Schubergruber píše:zhnan píše:Schubergruber píše:Takže žádný může dovolit, já jí to nedovolím. Jsem zvědav co za blbost vymyslí mě
Co by si vymýšlela. Pokud vůbec odpoví tak si řekne o 4k, a z toho alespoň půlku předem. Ty řekneš ne a konec. Když budeš smlouvat, tak tě zablokuje.
Tady kolega co vzpomíná jak kouřívala za 1000 (což bylo mimochodem před X lety a ne minulé pondělí) zní tak trochu jako důchodce co vzpomíná na doby kdy stál rohlík 50 haléřů. Mě to její zdražení samozřejmě taky vadí a proto už k ní nějaký ten pátek nechodím ale když jsou jí to jiní ochotni dát, byla by blbá kdyby si to nevzala.
Jasně, můžeme ji tady všichni co to tu čtou bojkotovat, stejně se nic nezmění, protože jak už se tu psalo, ona má jednak opravdu málo času, protože tohle není její "hlavní" práce a druhak už má za ty roky dost stálých "klientů".
Jo jasný, já ji přemlouvat nebudu.... pokud ta píča vůbec odpovíNesnáším namyšlené lidi a tady ta bude na mě asi jak rudej hadr na býka - počítám že ji pošlu do prdele po tom co jsem tu o ní četl...pokud ta píča vůbec odpoví
zatím se jevíš jako křupan. pro takové má velkou slabost