od Fuckingshit » sob 14. úno 2026, 15:10
Myslel jsem si, že to je ona. Asi Veronika, podle jednoho z jejích dřívějších profilů VeronikazBrna. Peníze v žádném případě nedávat dopředu, nebo se jí raději vyhnout obloukem úplně, protože pořád zkouší nějakou levotu.
Někde jsem už psal svou zkušenost asi 2 roky zpátky. Měl jsem ji v bytě, nechal jsem se zlákat docela pěknou fotkou klasicky. Přišla v bundě trochu zamazané od bláta, asi jak někomu zdrhala s penězi, ale to jsem ještě nevěděl, co je zač... Sedli jsme si a nejprve, že potřebuje rozmrznout, venku bylo chladno. Seděla a pořád jen čuměla do telefonu. Po chvíli si řekla o peníze (1500) a chtěla po mně ještě čaj a jestli prý nemám prášek, že jí bolí hlava. Uběhlo asi 15 minut a prý musíme počkat, až ji zabere prášek. Za další chvíli prej zase, že ještě musíme počkat. Asi po půl hodině, kdy pořád jenom seděla a hrála si s telefonem, jsem začínal mít pocit, že je to nějaká piča, co něco zkouší. Ptám se jí tedy naposledy, kdy půjdeme na věc a ona, že mám jít do sprchy, na což říkám, že jsem byl před půl hodinou a ona prý tak to ne, že musím teď do sprchy. To už mě naštvalo, tak jí říkám ať vrátí prachy a vypadne ven. Chtěla odejít i s penězi, tak jsem jí zastoupil cestu a ona skoro brečela se slovy "ale já ty peníze potřebuju chápeš?". Tak jí říkám ať vrátí alespoň ten litr a jde. Bylo mě ji i trochu líto, protože působila fakt jako nějaká socka bez peněz. Pak mě ještě dorazilo, když sem za ní zavíral dveře a ona "dík za ten prášek" ale opravdu upřímně, ne jako výsměch. Docela bizár, když vás někdo okrade a pak slušně poděkuje.