2- . Zvláštní je privát, kde člověk čeká dlouho dole než slečna sleze ze 4. patra a přijde otevřítNela má jinak pěknou postavu, v obličeji ujde. Přístup je dobrý ale profesionální. Dávám velké plus za vodu s citronem
Samotnou akci hodnotím kladně, slečna pěkně přiráží, bohužel není možné jí pěkně pocákat, takže do šprcky. Po akci jsem si vzal bonbon a šel jsem dom, opakování možná někdy dám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků