Hledat  

Misicka027

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Misicka027

Příspěvekod man963 » sob 24. led 2026, 15:05

tomeekk píše:Moje návštěva na základě pozitivních recenzí byla jedno velké zklamání..
Komunikace na AM výborná, to mě utvrdilo ze bude stát za to.

Smluveny čas dodržen.
Postava 3/10 ty kozy jedině ujdou zbytek mě spis odradil
Na místě změna dohody 0/10 - katastrofa
Nakonec sem zůstal jen na oral s tím ze ji u toho můžu dělat vibrátorem
Popsal jsem ji jak bych to rád. Jak kdyby byla hluchá - dělala pravý opak…
Nakonec už jsem si řekl dost, postříkal obličej a upaloval
Kdo chce pořádné vycucané pero asi se mu to bude líbit
Služby 2/10
Vzhled 2/10

Nedoporučuji

Je to taky člověk a ne robot.
Protože slečnu znám, je v pohodě jako málokterá a ty ses ani neobtěžoval napsat, v čem konkrétně ti nechtěla vyhovět:
Hodnota tvojí recenze 0/10
man963

Příspěvekod 998452 » stř 28. led 2026, 8:55

Návštěva loni koncem roku. Domluva na amatérech za 1500Kč/30min. Tenkrát tam ještě neměla album a profilovka vypadala zajímavě. Samozřejmě dobře nafocené velké kozy. Poslala adresu v jedné ulici v Husovicích, parkovaní v pohodě přímo v dané ulici. Domek i byt zřejmě nedávno rekonstruovaný. Otevřela v podprdě a kalhotkách. Kozy fakt velký, ale bohužel i velké břicho. Na mě už to bylo moc, takže otočka.
998452

Příspěvekod sppavol » stř 28. led 2026, 11:57

Tak kdyby zhubla, automaticky shodí i ty velké krásné prsa, to by byla škoda. Ale chtělo by to nějaké cviky na břicho. Hned to vypadá lépe, ženská s velkýma kozama a i hezkým vypracovaným bříškem a nemusí být za každou cenu hubená, to by zase nebyly ty kozy a silikony jsou zase na prd, jen na vizáž, člověk si s nema pořádně neprohraje.
sppavol

Příspěvekod Frantis03 » úte 17. úno 2026, 18:21

Dobrý den pánové. Chtěl jsem se podělit s mojí zkušenosti s jednou dívkou Misicka027.

Moje návštěva proběhla minuli týden a byl jsem mile překvapený.ikdyz jsem tu četl pozitivní recenze tak se našlo i pár negativníchs které se mě osobně teda zdály takové zvláštní. Toto se mě i při návštěvě potvrdilo.

Domluva proběhla na Amaterech a to bez problémů. Dohodnutý čas 11:00 cena řečená 1500/2500 anál+500. Měl jsme trochu zpoždění kvůli nějaké nehodě na cestě jelikož jsem hned psal tak odepsala že to není problém chápe že se může stát. Nejspíš neměla po mě dalšího klienta tak to bylo v pohodě. Příchod na byt v Řečkovicích. Starší být ale uklizený.
Nabídnuta společná sprcha kterou jsem využil. Ve sprše mě krásné umyla péro. Přesouváme se na postel smalltalk a jde se na věc. Ukládá mě na záda a začíná kouřit. Kouř moc příjemný 8/10.
Poté říkám ať si na mě nasedne. Krásné na mě skáče a přitom se koukám jak ji krásné skáčou ty nádherné kozy. Zachvili velim zezadu a jdeme na análek. Dává gel na moje péro trochu sobě na zadeček. Pomalu se nabodava na můj penis a už jede bylo to dost divoká jízda. Šlo vidět že má anál opravdu ráda a po chvíli křičí na celí být. Myslím že sousedí musí mít občas pěkné divadlo. Zachvili stříkání do pláštěnky.
Po akci pěkné pokecame. Říkala mě že začala dělat i nové praktiky které ji baví. Prej dělá pánský anál který mě teda neláká ale take začala dělat dilator a klinik hrátky které by mě osobně zajímali na vyzkoušení.Dokonce má i svoje hračky.
Poté sama nabízí další kolo že máme ještě čas. Tak jsme šly na věc bohužel už jsem nedokončil protože jsem už musel odejít

Závěr dívka velmi milá mě se líbila. Orál nadprůměrný. Sex velmi dobrý vypadá to že anál má velmi ráda a užívá si ho. Za mě určitě opačko
Frantis03

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky