Někdo zkušenost?
https://www.amateri.com/cs/lide/2757050/Lucy_xxx
Inzeruje na AM jako domina , docela bych zkusil ale nikde nemůžu najít žádnou recenzi, nebo hledám blbě.
Díky
Noru zdar!
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tomm123 píše:Píše že real nedělá, jenom webka, to si nedokážu moc představit
Fuckingshit píše:Mám nějaké info PardálovéPtal jsem se jestli je to real, bez placení předem, nákupu nějakých fotek, apod. Prý ano Real a nic platit předem není potřeba. Ptal jsem se dál jestli je to někde ve studiu, nebo v soukromí, prý pokoj v soukromí. Adresa prý někde u Vaňkovky. V den, kdy mělo dojít na schůzku, mi napsala adresu Kovářská xx, kde sídlí privát AFH. Zeptal jsem se jí, jestli to bude na tom privátu a že tam teda moc soukromí není. Odepsala mi, že tam to není, ale že schůzku ruší. Ptal jsem se proč, že teda přijdu. Ale už jenom odpověď, že se jí nelíbí moje chování a blok...
christopher píše:Fuckingshit píše:Mám nějaké info PardálovéPtal jsem se jestli je to real, bez placení předem, nákupu nějakých fotek, apod. Prý ano Real a nic platit předem není potřeba. Ptal jsem se dál jestli je to někde ve studiu, nebo v soukromí, prý pokoj v soukromí. Adresa prý někde u Vaňkovky. V den, kdy mělo dojít na schůzku, mi napsala adresu Kovářská xx, kde sídlí privát AFH. Zeptal jsem se jí, jestli to bude na tom privátu a že tam teda moc soukromí není. Odepsala mi, že tam to není, ale že schůzku ruší. Ptal jsem se proč, že teda přijdu. Ale už jenom odpověď, že se jí nelíbí moje chování a blok...
Tak to se jí vůbec nedivím. Taky bych tě blokl
christopher píše:Fuckingshit píše:Mám nějaké info PardálovéPtal jsem se jestli je to real, bez placení předem, nákupu nějakých fotek, apod. Prý ano Real a nic platit předem není potřeba. Ptal jsem se dál jestli je to někde ve studiu, nebo v soukromí, prý pokoj v soukromí. Adresa prý někde u Vaňkovky. V den, kdy mělo dojít na schůzku, mi napsala adresu Kovářská xx, kde sídlí privát AFH. Zeptal jsem se jí, jestli to bude na tom privátu a že tam teda moc soukromí není. Odepsala mi, že tam to není, ale že schůzku ruší. Ptal jsem se proč, že teda přijdu. Ale už jenom odpověď, že se jí nelíbí moje chování a blok...
Tak to se jí vůbec nedivím. Taky bych tě blokl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků