Hledat  

Amatéři - RealSquirtSex

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Amatéři - RealSquirtSex

Příspěvekod Libalek » čtv 14. srp 2025, 20:19

Byl jsem asi tak čtvrt roku zpět, byt ve škaredé bytovce na pomezí Černovic. Psal jsem že jsem dole, pak 5 minut cekačka, kolem celkem rušno, to nechceš, vydržel jsem. Nahoře v bytě byl dost odér z cigaret, sedl jsem si v pokoji, začala se nakrucovat, ale z toho cigaretovýho oderu se mi zvedal žaludek, tak jsem se rozloučil a šel rychle pryč. V bytě smrad a nepořádek, kam se podíváš. Ona silnější, asi víc než na fotkách, vyslecenou jsem neviděl, v obličeji opravdu nic moc. Samotnou akci hodnotit nemůžu. Za mě ušetřené peníze že jsem odešel, najdeš lepší.
Libalek

Příspěvekod Woldemort123 » čtv 14. srp 2025, 20:34

No tak ty si to tímhle uplne zabil Kamo. Ani jsme si nezasukali jo a dáváš tady recenzi na byt jako bych byla realitka. Radši ty vole nepis nic nez ze napises recenzi na to ze kouřím. Vždyť si ani nemusel chodit kdyz se ti nelibi fasáda baráku. Jako ze sorry ale tohle je uz opravdu síla. Tělo nemůžeš posoudit a akci taky ne ale aspoň hodíš svůj nazor na byt. Ja z vás vážně nemůžu kluci fakt. A navíc si o žádné prachy nepřišel ja nabízím sex a ne byt na pronájem. Tak se vzpamatuj vážně
Woldemort123

Příspěvekod Woldemort123 » čtv 14. srp 2025, 20:45

Tebe jako borca ma v základu zajimat jestli ma čistou postel a kundu. Jako nebo máš pocit ze sem vlastníkem celého baraku a tim pádem mi na konto muzes přepisovat i špatnou fasádu baraku !!!!! Asi vám to prijde normální tohle napsat. Jo a nezapomeň na parkování jo ze si nemohl zaparkovat za to totiž taky můžu ja
Woldemort123

Příspěvekod albert wesker » čtv 14. srp 2025, 23:19

To je vždycky největší bizar, když tu nějaká kurva začne házet rozumy a moralizovat :-D Jen houšť negative :-D
albert wesker

Příspěvekod Fuckingshit » pát 15. srp 2025, 0:58

Sukater píše:Jako promiň, ale neznám žádnou tapinu, která by si nikdy nezměnila Nick nebo aspoň fotky. A dělají to i ty nejvíc žádané, které si vydělají více než 100 000kc měsíčně. Neznamená to, že nemají stálou klientelu, ale reagují na typickou mužskou vlastnost, chlap nechce šukat něco, co už je vícekrát projete, chce dívky nové a ikdyz je spokojený, zajde k dané tapine dvakrát, třikrát a pak chce změnu. Pokud tapina necestuje a zdržuje se pořád na jednom to samém místě, předpokládám, že z důvodu vyhodnejsich prostor, jsou změny nicku, fotek naprosto běžné. Inzerce taky něco stojí a pokud se budou porad používat ty samé fotky a nicky, nemá cenu za inzerci vůbec platit. Pořád stejná inzerce je zbytečná a jsou to vyhozené penize, to už je lepší takovou inzerci vůbec nemít a brát pouze stalaky v rámci přivýdělku při civilní práci. A to není všechno, chrání to více i anonymitu dané tapiny, jak v soukromém životě, tak i pred recenzemi.

Neprominu :roll: To co jsi napsal není vůbec pravda. Solidní holky nemají potřebu měnit identitu (jména, telefony) a dávat nepravdivé fotky, viz. třeba holky na Lieberzeitova, na Skořepce, P4Y, nebo třeba ta solidní hubeňoučká Lili... Tam se to neděje, tak jaký pak neznám žádnou? :shock:
Fotky by se samozřejmě měly občas aktualizovat, taková změna je prospěšná. Druhý případ je vydávání se za někoho jiného, fake fotky... Tady je změna jasný cíl, podfuk. Argumenty typu, chlap potřebuje změnu, stejná inzerce je zbytečná... No nestačím se divit, co tohle je za žvásty? :P Já se přesně takovým vyhýbám, protože to je jedním slovem vyčůranost. Jde jenom o to, aby si dotyčná zvýšila šance, že k ní přijde více lidí, část z nich i opakovaně, oslů kteří neumějí udělat otočku... Nic jiného za tím nehledej a omlouvat to, že to dělá každá, no nedělá, jen ty méně solidní, co si potřebují zvýšit zisk.
Dalším důvodem může být ještě zapomínání hesel, tudíž zakládání dalších a dalších nicků. To se může stát, když to holka nedělá na HPP a vrací se k tomu třeba po půl roce. Ovšem u některých může být problém zapomínání hesel i snížená inteligence (typicky cigoši, nějaký netáhla...)
Fuckingshit

Příspěvekod Woldemort123 » pát 15. srp 2025, 4:55

Myslím si ze si to bereš az moc osobně. Ja si muzu s profilem delat co chci moje fotky fejk nejsou i kdybych měla profilu milion. Asi by si mel začít vnímat svět v realu a ne ve virtualu.
Woldemort123

Příspěvekod Sukater » pát 15. srp 2025, 8:18

Pane Fucking shit, špatně jsi mě pochopil, napsal jsem, že neznám žádnou, která by si nikdy nevymenila Nick nebo aspoň FOTKU. A ty fotky jsou daleko podstatnější než nějaké nicky nebo telefonní čísla, většina lidí si jmena a telefonní čísla ani nepamatuje, to fotky hrají tu nejdůležitější roli. Za ty fake fotky si můžeme mi chlapy sami, tapiny umí počítat do deseti, pokud zjistí, že budou mít s fake fotkama větší zisk, je jasné, že svoje fotky už používat nikdy nebudou. Je to bohužel extrém vedle extrému, někteří otočku udělat buď neumí nebo se jim prostě už nechce hledat něco jiného a někteří dělají jednu otočku za druhou, mají podstatně více otoček než zařezů a otočí se i těm solidním, které používají svoje fotky. Pak se nemůže nikdo divit, když ty tapiny mají otočky na své vlastní fotky, tak se na nějaké solidní jednání vykaslou a přejdou raději na fake fotky. Ale to se netýká dotyčné RealSquirtSex, ale i přes to, že používá své vlastní fotky, nevyhne se otockam.
Sukater

Příspěvekod christopher » pát 15. srp 2025, 9:22

Endy se docela dala dokud šukala do prdele. Za ty prachy to ještě šlo. Teď už to nedělá z nějakého důvodu takže není vůbec důvod chodit.
christopher

Příspěvekod madmanbill66 » pát 29. srp 2025, 19:48

christopher píše:Endy se docela dala dokud šukala do prdele. Za ty prachy to ještě šlo. Teď už to nedělá z nějakého důvodu takže není vůbec důvod chodit.

Vidím to stejně. Párkrát jsem u ní byl když ještě za něco stálo, ale ta doba už je pryč. Navíc když k tomu člověk připočte ty její časté výkyvy nálad, smrad z cigaret a svinčík v bytě tak to fakt nepůsobí jako místo kam bych se rád vracel.
madmanbill66

Příspěvekod Woldemort123 » pát 29. srp 2025, 20:02

No hlavně aby vám stál za něco to co máte v kalhotách. Za vás to pořád baví dávat na člověka recenzi. Jestli se vám něco nelíbilo máte to říct hned tady na tom fóru je kazdej hrdina ale bohužel v realita je úplně někde jinde. Možná kdyby jste se borci chovali k holkám jinak a ne jak k onuci tak by i ty holky měly chuť pro vas něco dělat. My totiž taky máme skupinu na whatssap kde je 90 holek a nestačím se divit co vy borci si dokážete dovolit. Tak se pak nedivte ze ta holka nema ani chuť mrdat nebo se vůbec potkat nebo dokonce uklidit. Paaaa
Woldemort123

Příspěvekod sykesfuckyou » pát 29. srp 2025, 21:52

Woldemort123 píše:No hlavně aby vám stál za něco to co máte v kalhotách. Za vás to pořád baví dávat na člověka recenzi. Jestli se vám něco nelíbilo máte to říct hned tady na tom fóru je kazdej hrdina ale bohužel v realita je úplně někde jinde. Možná kdyby jste se borci chovali k holkám jinak a ne jak k onuci tak by i ty holky měly chuť pro vas něco dělat. My totiž taky máme skupinu na whatssap kde je 90 holek a nestačím se divit co vy borci si dokážete dovolit. Tak se pak nedivte ze ta holka nema ani chuť mrdat nebo se vůbec potkat nebo dokonce uklidit. Paaaa

A jak jinak by se k Tobě měli klienti chovat, než jako k placené prostitutce? Jsi tam snad pro to, aby jsi klienta uspokojila a ukázala, že to umíš a ty prachy si zasloužíš. Jestli máš v místě, kde služby provozuješ špínu a bordel, a do toho smrdíš jak popelník, je to čistě Tvoje vizitka mj. i osobní. Pokud na tom nechceš nic měnit, sniž ceny a upozorni na to v inzerci. Jsi šlapka, a tohle je fórum o šlapkách, ne Tinder, kde jistě vyjímečného gentlemana potkáš. :wink:
sykesfuckyou

Příspěvekod Woldemort123 » pát 29. srp 2025, 22:21

Žádnou jinou odpověď sem ani nečekala nez tuhle. Bavím se tu o tom ze vy budete mit problém pokaždé s každou. Moc diky ze si potvrdil moje slova. Žádnou špínu doma nemam sorry ze chodím i normálně pracovat. Na to co ty mas doma starou ja nemam cas uplne delat a to je treba 100% uklid
Woldemort123

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky