Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.
O Janě - 50 let se v tomto vlákně toho člověk moc nedozví. Je na privátě U divokých koček? Je zarostlá? Jak vypadá to SM, který inzeruje? Nechá se lízat?
Ano, nesmíš pospíchat. je trošku dost při těle, avšak přístup vše nahrazuje. Nádherné obrovské dvorce a pro horňáky prsa do obou dlaní. Otestoval jsem a spokojenost, pokud ti vadí bříško, nesundávej jí korzet
I já zdravím Brněnskou elitu . Poslední dobou jsem k výbornému sexu do všech dírek ve vlastním bytě přidala i zajímavou možnost využití soukromého bazénu ... takže hodinka šoustání, plavání nebo třeba šlehačková bitva a následné lízání ..... Fantazii se meze nekladou ... konec přeplněným nediskrétním privátům, nudnému hranému sexu v ušmudlaných postelích a zmalovaným figurínám .... Sex je přece perfektní relax ... Monika Venga .723 036 205 . Starý telefon opět zmizel v nenávratnu .....Kráááásný den, v bazénu, v posilovně, v posteli ......