Ahoj, chtěl jsem navštívit Lizu, ale klasika na Veveří, otevřela Nikky
https://dobryprivat.cz/divka/nikky-2/. Holky z Vevří mám již celkem nastudované a Nikky patřila také mezi moje favoritky, šel jsem dál. Fotky sedí, mladičká pěkná slečna, s trošku větším zadečkem, ale měl jsem chuť na pořádné kozy

a ty Nikky má, velká a pevná!

Na privátu byla zřejmě sama, bylo poledne

. Asi jsem nebyl její typ, chtěl jsem hodinu, přemlouvala mě na půl, žádné příplatky nenabídla. Inzeruje tvrdý sex, hluboký orál, polykání, ale nechtěla dělat ani jedno z toho. Na úvod náznak striptýzku

, potom celkem dlouhý orál

, občas ho pustila hlouběji, ale rozhodně nebyl hluboký. Potom lehla na záda a nechala se šukat. Po patnácti minutách jsem byl hotový. chtěl jsem ji pocákat bříško, to nechtěla, ale kozy si pocákat nechá. Ještě nám zbývalo 30 minut. Slečna se ale zamotala do osušky...trošku jsem ji naznačil, že chci druhé kolo...já chtěl ona už ne. Celkem intenzivně mi ho alespoň honila, ale šukat už nechtěla. Zaplatil jsem hodinu, po čtyřiceti minutách jsem byl venku...úplně zklamaný jsem nebyl, ale tuto slečnu už opakovat nebudu. Na privát se asi vrátím, je to jediný podnik v Brně, kde jsou opravdu mladé a pěkné slečny.