humik píše:Ahoj,nezkoušel jste někdo tu malou Saru .... a jaké je to prostředí na té Vranovské.. ???

Je to pěkný malý byt v novostavbě, prostředí na jedničku, akorát sem dostal takový malý ručník co se dosušoval na topení v koupelně což mě úplně nenadchlo, ale čistý asi byl. Obě holky co tam teď inzerují jsou cigánky (Tina, tu novou Sáru/Angie jsem neviděl, ale vypadá tak). I když je Tina ''z etnika'', tak se chová a mluví na úrovni. V obličeji je moc pěkná, skoro jako nějak latina, velká hnědá očka ve kterých se na chvíli ztratíš. Inzerovaný věk by mooožná i sedět moh ale asi pár let k dobru tam bude. Fotky jsou určitě její, ale toto z nich není znát, stejně jako že je po dětech. Má furt trošku povislé břicho se striemi, ale prsíčka má zachovalá. Je ale slušná a moc milá, v zásadě se mi dostalo nečekaného GFE. Ta cenová kategorie je však i takhle přestřelená, platil sem 2500 za 45 (v reálu to byla se vším všudy hodina). Kazil to akorát pasák/dohled, který se nudí a bombarduje jí telefon, jestli nejsou problémy. Myslím že sem ho pak dokonce i dole potkal a připadal mi dost znuděný a takový....ubohý

. Holka se jinak snaží vyhovět co to de, OB sem nevyužil ale je v ceně (asi), je přítulná a dole hezky vlhká. Nechá si bez problému naložit, i po půlhoďce mrdu kdy sem už zpocenej nemohl tak pořád přirážela prdelkou, baví ji to. Na závěr velmi příjemný pokec. Moc cigánek jsem neměl ale zkušenost podobná jako se Sárou z Radnické, i když vzhledově úplně jiný typ.