Hledat  

Doporučení na holky

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Doporučení na holky

Příspěvekod Ahmedus2234 » sob 21. čer 2025, 9:53

Je tu hodně příspěvků o špatných zkušenostech. A je dost těžké se v tom zorientovat takže by mě zajímali dobré aktuální zkušenosti a typy.

Pokud to půjde přidejte i fotku slečny a číslo.
Ahmedus2234

Re: Doporučení na holky

Příspěvekod navstevnigerijec » sob 21. čer 2025, 12:53

Čau, příspěvek si měl určitě dát do sekce dotazy na dívky.
Jinak je to jako s každým produktem či službou, lidi mnohem častějš budou sdílet zkušenosti špatné než ty dobré. V tomto odvětví navíc sdílet ty dobré občas znamená, že se třeba k ťapine začne hrnout moc lidí a pak se jí nedovoláš, nebo se ji zkurví cena a návyky :D
Jinak ti doporučuju být konkrétnější, asi nikdo tady nemá čas nebo chuť ti dělat analýzu situace v tomto městě. Zeptej se v kontextu věku, vzhledu, poskytovaných služeb. Takhle je to o ničem.
navstevnigerijec

Příspěvekod petras60 » sob 21. čer 2025, 13:18

Na VIP holku sem bohužel nikdo recenzi nedá,každá holka,která za něco stojí má svoji klientelu a nemá inzerci.Tak to prostě funguje a za 36 let noření Vím o čem to je.
petras60

Příspěvekod sumiiik » sob 21. čer 2025, 14:37

Ahmedus2234 píše:Je tu hodně příspěvků o špatných zkušenostech. A je dost těžké se v tom zorientovat takže by mě zajímali dobré aktuální zkušenosti a typy.

Pokud to půjde přidejte i fotku slečny a číslo.

A nechtěl bys třeba abysme ti to u těch slečen domluvili a vyjednali dobré ceny?? :twisted: :twisted:
Já pořád říkám že byla blbost umožnit zase nové registrace,pak to tady takhle dopadá...
sumiiik

Příspěvekod otik1 » sob 21. čer 2025, 17:10

Hezky si mu oznacil pravopisne chyby. To me rozesmalo.
Jinak mas pravdu. Je tady vic a vic dotazu, nez reference na tapiny. Nikdo se nechce spalit a jit rovnou za hezkou a proverenou tapinou.
otik1

Příspěvekod ColePalmer » stř 25. čer 2025, 20:58

Mně by taky pomohl nějaký dobry tip, byl jsem akorat u Lili ta byla super, ale už skončila a pak u Mii a tam taky všichni vime jak to je, nechci se spalit než zkusím další, hoďte sem tip co ještě stojí za to v podobnem stylu
ColePalmer

Příspěvekod vulcan » čtv 26. čer 2025, 1:28

ColePalmer píše:Mně by taky pomohl nějaký dobry tip, byl jsem akorat ..... nechci se spalit než zkusím další, hoďte sem tip co ještě stojí za to v podobnem stylu

Tomu se říká všude v nornických kruzích vychcanost.

Nic ostatním nedodat, jen nasávat informace, aby se nespálil... jiní se spálit mohou, že ?

Tak mu, prosím, hoďte nějakou špičkovou koc, nejlépe i s domluvou termínu a lepší ceny. Aby se ColePalmer nespálil. :idea:
vulcan

Zpět na Dotazy na dívky