Nemáte někdo kontakt na nějakou mladou cikánku za FO? Ideálně ne na takovou, co stojí u albertu, nebo na plynárenské, ale s kterou se dá domluvit třeba na hotel, nebo ke mně domů... Klidně výměnou za kontakt na nějakou z mých ověřených amatérek

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
valdinek píše:Zajdi si k alberu nebo na Plynarenskou a tam jsou. Takto jsem získal kontakt. Dojede kam chceš.
pert.rudny píše:není to riziko? jsou mladé, kdo ví jaká hygiena, plus tě může zbouchat nějaký její boss, nebo tě chytne policie...
Lolitasara píše:Kontakt je problém, ty smažky pouliční mají každou chvilu jiný číslo.Jistota je to sjet osobně.Parkrat jsem tam ulovil slušný kousky, ale celkově to doporučit nemůžu.Býval to docela adrenalin
Erikborovicka píše:
Nemáte někdo kontakt na nějakou mladou cikánku za FO? .. Klidně výměnou za kontakt na nějakou z mých ověřených amatérek
vulcan píše:Erikborovicka píše:
Nemáte někdo kontakt na nějakou mladou cikánku za FO? .. Klidně výměnou za kontakt na nějakou z mých ověřených amatérek
Eriku Borovičko,
tak začal bych nejprve tím, jaké "prověřené" amatérky chceš směňovat, napiš konkrétně jaké.
Pominu,že forum by mělo být o popisu těch těch holek a ne o směně.
Obecně platí, že děvčata cikánky obvykle nemají stálý telefon, stále jej ztrácejí nebo dávají do zastavárny,
u mladých je riziko věku (nízkého), nespolehlivosti, jejich hlídačů. Výjimečně může být nějaká, co nefetuje.
A základní povahový rys je lež. Anebo velká fantasie.
Jak psali předchozí, je třeba zkusit ulovit sám. A být stále ve střehu.
natanis píše:Na "modrých" inzeruje "Pojdkemne"....jakože fajnová cikánečka, 19 let,....nezkoušel jsem...
hledac_pokladu píše:Ahoj, varovaní před absolutně vychcanou a neochotnou kurvou.
https://www.amateri.com/cs/lide/2837859/Pojdkemne
číslo 733288985
Našel jsem jí na amateréch a schůzka byla v penzionu Eva v Radvanicích. Domluva v klidu v telefonu ochotná, čas setkání dodržen na chlup přesně, ale tím veškera pozitiva končí. za 30mi si řekla o 1500, což je sice více než obvykle, ale na cigánečku není úplně zlá, až na bachor, který mají všechny.
Jako správný idiot jsem dal peníze předem a to jsem neměl....začaly problémy, že se nebude svlíkat, že není žádná kurva, aby tu s někým spala a že to děla jen pro peníze a já ji dal málo...wtf.... nakonec jsem ji dostal do postele a začal piglovat zezadu. Furt mi uhýbala, tak aby vypadl ven a nešlo ji piglovat. Našteloval jsem ji na záda a začal znova. Neustale mi ho vytahovala ven, pry s tím, jestli je guma kde má být. Po chvilí jsem na to neměl a šel.
Takový ojeb jsem ještě nezažil.
vlkodlak 36 píše:TO je vážně pod úroven chodit za "Romkami".To musí člověk tak hluboko klesnout,aby navštěvoval tyto individua?
Dalo by se o tom polemizovat.Ale je Silvestr a jsou lepší starosti.Tudíž,at se každý zamyslí před Novým rokem.Co je dobré a co ne pro daného člověka.Ale jak se říká-Život máme jen jeden..Bud si ho po..nebo budem patřit k těm lepším.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků