Hledat  

Vanessa- Mae

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Vanessa- Mae

Příspěvekod humik » ned 11. led 2026, 15:59

Ahoj,má někdo zkušenosti https://www.amateri.com/cs/lide/3546160/Vanessa-Mae
Pokoušel jsem se domluvit na Amatérech ,ale bohužel bez reakce ....
humik

Re: Vanessa- Mae

Příspěvekod madmanbill66 » ned 11. led 2026, 16:18

Buď jedině rád, však je to nějaká transka už jen od pohledu. Takovýhle zvěrstva fakt nepodporovat!
madmanbill66

Příspěvekod email » ned 11. led 2026, 21:54

Byl jsem s ni. Mařka fakt vysoka, submisivni. Mel jsem z ni pocit, ze ji nekdo takhle prodava. Nabiral jsem ji na Radlase cca 14 dni zpatky. Na nejaky opacko za me ne, ale pro to, ze mam na vyber z vic takovych podobnych ciganek.
Transka to fakt neni :)
email

Příspěvekod humik » ned 11. led 2026, 23:21

Ahoj,jak asi vysoká kolik cca měří? Domloval jsi se s ní dopředu na amaterech nebo náhodně jsi ji tam potkal ... :wink:
humik

Příspěvekod trtken » ned 11. led 2026, 23:56

domlouval jsem se s ni na AM. Prostor ma na Krenove, ale mel jsem strach, ze je to zas nejaka cikanska past. Cenu ma 2000 hod. Byl primo nekdo u ni v kumbale?
trtken

Příspěvekod email » pon 12. led 2026, 10:19

humik píše:Ahoj,jak asi vysoká kolik cca měří? Domloval jsi se s ní dopředu na amaterech nebo náhodně jsi ji tam potkal ... :wink:

Jak je vysoka fakt nevim. Ja vedle ni nestal, ale je to takova "cara". Bral jsem ji do auta a domluva byla pres amatery. Za cenu tusim 1.300 kc

Do nejakyho pofiderniho bytu v bronxu bych nesel. Nikdy nevis, co se tam muze stat.
email

Příspěvekod humik » pon 12. led 2026, 13:17

Ok díky... stálo to aspoň za to ,nebo je to úplně o ničem :?
humik

Příspěvekod email » pon 12. led 2026, 17:17

humik píše:Ok díky... stálo to aspoň za to ,nebo je to úplně o ničem :?

Dalo se to
email

Příspěvekod Schubergruber » pon 12. led 2026, 22:56

Tohle už je čistej hazard se zdravím a všema věcma co máte u sebe :shock: Hoši kam ještě klesnete ?
Schubergruber

Příspěvekod Caesar.1 » úte 13. led 2026, 0:08

Na xhamsteru má profil, transka opravdu není a pase ji kofola, dřív byla s Bridgetbridget, má zde vlákno, já bych do ní nešel, prošla nějaký nemoce z neověřených zdrojů
Caesar.1

Příspěvekod Honzik1802 » úte 13. led 2026, 5:14

Zajímavé je, že na modrém webu má teď Klarinka800 úplně stejné fotky jako Vanessa-Mae. Což asi vysvětluje, že obě jsou paseny stejným kofolou. Původní Klárinka800 má teď profil Betty1234 a možná i ještě nějaké další. Pod jakým jménem má profil na xHamsteru?
Honzik1802

Příspěvekod StormD » úte 13. led 2026, 13:28

Ťapka, co veřejně nabízí sex bez kondomu, je už za hranou. Neblbněte. Co si budem, každá má svou cenu, pointa ale je, že pokud to nabízí veřejně, něco to o ní vypovídá. V tom lepším případě je blbá nebo zoufalá a vy si zbytečně zvyšíte riziko něco chytit.

Všimněte si ale, že sex bez kondomu často nabízejí i podvodnice se zálohou, hádejte proč. Hloupá cílová skupina se snáz chytí, proto. A zoufalí lidé jsou schopni i horších věcí než vás nakazit nějakým ksindlem nebo obrat o zálohu.

Když už, naberte si ji do auta, ale chodit za ní někam do bronxu je fakt špatně.
Přílohy
500x500 (3).jpg
StormD

Příspěvekod madmanbill66 » stř 14. led 2026, 6:48

StormD píše:Ťapka, co veřejně nabízí sex bez kondomu, je už za hranou. Neblbněte. Co si budem, každá má svou cenu, pointa ale je, že pokud to nabízí veřejně, něco to o ní vypovídá. V tom lepším případě je blbá nebo zoufalá a vy si zbytečně zvyšíte riziko něco chytit.

Všimněte si ale, že sex bez kondomu často nabízejí i podvodnice se zálohou, hádejte proč. Hloupá cílová skupina se snáz chytí, proto. A zoufalí lidé jsou schopni i horších věcí než vás nakazit nějakým ksindlem nebo obrat o zálohu.

Když už, naberte si ji do auta, ale chodit za ní někam do bronxu je fakt špatně.

Aha, takže když ťapina nabízí sex bez veřejně, tak je to pro tebe za hranou, ale v moment, kdy ti to nabídne soukromě tak je to podle tebe v pořádku? Za mě je špatně obojí, a nemysli si, že když ti nabídne sex bez kondomu, tak jsi jediný, kterému se tohle u dané “poštěstilo”.
Pokud to nabízí takto veřejně a netají se tím, tak aspoň člověk ví, že se jí má vyhnout.
madmanbill66

Příspěvekod StormD » stř 14. led 2026, 14:06

madmanbill66 píše:
StormD píše:Ťapka, co veřejně nabízí sex bez kondomu, je už za hranou. Neblbněte. Co si budem, každá má svou cenu, pointa ale je, že pokud to nabízí veřejně, něco to o ní vypovídá. V tom lepším případě je blbá nebo zoufalá a vy si zbytečně zvyšíte riziko něco chytit.

Aha, takže když ťapina nabízí sex bez veřejně, tak je to pro tebe za hranou, ale v moment, kdy ti to nabídne soukromě tak je to podle tebe v pořádku? Za mě je špatně obojí, a nemysli si, že když ti nabídne sex bez kondomu, tak jsi jediný, kterému se tohle u dané “poštěstilo”.

Samozřejmě, že je špatně obojí, kolego. Nikde nepíšu, že by to soukromě bylo ok. Špatně jsi můj příspěvek pochopil. Já jsem s žádnou ťapkou sex bez kondomu nikdy neabsolvoval, tohle je hranice, kterou nepřekročím. Chtěl jsem jen poukázat na další možná rizika, nejen ta zdravotní, která schůzky s těmito zoufalkami často obnášejí.

Pokud to nabízí takto veřejně a netají se tím, tak aspoň člověk ví, že se jí má vyhnout.

Z tohoto pohledu plně souhlasím
StormD

Příspěvekod email » stř 14. led 2026, 21:50

StormD píše:Když už, naberte si ji do auta.

Jeste jedna takova poznamka. Pokud kurvu jeste neznas a beres ji do auta, tak je lepsi ji vzit na svoje misto. Ne na jeji.
email

Zpět na Dotazy na dívky