Hledat  

88Mirka88

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: 88Mirka88

Příspěvekod Dobermann » stř 15. říj 2025, 10:03

Schubergruber píše:
zhnan píše:
Schubergruber píše:Takže žádný může dovolit, já jí to nedovolím. Jsem zvědav co za blbost vymyslí mě :D

Co by si vymýšlela. Pokud vůbec odpoví tak si řekne o 4k, a z toho alespoň půlku předem. Ty řekneš ne a konec. Když budeš smlouvat, tak tě zablokuje.

Tady kolega co vzpomíná jak kouřívala za 1000 (což bylo mimochodem před X lety a ne minulé pondělí) zní tak trochu jako důchodce co vzpomíná na doby kdy stál rohlík 50 haléřů. Mě to její zdražení samozřejmě taky vadí a proto už k ní nějaký ten pátek nechodím ale když jsou jí to jiní ochotni dát, byla by blbá kdyby si to nevzala.

Jasně, můžeme ji tady všichni co to tu čtou bojkotovat, stejně se nic nezmění, protože jak už se tu psalo, ona má jednak opravdu málo času, protože tohle není její "hlavní" práce a druhak už má za ty roky dost stálých "klientů".

Jo jasný, já ji přemlouvat nebudu.... pokud ta píča vůbec odpoví :D Nesnáším namyšlené lidi a tady ta bude na mě asi jak rudej hadr na býka - počítám že ji pošlu do prdele po tom co jsem tu o ní četl...pokud ta píča vůbec odpoví :D

zatím se jevíš jako křupan. pro takové má velkou slabost :lol:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Schubergruber » sob 18. říj 2025, 21:45

Dobermann píše:
Schubergruber píše:

Je mě uplně jedno pro co má jakákoliv cokoliv slabost, když zdražuje o 500 za 2 měsíce. Ještě se tu dočtu že po domluvě nebere telefon :lol: Ať jde ta píča do prdele a až bude ctít 4.000,- pak 5.000,- pak 8.000,- tak si to užij já no to seru to se nedá říct taktně. Tohle si chlapi dělají sami.
Schubergruber

Příspěvekod david19123 » ned 19. říj 2025, 21:37

Schubergruber píše:
Dobermann píše:
Schubergruber píše:

Je mě uplně jedno pro co má jakákoliv cokoliv slabost, když zdražuje o 500 za 2 měsíce. Ještě se tu dočtu že po domluvě nebere telefon :lol: Ať jde ta píča do prdele a až bude ctít 4.000,- pak 5.000,- pak 8.000,- tak si to užij já no to seru to se nedá říct taktně. Tohle si chlapi dělají sami.

Nezdá se ti trošku divný, se takhle o někom vyjadřovat. Ať si klidně řekne o 20 když chce. Může si dělat úplně co chce. Třeba se chcestýkat jen s pár lidma za víc, než chodit často s každým.
david19123

Příspěvekod Schubergruber » ned 19. říj 2025, 22:56

david19123 píše:
Schubergruber píše:
Nezdá se ti trošku divný, se takhle o někom vyjadřovat. Ať si klidně řekne o 20 když chce. Může si dělat úplně co chce. Třeba se chcestýkat jen s pár lidma za víc, než chodit často s každým.

Může si dělat úplně co chce a já k tomu můžu napsat co chci. Tak utíkej takové sponzory potřebuje. TVL 20.000,- za hodinu :lol: ty seš schopnej jí to dát. A nezapomeň napsat to je moje věc. Hlavně tvoje blbost
Schubergruber

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky