Hledat  

88Mirka88

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: 88Mirka88

Příspěvekod Schubergruber » čtv 23. říj 2025, 13:24

Dobermann píše:
Místo abys tlačil cenu dolů tak ji tlačíš nahoru ty kreténe :lol: Prostě Brno

já k ní nechodím. ale ponižovat se tak, abych psal, že mi má slevit, to taky dělat nebudu :lol:[/quote]

Buď nechápeš základní věci nebo ze zoufalosti píšeš takovéhle pitomosti. Ta ženská něco prodává za peníze. Kdy jí řekneš to je moc to si strč do pr... dáš jí jasně na jevo že za tuhle cenu obchod s tebou nebude. To platí v každém obchodě. A říkat to je v pořádku že chce nehoráznou cenu a to je nehorázná cena je to je ponižování . Tak jo, tak já ti to dám, ty seš proti mě o tolik úžasnější :roll: Já ti dám klidně i 20.000,- jen mě vezmi to je ponižování vy blbci - zoufalí simpové :lol:
Schubergruber

Příspěvekod Dobermann » čtv 23. říj 2025, 14:37

a to jí voláš, abys jí řekl, že je drahá? :lol: :lol: :lol:
já bych řekl, že hned potom si podřezala žíly :lol: :lol: :lol:
já ti volám, abych ti řekl, že se mnou rozhodně nemáš počítat, já těch vůbec nechci, ale seš moc drahá, než abych za tebou šel :roll:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » čtv 23. říj 2025, 14:43

a jen taková drobnost. slečna nabízí služby. neumím si představit, že bych smlouval s kadeřnicí, v pneuservisu, s kominíkem.
Dobermann

Příspěvekod Schubergruber » čtv 23. říj 2025, 21:59

Dobermann píše:a to jí voláš, abys jí řekl, že je drahá? :lol: :lol: :lol:
já bych řekl, že hned potom si podřezala žíly :lol: :lol: :lol:
já ti volám, abych ti řekl, že se mnou rozhodně nemáš počítat, já těch vůbec nechci, ale seš moc drahá, než abych za tebou šel :roll:

Vidím že házím perly sviním :lol: Napsala mi ceny a já ji obratem posílám do prdele. Kdyby to udělali všichni, tak máme nejdražší třeba za 2.500,- se vším všudy když moc. Kdyby řekla že se na to za ty ceny může, tak jo, běž si vydělat čím umíš ty hvězdo. Rychle by slevila :D Odpověď nečekám, dokonce na ni nejsem zvědavej
Nic si podřezávat nebude, protože už ví jací jsou chlapi kokoti, co si ještě šlapou po hlavách aby jí to mohli zacálovat. Dál se o tom nemá cenu bavit. Slyšel jsem že někoho vzrušuje platit babě nehorázné sumy za nic. :lol: Doslova za nic. Já touhle deviací opravdu netrpím. Sposta lidí tady asi jo
Schubergruber

Příspěvekod Dobermann » pát 24. říj 2025, 7:28

slečna tu má bez výjimky pochvalné recenze
takže "doslova za nic" jsou kyselé hrozny lištičko :lol:

Bajka o "kyselých hroznech" je o lišce, která se snaží dosáhnout vysoko visících hroznů, ale nedaří se jí to. Nakonec se tváří, že je ani nechce, protože jsou podle ní "určitě kyselé". Poučení z bajky je, že lidé často odmítají nebo shazují to, co nemohou dosáhnout.
Dobermann

Příspěvekod Šakal » pát 24. říj 2025, 14:58

Dobermann píše:slečna tu má bez výjimky pochvalné recenze

Bajka o "kyselých hroznech" je o lišce, která se snaží dosáhnout vysoko visících hroznů, ale nedaří se jí to. Nakonec se tváří, že je ani nechce, protože jsou podle ní "určitě kyselé". Poučení z bajky je, že lidé často odmítají nebo shazují to, co nemohou dosáhnout.

Ezop a zvířátka, díl 28. Teď ještě tu o havranovi a lišce.
Nepotřebujeme recenze
Šakal

Příspěvekod JohnnyTheFox » pát 24. říj 2025, 20:48

Nedám recenzi neboť ji neznám. Ale všeobecně se dá říci, že hodně peněz za špatné víno je průser. Málo peněz za špatné víno je taky průser. Doba, kdy byl ceník 1200/h na jakubáku, a to ještě za kvalitu, je minulost. Když narazíš na dobré víno tak zaplatíš kolik to stojí. A budeš spokojen.
JohnnyTheFox

Příspěvekod Dobermann » ned 26. říj 2025, 11:24

Šakal píše:
Dobermann píše:slečna tu má bez výjimky pochvalné recenze

Ezop a zvířátka, díl 28. Teď ještě tu o havranovi a lišce.
Nepotřebujeme recenze

nějaký recenze tu jsou, dávno to mělo být v jiném šuplíku, kdyby admin dělal co má, tak promaže ty urážky, protože nedělá, vypadá to takhle, já bych neměl důvod sem nic psát a byly by tu jen ty recenze.
Dobermann

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky